Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΉΘΕΙΆ ΣΑΣ

Recommended Posts

Κορίτσια γειά σας.

ετοιμάζομαι για την 5η εξωσωματική. σε 2 μέρες ξεκινάω την πρόκληση.

Εδώ και λίγες μέρες είχα βήχα και πήγα σημερα στον γιατρό και μου είπε οτι έχω ακροαστικά. Μου είπε να πάω σε πνευμονολόγο.

Λέτε τα φάρμακα που θα μου δώσει (γιατί θα μου δώσει σίγουρα) να επηρεάσουν αρνητικά την ποιότητα των ωαρίων; Σας παρακαλώ δώσε μου μια συμβουλή.

Θέλω πολύ να ξεκινήσω την εξωσωματική αλλά δεν θέλω να είναι και άδικος κόπος

Διαφημίσεις

Κορίτσια γειά σας.

ετοιμάζομαι για την 5η εξωσωματική. σε 2 μέρες ξεκινάω την πρόκληση.

Εδώ και λίγες μέρες είχα βήχα και πήγα σημερα στον γιατρό και μου είπε οτι έχω ακροαστικά. Μου είπε να πάω σε πνευμονολόγο.

Λέτε τα φάρμακα που θα μου δώσει (γιατί θα μου δώσει σίγουρα) να επηρεάσουν αρνητικά την ποιότητα των ωαρίων; Σας παρακαλώ δώσε μου μια συμβουλή.

Θέλω πολύ να ξεκινήσω την εξωσωματική αλλά δεν θέλω να είναι και άδικος κόπος

καλησπερα. γιατι δε ρωτας τον γυναικολογο σου. ή ακομη οταν πας στον πνευμονολογο ρωτησε τον θα γνωριζει και αυτος. εγω δε ξερω να σου απαντησω αλλα μην αγχωνεσαι καποια λυση θα υπαρχει δε μπορει

boubou29 γεια σου και σ' ευχαριστώ. Ρώτησα τον γυναικολόγο και μου είπε να πάρω ότι μου δώσει ο πνευμονολόγος, απλά φοβάμαι... δεν έχω και τόσο καλής ποιότητας ωάρια. μην τους κάνω χειρότερο κακό... θα ρωτήσω και τον πνευμονολόγο. Έλεγα μήπως υπάρχει κάποια κοπέλα που της είχε τύχη κάτι ανάλογο... φιλακια