Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΧΑΜΗΛΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια,

εδώ και πολύ καιρό με απασχολεί το θέμα που έχει ο ικρός μου με το ύψος. Είναι 4 χρονών και 3 μηνών και μόλις 98 εκατοστά. Βέβαια, εγώ είμαι 160εκ και ο μπαμπάς τουν 175εκ, ωστόσο όμως βλέποντας παιδιά με γονείς κοντύτερους από εμάς, συνειδητοποιώ οτι είναι πάντα ο πιο κοντός!!!Ο αναπτυξιολόγος μου είπε οτι δεν είμαστε οι τυπικοί κοντόι γονείς για να δικαιολογείται το ύψος του και οτι θα ψηλώσει απότομα!!μα σάυτήν την ηλικία δεν είναι σχεδόν ίδια τα παιδάκια!!οι εξετάσεις του ήταν καλές, απλώς σκέφτομαι μήπως φταίει κάποιο εμβόλιο ή ίσως τα μπιμπερον της avent που κατηγορήθηκαν για BPA, το οποίο προκαλεί ενδοκρινολογικές διαταραχές...τι να πω;Μήπως γνωρίζει κάποιος/α κάτι επί του θέματος; Ευχαριστώ...

Διαφημίσεις

κοριτσι 2,5 ετων - 88εκ υψος! η παιδιατρος ειπε οτι 3 ποντοι κατω απο το μεσο ορο, δεν ανησυχει γτ παιρνει υψος , δεν εχει μεινει στασιμη ακομη...δε την εχω παει σε αναπτυξιολογο ακομη οποτε δε μπορω να βοηθησω.......4ετων τι υψος περιπου πρεπει να εχουν τα αγορια ? ειναι μεγαλη η διαφορά??

Κορίτσι μου εφόσον έχετε κάνει εξετάσεις μην ανησυχείς.Εμένα η κόρη μου(4 ετών και 1 μηνός) είναι 1.07.Ο γιος συναδέλφου με περίπου ίδια ηλικία είναι περίπου 1 μέτρο.Οι γονείς ανησυχούσαν και πήγαν σε ενδοκρινολόγο.Μετά από όλες τις εξετάσεις(καλές) , η γιατρός τους είπε πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.Το παιδάκι μπορεί να έχει πυκνή οστική μάζα και στην εφηβεία ,με την έκρηξη των ορμονών να ξεφύγει στο ύψος.Και η δικιά μου ,παρόλο που είναι ψηλούλα , δεν νομίζω να συνεχίσει έτσι:Εγώ είμαι 1.66 και ο άντρας μου 1.72.

και εμενα ο μικρουλης μου ειναι κοντουλης περιπου στο δικο σας υψος. Απλα το εχω παρει αποφαση. Οσο για το μπιμπερο ο μικρουλης μου ηπιε περισσοτερο μητρικο και τα μπουκαλια του ηταν γυαλινα οποτε δεν νομιζω να εχει ρολο. Αλλωστε μεχρι που εγινε θεμα ολα τα μπιμπερο ειχαν ΒΡΑ αρα ολα οσα ειναι μεγαλυτερα απο 5 χρονων θα επρεπε να ειναι κοντουλια

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...