Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

αγχος αποβολης

Recommended Posts

Καλημερα σας!

Πριν μερικές μέρες έμαθα ότι είμαι έγκυος 5 εβδομάδων. Είχα λίγα καφέ υγρά δύο μέρες αλλά ο γιατρός μου είπε ότι είναι φυσιολογικό. Δεν έχω αναγουλες μόνο ελαφρύ πόνο στο στήθος και κάποιες στιγμές πόνους περιόδου. Από χθες που διάβασα για τα συμπτώματα αποβολής έχω αγχωθει πολυ! Υπάρχει περίπτωση να πηγαίνει κάτι στραβά με την πορεία της εγκυμοσύνης και να μην υπάρξει αιμοραγια; Έχω αγχωθει νομίζω ότι κάτι δεν πάει καλά. Είναι η πρωτη μου φορά αν μπορείτε βοηθήστε με να ηρεμήσω λιγο.

Διαφημίσεις

Kαταρχήν συγχαρητήρια. Να μην αγχώνεσαι. Κατά τη διάρκεια μιας εγκυμοσύνης, πολλά μπορεί να πάνε στραβά, και δυστυχώς δεν μπορούμε να προβλέψουμε τίποτα. Το ότι είχες καφέ κηλίδες στο εσώρουχο είναι πολυ συνηθισμένο φαινόμενο, πολλές κοπέλες ξεκινάνε την εγκυμοσύνη κατ' αυτόν τον τρόπο. Ακόμα και λίγο αιματάκι να δεις, δεν σημαίνει ότι θα αποβάλλεις. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που η εγκυμοσύνη δεν προχώρησε, αλλά δεν είχαν καθόλου αίμα, άλλες που είχαν αίμα συνέχισαν μια χαρά. Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή κι έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται. Εσύ κοίτα να χαλαρώσεις και να μην κουράζεσαι. Θα περιμένεις φαντάζομαι λίγες μέρες μέχρι να κάνεις τον πρώτο σου υπέρηχο και να δείτε τον σάκο. Καλή συνέχεια.

ΜΗ ΔΙΑΒΑΖΕΙς τετοαι γιατι θατρελαθεις!κι εγω στη δευτερη εγκυμοσυνη ειχα καποιες φορες σκουρη βλεννα η και αιματακι,θελει προσοχη,ξεκουραση και παρακολουθηση,μπορει να ειναι απολυτως φυσιολογικο,μπορει να ειναι απο κουραση,μπορει καποια μικρη αποκολληση,μπορει να ειναι και κολπιτιδα...δες πως θα πας και ενημερωσε το γιατρο,αν νομιζεις οτι χρηζεις παρακολουθησης ζητα να κανεις υπερηχο!μην πανικοβαλλεσαι ομως χωρις λογο

26/10/10 Ήρθε η kisha junior και είναι όντως γκαυ.....τσα!

Ο μικρός μου είναι κέβλαρρ  ! 20/02/12

καλημερα!συμφωνω απολυτα με τη kisha μην διαβαζεις τετοια μονο ανχος σου προσθετουν...εγω οταν μπηκα στον 2ο ξυπναω ενα πρωι παω τουαλετα και βλεπω καφε υγρα.. τρομαξα προς στιγμην αλλα επειδη ηξερα πως συμβαινει καμια φορα ,πηρα τον γιατρο μου και μου ειπε οτι θα πρεπει να ανησυχησω αν επειμενει η αν γινει αιμοραγια με καθαρο αιμα....την επομενη μερα ειχα ξανα πιο λιγο ομως και μετα τελος...επισης μολις μπηκα στον 4ο το ξαναεπαθα...μην ανχωνεσαι χωρις λογο!οτι δεν εχεις αλλα συμπτωματα δεν σημαινει τιποτα!μακαρι κι εγω να περνουσα χαλαρα το 1ο τριμηνο γιατι ηταν βασανιστηριο με τους εμετους....κατσε χαλαρωσε και απολαυσε αυτο που σου συμβαινει!κι εγω στην αρχη φοβομουν και απο ενα σημειο και μετα σκεφτηκα πως δεν ειναι καλο να σκεφτομαι οτι κατι θα παει στραβα!εχε παντα αισιοδοξια και δοξα το θεο εχει προχωρησει η επιστημη τοσο που δεν πρεπει να φοβασαι για λιγα καφε υγρα!!!

το παιδι σου ειναι ο μονος ανθρωπος που αγαπας ενευ ορων πριν καν τον γνωρισεις..:!:

Δηλαδή κορίτσια, στην 6η βδομάδα που βρίσκομαι είναι φυσιολογικό να νιώθω λίγους πόνους??? σκούρες εκκρίσεις έχω σίγουρα αλλά όχι συνέχεια, αλλά οι πόνοι στην κοιλιά τι είναι?

Διαφημίσεις

Καλημέρα.

Φαντάζομαι είναι ίσως η μήτρα που μεγαλώνει.

Εμένα μου έχει δώσει buscopan και πρωί και βράδυ ακριβώς για αυτά τα πονάκια που είπε ότι είναι φυσιολογικό να τα έχω και πάλι που και που έχω παρά τα χάπια.

Καλή εγκυμοσύνη να έχεις!

Απ'ότι έχω καταλάβει, σχεδόν όλα τα συμπτώματα είναι φυσιολογικά, ειδικά τα μικροπονάκια τύπου περιόδου, ακόμη ίσως και οι καφέ εκκρίσεις...το σημαντικότερο είναι να σκέφτεσαι πάντα θετικά και να ενημερώνεις το γιατρό σου για ΚΑΘΕ σύμπτωμα...αυτή είναι η δουλειά τους και είναι τόσο συνηθισμένοι - αλλά και υποχρεωμένοι - να απαντούν στις ερωτήσεις/αγωνίες μας! Εύχομαι όλα να εξελιχθούν πολύ καλά!!

καλημερα. δεν υπαρχει κανενας λογος να ανησυχεις.. ακριβως τα ιδια ειχα εγω.. και δεν πηρα ουτε χαπια ουτε τπτ. περνοντας οι εβδομαδες θα εχεις ολο και κατι καινουργιο γι αυτο σου προτεινω νζ μην ανχωνεσαι απο τωρα. στο λεω γιατι εγω με το παραμικρο ανχωνομουν. ολα ειναι καλα, και θα πανε καλα, να σκεφτεσαι θετικα. και οποιαδηποτε στιγμη θελησεις κατι να παιρνεις τον γιατρο σου και να μη δισταζεις καθολου.

καλημερα. δεν υπαρχει κανενας λογος να ανησυχεις.. ακριβως τα ιδια ειχα εγω.. και δεν πηρα ουτε χαπια ουτε τπτ. περνοντας οι εβδομαδες θα εχεις ολο και κατι καινουργιο γι αυτο σου προτεινω νζ μην ανχωνεσαι απο τωρα. στο λεω γιατι εγω με το παραμικρο ανχωνομουν. ολα ειναι καλα, και θα πανε καλα, να σκεφτεσαι θετικα. και οποιαδηποτε στιγμη θελησεις κατι να παιρνεις τον γιατρο σου και να μη δισταζεις καθολου.

Πολύ όμορφο και αισιόδοξο το μήνυμά σου! Η αλήθεια είναι ότι εγώ έχω ελάχιστα συμπτώματα, αλλά δε γκρινιάζω...απλά ελπίζω!! Χαίρομαι που σε σένα όλα πήγαν καλά...γέννησες ή είσαι ακόμη μία προχωρημένη έγκυος?

μαλλον φυσιολογικα συμπτωματα περιγραφεις...το αγχος ειναι δεδομενο ειδικα την πρωτη φορα...υπομονη και προσπαθησε να χαρεις την εγκυμοσυνη σου..φυσικα σε περιπτωση εντονων συμπτωματων συμφωνω οτι δεν πρεπει να διστασεις να μιλησεις στο γιατρο σου.

Διαφημίσεις

εγω ειμαι στην τριτη εβδομαδα και εχω πονους περιεργους. δηλαδη και περιοδου και λιγο διαφορετικους. ο γιατρος θα με δει την αλλη βδομαδα εχω κανει ηδη εναν υπερηχο που ειδαμε μονο σακο και οχι μωρακι (μου ειπε ο γιατρος στο νοσοκομειο οτι ειναι φυσιολογικο) αλλα οι χωριακες μου ειναι τελειες και το στηθος μου ειναι μεγαλυτερο απο ποτε!!!

s-age.png

PBYUp2.png

Καλημέρα κι από μένα το άγχος είναι λογικό να υπάρχει απλά να ξέρεις ότι η φύση έχει προνοησει για όλα δεν είμαστε αρρώστες απλά έγκυες συνέχισε τη ζωή σου όπως πριν χωρίς υπερβολές και όλα θα πανε καλά πρέπει να είμαστε αισιόδοξες.