Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

καλησπερα σε ολους, εχω ενα θεμα με το novalac 1, κοντευω να τσακωθω με ολα τα φαρμακεια της περιοχης μου....τι εννοω.....παω σε ενα κοντα στο σπιτι μου το πληρωνω 11.70, παω σε εφημερευον το πληρωνω το ιδιο τυχαινει απο επαρχια το ιδιο παω στο φαρμακειο που συνεργαζομαι και μου λεει 13.30.....λεω γιατι εχει διαφορα απο τα αλλα? μου λεει θα το κοιταξω....οντως ειχε γινει καποιο λαθος στο συστημα....παω σημερα σε ενα εφημερευον μου λεει 13.30 αντε παλι τα ιδια της εξηγω οτι ειναι λαθος η τιμη και η κυρια μου πουλαγε πνευμα.....παρ΄ολα αυτα ειπε θα το κοιταξει απο δευτερα....και μαλιστα ολοι τις λενε οτι εχει τις καλυτερες τιμες στα γαλατα τι να πω....εσεις ποσο το πληρωνετε?

καθε μερα ολο και περισσοτερες εκπληξεις....

Διαφημίσεις

και εμενα η μικρη μου οταν ηταν μωρο της εδινα novalac αλλα το ΙΤ 1 που ειναι για την δυσκοιλιοτητα και θυμαμαι παντα οτι απο φαρμακειο σε φαρμακειο γιατι δεν πηγαινα σε ενα συγκεκριμενο τα περισσοτερα ναι μεν το πουλαγανε 15και κατι (δεν θυμαμαι γιατι το ιτ 1 ειναι λιγο πιο ακριβο)αλλα ειχε τυχει πολλες φορες μια αποκλιση της ταξεως των 0.30 εως 0.70 σεντς.να σου πω την αληθεια δεν εδινα σημασια σε αυτο την μικροδιαφορα γιατι ουτως ή αλλως ηταν ενα ακριβουτσικο γαλατακι.αλλα η δικια σου περιπτωση εχει διαφορα μεγαλη σχεδον 2 ευρο.εγω παντως δεν πιστευω οτι ειναι της εταιρειας αλλα του καθε φαρμακειου να " παιζει " με την τιμη.μπορει να κανω και λαθος βεβαια.ολα αυτα τα περι χαλασμενων συστηματων ειναι μπαρουφες.βεβαια εγω οταν το επαιρνα ειχε παντα κολλημενη τιμη (ετικετουλα)στο κουτι.ελπιζω καμια αλλη μανουλα να σε ενημερωσει πιο καταλληλα!παρεπιμπτοντως ομως ειναι ενα πολυ καλο γαλα;););)

το ξερω οτι ειναι ενα καλο γαλα.....και οτι παιζει και το ποσοστο κερδους....αλλα 2ευρω διαφορα? και να μου λεει οτι της λενε οτι ειναι και η πιο φτηνη στα γαλατα στην περιοχη? ας γελασω...τελος παντων την βρηκα την ακρη να το παιρνω πιο φτηνα....σε ευχαριστω για την απαντηση σου...

η εταιρεία δίνει προτεινόμενη λιανική τιμή και το ποσοστό κέρδους του φαρμακοποιού είναι 15%. επειδή όμως η τιμη είναι ελεύθερη μπορεί να το πουλάει όσο θέλει. είναι θέμα ελεύθερης αγοράς κι ανταγωνισμού.

γεια σου kathi

εχεις δίκιο, έχει καταντήσει αηδία το όλο θέμα με τις τιμές

μπορείς να το προμηθευτείς από εδώ (Γερμανικό φαρμακείο με 15? μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 40?)

επίσης δες εδώ και το αντίστοιχο θέμα στο φόρουμ

:)

Διαφημίσεις

η εταιρεία δίνει προτεινόμενη λιανική τιμή και το ποσοστό κέρδους του φαρμακοποιού είναι 15%. επειδή όμως η τιμη είναι ελεύθερη μπορεί να το πουλάει όσο θέλει. είναι θέμα ελεύθερης αγοράς κι ανταγωνισμού.

συμφωνω με αυτο που λες ειναι απολυτα σωστο....αλλα τοσο μεγαλη διαφορα? σε 4 φαρμακεια που εχω παει 11,70.....και η κυρια 13,30...τελος παντων θα κανουμε υπομονη μεχρι να μεγαλωσουμε....

• 2 years later...