Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Σπερματέγχυση στη Λάρισα

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Μένω στη Λάρισα και μετά από 1,5 χρόνο που προσπαθούμε με τον άντρα μου να μείνω έγκυος σκεφτόμαστε να προχωρήσουμε σε σπερματέγχυση. Οι δικές μου εξετάσεις ήταν καλές, ενώ το διάγραμμα του άντρα μου έδειξε πολύ καλό αριθμό αλλα σχετικά χαμηλή κινητικότητα. Υπάρχουν κοπέλες που έκαναν στη Λάρισα και τα κατάφεραν ή χρειάζεται να πάμε Θεσσαλονίκη - Αθήνα?

Ευχαριστώ πολύ και καλώς σας βρήκα η καινούρια!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Μένω στη Λάρισα και μετά από 1,5 χρόνο που προσπαθούμε με τον άντρα μου να μείνω έγκυος σκεφτόμαστε να προχωρήσουμε σε σπερματέγχυση. Οι δικές μου εξετάσεις ήταν καλές, ενώ το διάγραμμα του άντρα μου έδειξε πολύ καλό αριθμό αλλα σχετικά χαμηλή κινητικότητα. Υπάρχουν κοπέλες που έκαναν στη Λάρισα και τα κατάφεραν ή χρειάζεται να πάμε Θεσσαλονίκη - Αθήνα?

Ευχαριστώ πολύ και καλώς σας βρήκα η καινούρια!!!

να πας αθηνα μονο εκει δεν λεω τιποτε αλλο.

Γεια σου natatata!

Έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια για το κέντρο εξωσωματικής του ΠΝΛ. Προφανώς εκεί κάνουν και σπερματεγχύσεις. Γενικά η σπερματέγχυση είναι πολύ απλή διαδικασία άρα δεν βρίσκω το λόγο να τρέχεις Αθήνα ή Θεσσαλονίκη. Ένας καλός εμβρυολόγος χρειάζεται μόνο για την επεξεργασία του σπέρματος. Αν πας στο ΠΝΛ σίγουρα θα έχουν. Προσωπική εμπειρία δυστυχώς δεν έχω.

Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

"Τα πιο όμορφα πράγματα τα αποκτά κανείς με την υπομονή"