Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αλμα αναπτυξης...????

Μαρια-Ελεν

Recommended Posts

Καλημερα σε ολες τις μανουλες! Ειμαι νεα μαμα και καινουργια στο forum!!!

Εχω ενα μωρακι 4 μηνων το οποιο θηλαζω αποκλειστικα, τα τελευταια 4 βραδια κοιμαται μονο στην αγκαλια μου και με πολυ ζορι την βαζω στην κουνια της να κοιμηθει!!!

Δεν ξερω τι να κανω ,εχω αρχισει να κουραζομαι, και τουλαχιστον θα ηθελα να ξερω αν ειναι μια φαση που περναει ή θα μας παει ετσι ?

Εχει τυχει σε καποια ετσι ξαφνικα να αλλαξει συνηθειες υπνου ή μηπως ειναι ανασφαλεια λογω αλματος αναπτυξης?

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες τις μανουλες! Ειμαι νεα μαμα και καινουργια στο forum!!!

Εχω ενα μωρακι 4 μηνων το οποιο θηλαζω αποκλειστικα, τα τελευταια 4 βραδια κοιμαται μονο στην αγκαλια μου και με πολυ ζορι την βαζω στην κουνια της να κοιμηθει!!!

Δεν ξερω τι να κανω ,εχω αρχισει να κουραζομαι, και τουλαχιστον θα ηθελα να ξερω αν ειναι μια φαση που περναει ή θα μας παει ετσι ?

Εχει τυχει σε καποια ετσι ξαφνικα να αλλαξει συνηθειες υπνου ή μηπως ειναι ανασφαλεια λογω αλματος αναπτυξης?

ολα περνανε καλη μου, ολα, ειναι πολυ μωρακι και θα περασει απο διαφορες φασεις ανασφαλειας,,,αφου κλεισετε χρονο τα πραγματα θα καλυτερευσουν

να σου ζησει

Σ'ευχαριστω πολυ για την απαντηση! Το ξερω οτι θα περασει, αλλα μερικες φορες σου δινει δυναμη να το ακους και απο καποιον αλλο :D

Θα της δωσω οσο περισσοτερες αγκαλιες θελει και πιστευω οτι θα περασει πιο γρηγορα!!!!;)

Σ'ευχαριστω πολυ για την απαντηση! Το ξερω οτι θα περασει, αλλα μερικες φορες σου δινει δυναμη να το ακους και απο καποιον αλλο :D

Θα της δωσω οσο περισσοτερες αγκαλιες θελει και πιστευω οτι θα περασει πιο γρηγορα!!!!;)

αχ,,,δεν νομιζω οτι γινεται κι αλλιως, χωρις αγκαλιες δηλαδη

θελει υπομονη

ουτε σε χειριζεται, ουτε την κακομαθαινεις

συνειδητοποιει τον εαυτο της και τον υπολοιπο κοσμο μεσω εσου, συν κολικοι, δοντια, σταδια προσκολλησης, εμβολια που τα ταραζουν

αν αρρωστησε η εκανε εμβολιο προσφρα ισως να νοιωθει δυσφορια και κοντα σου θηλαζοντας να παρηγορειται,,,παντα υπαρχει ενας λογος και σε τοσο μικρουλια συνηθως ειναι οταν δυσφορουν οργανικα η ειναι σε φαση σουπερ αναπτυξης,,,απολαυσε το γιατι ολα τελειωνουν καποτε και θα σου λειπει,,,

Τελικα ολα τα μωρακια χαλανε τον υπνο τους στους 4 μηνες.... νομιζω ειναι απο τα δοντια. 1,5 μηνα περασαμε ετσι, μετα την πηρα στο κρεββατι και κοιμομαστε μαζι κι ηρεμησα.

Γεννησαμε! 28-06-2012 :P

Διαφημίσεις

Αντε να δουμε ποσο θα κρατησει και εμας :D

Αυτο να την παρω στο κρεβατι μας το σκεφτηκα και εγω!!! Να σε ρωτησω κατι αδιακριτο... τον αντρα σου στον καναπε ή και αυτος μαζι??? ρωταω μηπως ειναι επικινδυνο ολοι μαζι :confused: