Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Παρακαλώ τη βοήθεια σας!

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα κ αν έχω βάλει σε λάθος σημείο το θέμα παρακαλώ ας μετακινηθεί όπου νομίζουν οι διαχειριστές.έχω μια φίλη με τρία παιδάκια που τη χωρίζει ο άντρας της κ θέλει να τη διώξει απο το σπίτι.η κοπέλα είναι ανεργη κ χωρίς οικονομική βοήθεια απο πουθενά.αυτο που θέλω να ρωτήσω είναι πως κ αν μπορεί να βάλει τα μεγάλα της παιδάκια σε παιδικό σταθμό με ΕΣΠΑ.τα παιδιά τώρα θα γίνουν 4.επίσης μήπως ξέρετε σε περίπτωση που δν μπορεί να πληρώσει δικηγόρο κ παράβολα για να γίνουν τα ασφαλιστικά κ να διεκδικήσει διατροφή υπάρχει κάποιος φορέας που να μπορει να ζητήσει δωρεάν νομική βοήθεια; Σας ευχαριστω

Διαφημίσεις

πολυ λυπαμαι για τη φιλη σου.πολλα δεν γνωριζω αλλα σαν ανεργη κ τριτεκνη μπηκε το παιδι μου στον δημοσιο παιδικο σταθμο στο δημο αθηναιων.νομιζω οτι εχει αλλαξει κ ο νομος κ αν το σπιτι ειναι του συζυγου μπορει να μεινει η μανα με τα παιδια της.για δωρεαν νομικες υπηρεσιες δεν ξερω.κανε αναζητηση στο νετ μηπως βρεις κατι.διατροφη υποχρεουται να δινει για τα παιδια κ για εκεινη εφοσον δεν εργαζεται.

NRNSp2.pngsMstp2.png

νομιζω οτι εχει αλλαξει κ ο νομος κ αν το σπιτι ειναι του συζυγου μπορει να μεινει η μανα με τα παιδια της.για δωρεαν νομικες υπηρεσιες δεν ξερω.κανε αναζητηση στο νετ μηπως βρεις κατι.διατροφη υποχρεουται να δινει για τα παιδια κ για εκεινη εφοσον δεν εργαζεται.

Δεν μπορεί να τη διώξει απ' το σπίτι μέχρι τα παιδιά να ενηλικιωθούν τουλάχιστον (έτσι νομίζω, ας το ψάξει). Ακόμη κι αν το σπίτι είναι δικο του είναι υποχρεωμένος να φύγει εκείνος.

Υπάρχει ο θεσμός του δωρεάν δικηγόρου, ακόμη κι εδώ στο φόρουμ αν κάνεις μια έρευνα θα βρεις θέματα.

it's never too late to start all over again

Σας ευχαριστώ πολυ γιατί κοντευω να σκάσω! Με παίρνει τηλ η κοπέλα και κλαίει. Επειδή μένει επαρχία για να μπουν σε δημοτικό παιδικό σταθμο τα παιδιά πρέπει να δουλεύουν νομίζω κ οι δυο αφού δν έχει διαζύγιο για να ισχυριστεί μονογονεικη οικογένεια γι αυτο ρωτάω για ΕΣΠΑ

καλημερα!για να διεκδικησει απο μονη της διατροφη πρεπει να παει στον δικηγορικο συλλογο της περιοχης της και να καταθεσει μια αιτηση για ευεγερτημα πενιας.μετα θα της πουνε εκει τι να κανει.αυτο δεν χρεωνεται...αλλιως θα πρεπει να τηλ σε καποιον δικηγορο να της συνταξει μια αντιστοιχη αιτηση(που δεν στοιχιζει πολυ) και μετα να παραστει η ιδια στο δικαστηριο για να μην πληρωσει εξτρα τον δικηγορο!

ο αντρας της δεν μπορει να την πεταξει εξω απο το σπιτι...θα πρεπει κι αυτος να κανει καποιες νομικες πραξεις για περιοριστικα μετρα..αν χειροτερεψουνε τα πραγματα και αυτος την βγαλει απο το σπιτι με το ετσι θελω,να παει να το δηλωσει στην αστυνομια για να καταγραφει σαν πραξη,ετσι ωστε αν μπουν σε διαδικασια διαζυγιου να εχει στα χερια της καποιο μπονους.....

αυτα δεν τα λεω απο το μυαλο μου.ο αντρας μου ειναι δικηγορος.....κουραγιο στη φιλη σου!ελπιζω να βοηθησα!

το παιδι σου ειναι ο μονος ανθρωπος που αγαπας ενευ ορων πριν καν τον γνωρισεις..:!:

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα κ αν έχω βάλει σε λάθος σημείο το θέμα παρακαλώ ας μετακινηθεί όπου νομίζουν οι διαχειριστές.έχω μια φίλη με τρία παιδάκια που τη χωρίζει ο άντρας της κ θέλει να τη διώξει απο το σπίτι.η κοπέλα είναι ανεργη κ χωρίς οικονομική βοήθεια απο πουθενά.αυτο που θέλω να ρωτήσω είναι πως κ αν μπορεί να βάλει τα μεγάλα της παιδάκια σε παιδικό σταθμό με ΕΣΠΑ.τα παιδιά τώρα θα γίνουν 4.επίσης μήπως ξέρετε σε περίπτωση που δν μπορεί να πληρώσει δικηγόρο κ παράβολα για να γίνουν τα ασφαλιστικά κ να διεκδικήσει διατροφή υπάρχει κάποιος φορέας που να μπορει να ζητήσει δωρεάν νομική βοήθεια; Σας ευχαριστω

Μέσω ΕσΠΑ είναι δύσκολο, γιατί είναι για εργαζόμενες γυναίκες ή άνεργες με ανανεωμένη κάρτα ανεργίας (αν έχει βέβαια η κοπέλα μπορεί, απλά πρέπει να κάνει τα χαρτία της το καλοκαίρι που θα βγουν οι αιτήσεις για να τα πάρουν αν είναι δυνατόν από τον Σεπτέμβριο. Για δημοτικό σταθμό όμως γίνεται , οπότε ας πάει η κοπέλα στον δήμο της να μιλήσει με τον υπέυθυνο, να εξηγήσει την κατάσταση. Αυτός αν θέλει θα βοηθήσει σίγουρα γιατί μπορέι. Όσο για το σπίτι, θα συμφωνήσω ότι δεν μπορέι, αλλά αν την αναγκάσει πάει στην αστυνομία να το καταγράψει. Δωρεάν νομική υποστήριξη υπάρχει, να το αναζητήσει στο ιντερνετ και όλα θα πάνε καλά.