Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

εξωσωματικές χωρίς επιτυχία

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια υπάρχει κάποια που να έχει κάνει πολλές φορές προσπάθειες εξωσωματικής να μου πει της επήρειες της ? εγώ συγκεκριμένα έχω κάνει 3 ωολιψιες και 6 εμβρυομεταφορες …….στην 6 προσπάθεια έγινε εμφυτευση και απέβαλα 2 εβδομάδων …….σας παρακαλώ όποια έχει παρόμοια εμπειρία να μου στείλει …….είμαι 26 χρονών και μου φαίνετε αδιανόητο

Διαφημίσεις

γιαυτό ψάχνω κάποια βοήθεια ή παρομοιά εμπειρία................................. ρωτάω τούς γιατρούς για το τι συμβαίνει και δεν γίνετε καν εμφύτευση παίρνω πάντα β-χοριακη 1 αρνητική και μου λένε ότι είμαστε από τα ζευγάρια σε ποσοστό 10% με ανεξήγητη υπογονημοτητα, και ανεξήγητη επειδή ότι εξετάσεις και να έχουμε κάνει δεν έχουν δείξει τίποτα απολύτως ΌΛΑ ΤΕΛΕΊΑ........ δεν ξέρω μάλλον εμένα ο θεός δεν με αγαπάει

ψαξε,ψαξε,ψαξε!

τι εξετασεις εχεις κανει?

σε καταλαβαινω.ειμαι 28 χρονων,προσπαθουμε για παιδακι απο τα 24 κ εχω κανει 2 ωοληψιες κ 4 εμβρυομεταφορες.εμεινα εγκυος κ τις 4 φορες κ απεβαλα κ τις 4 φορες.στην τελευταια εγκυμοσυνη,το πρωι ακουσαμε καρδουλα κ το βραδυ απεβαλα.

προσπαθω να κρατηθω απο την επιθυμια μου για ενα μωρακι,για να μην τρελαθω.

θελω να τα καταφερω,αλλα κ να μη γινει αυτο,εχω σκοπο σε 1-2 χρονια,να καταθεσω τα χαρτια για υιοθεσια.

All you need is faith,trust and a little pixie dust..

Διαφημίσεις

δυστυχως harry δε σου δινουν παντα απαντησεις οι εξετασεις.εγω πανω που νομισα οτι τα διορθωσαμε ολα,ηρθε κ το τυχαιο γεγονος να μας επισκευφθει.

καναμε καρυοτυπο στο τελευταιο εμβρυακι που απεβαλα κ δεν ειχε τιποτα.κοριτσακι θα ητανε κ σημερα θα εμπαινα στο 2ο τριμηνο.

τετοια σκεφτομαι κ τρελαινομαι ωρες ωρες.

Διαφημίσεις

ναι και υστεροσκοπηση και λαμπαροσκοπηση ΤΙΠΟΤΑ όλα καλά ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΗΤΟΣ μου είπε ο γιατρός μου... φαντάσου και έχω κάνει ένα σωρό εξετάσεις ....δεν ξέρω τι να πω μόνο ότι δεν ξέρω πια που να πάω και σε ποιον να απευθυνθώ .......... πολύ ευχαριστωσ να σου πω σε πιουσ γιατρουσ μεγάλο γιατρούς έχω πάει αλλά δεν ξέρω πως να στείλω πμ

Διαφημίσεις

ψαξε,ψαξε,ψαξε!

τι εξετασεις εχεις κανει?

σε καταλαβαινω.ειμαι 28 χρονων,προσπαθουμε για παιδακι απο τα 24 κ εχω κανει 2 ωοληψιες κ 4 εμβρυομεταφορες.εμεινα εγκυος κ τις 4 φορες κ απεβαλα κ τις 4 φορες.στην τελευταια εγκυμοσυνη,το πρωι ακουσαμε καρδουλα κ το βραδυ απεβαλα.

προσπαθω να κρατηθω απο την επιθυμια μου για ενα μωρακι,για να μην τρελαθω.

θελω να τα καταφερω,αλλα κ να μη γινει αυτο,εχω σκοπο σε 1-2 χρονια,να καταθεσω τα χαρτια για υιοθεσια.

δεν ξέρω ....... μακάρι να σου πάνε όλα καλά μακάρι ..προσπαθεισε να μην χάσεις την πίστη σου...αλα απο τη βλέπω μάλλον για να απόκτησης μια οικογενεια ένα παιδί πρέπει να περάσεις πολλά άρα γιατί όχι και να προσπαθήσεισ για μια υιοθεσία...

εχεις κανει εξετασεις για ΝΚ κυτταρα?

βεβαίως και έχω κάνει ...η απάντηση αρνητική δεν πεζει τέτοιο θέμα είμαι απόλυτα συμβατή με τον άντρα μου άστα να να πάνε

τα ΝΚ δεν εχουν να κανουν με τη συμβατοτητα του ζευγαριου.αυτο το δειχνει ο καρυοτυπος.

αν εχεις υψηλα Νκ,βλεπουν το εμβρυο ως ξενο σωμα κ το σκοτωνουν.

αν μενεις αθηνα,εχω να σου πω γιατρο(οχι εξωσωματικο,ανοσοπαθολογοανατομο)που ειναι κορυφαιος κ χειριζεται δυσκολες καταστασεις.εμεις σ αυτον εχουμε στραφει τωρα που δεν εχουμε τπτ αλλο να κανουμε.

τα ΝΚ δεν εχουν να κανουν με τη συμβατοτητα του ζευγαριου.αυτο το δειχνει ο καρυοτυπος.

αν εχεις υψηλα Νκ,βλεπουν το εμβρυο ως ξενο σωμα κ το σκοτωνουν.

αν μενεις αθηνα,εχω να σου πω γιατρο(οχι εξωσωματικο,ανοσοπαθολογοανατομο)που ειναι κορυφαιος κ χειριζεται δυσκολες καταστασεις.εμεις σ αυτον εχουμε στραφει τωρα που δεν εχουμε τπτ αλλο να κανουμε.

σε ευχαριστώ πάρα πολύ αν σου είναι εύκολο μπορείς να μου τα στείλεις στο email μου γιατί δεν ξέρω που καταχορουντε τα μηνύματα που μου στέλνουν τώρα γράφτηκα [email protected]