Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Εχω φρικαρει! μπορει να γινω μπαμπας...

Recommended Posts

καλημερα. με λενε Νικο κ ειμαι 20 χρονων

με την κοπελα μου το καναμε μια φορα μετα την περιοδο της, Παρασκευη 8/2 το καναμε με προφυλακτικο και δεν τελειωνα μεσα, τις 3 φορες που τελειωσα ημουν απ εξω.

ωστοσο απο τις 15 εχει αναγουλες και τωρα και εντονες ζαλαδες, και προχθες ειχε και πονακια χαμηλα αρριστερα στη σαλπιγκα

λετε να ειναι εγκυος?? εχει ψιλοφρικαρει και δεν ξερω πως να αντιδρασω

Διαφημίσεις

καλημερα. με λενε Νικο κ ειμαι 20 χρονων

με την κοπελα μου το καναμε μια φορα μετα την περιοδο της, Παρασκευη 8/2 το καναμε με προφυλακτικο και δεν τελειωνα μεσα, τις 3 φορες που τελειωσα ημουν απ εξω.

ωστοσο απο τις 15 εχει αναγουλες και τωρα και εντονες ζαλαδες, και προχθες ειχε και πονακια χαμηλα αρριστερα στη σαλπιγκα

λετε να ειναι εγκυος?? εχει ψιλοφρικαρει και δεν ξερω πως να αντιδρασω

με τον κρίνο μπορεί,με εσένα όχι (έτσι όπως μας τα λες)

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Αν δεν τελείωσες μέσα δεν μπορούσε να γινει γονιμοποίηση.άρα δεν έχεις λόγο να φοβάσαι τα πονακια μπορει να οφείλονται σε κρύωμα ακόμη μπορεί να είναι ωορρηξιΑ η να προετοιμάζεται για περίοδο

26/10/10 Ήρθε η kisha junior και είναι όντως γκαυ.....τσα!

Ο μικρός μου είναι κέβλαρρ  ! 20/02/12

Μην αγχώνεσαι άδικα.Πώς θα μπορούσε να είναι έγκυος με τον τρόπο που περιγράφεις?Ίσως κάπου κρύωσε,κυκλοφορούν και ιώσεις.Περαστικά εύχομαι και μην τρελένεστε τζάμπα.

τα προφυλακτικα τα ειδα οτι δεν σπασανε, τα φοραω πολυ καλα, το ξετυλιγω ολο, κανουν τελεια εφαρμογη ουτε αερα ουτε τπτ, δεν ξερω τι μπορει να χει γινει

παιζει ρολο που την πρωτη φορα τελειωσα καθως εβγαινα?

Διαφημίσεις

γεια σου και απο μενα! οχι δε νομιζω οτι τιθεται θεμα εγκυμοσυνης ετσι οπως μας τα λες τουλαχιστον.. τωρα αυτες οι ανακατοσουρες και οι πονοι μπορει να ειναι καμια γαστρεντεριτιδα.. περαστικα να ειναι και να μην αγχωνεσαι..

τα προφυλακτικα τα ειδα οτι δεν σπασανε, τα φοραω πολυ καλα, το ξετυλιγω ολο, κανουν τελεια εφαρμογη ουτε αερα ουτε τπτ, δεν ξερω τι μπορει να χει γινει

Εγκυμοσύνη αποκλείεται, αλλά καλό είναι να τελειώνεις αφού βγαίνεις και όχι καθώς βγαίνεις..

δεν ειναι εγκυος μην ανησυχεις ΑΔΙΚΑ. μπραβο σας που παιρνετε προφυλαξεις κ οχι μονο για το θεμα της εγκυμοσυνης! τα πονακια μπορει να οφειλονται γιατι κρυωσε ή γτ ειχε ωορυξια ή γτ το κουραζεις το κοριτσι με τρεις κ τεσσερις φορες :D

δεν ειναι εγκυος μην ανησυχεις ΑΔΙΚΑ. μπραβο σας που παιρνετε προφυλαξεις κ οχι μονο για το θεμα της εγκυμοσυνης! τα πονακια μπορει να οφειλονται γιατι κρυωσε ή γτ ειχε ωορυξια ή γτ το κουραζεις το κοριτσι με τρεις κ τεσσερις φορες :D

χαχαχχα Μίνα σε καλό σου!!! :lol::lol::lol::lol:

kgi3p2?r=1359388468

Διαφημίσεις

καλησπερα κ απο μενα!!!

ετσι οπως τα περιγραφεις δεν υπαρχει καμια περιπτωση συλληψης...μπορει να εχει καποια ιωση οπως σου ειπαν κ οι κοπελες...

ειπες οτι φορουσες προφυλακτικο οποτε κ να τελειωνες καθως εβγαινες δεν υπαρχει περιπτωση εγκυμσυνης!:mad:

:P:p:p

Εγκυμοσύνη αποκλείεται, αλλά καλό είναι να τελειώνεις αφού βγαίνεις και όχι καθώς βγαίνεις..

Συγνώμη αλλά ποιος είναι ο ρόλος του προφυλακτικού στην αντισύλληψη? Τον γνωρίζουμε? Τηρούνται οι κανόνες ασφαλούς χρήσης? Από όσα διαβάζω μια χαρά τα γνωρίζει ο φίλος μας, δλδ χρήση του προφυλακτικού από την αρχή για κάθε επαφή, προσεκτική τοποθέτηση με πίεση ώστε να εξέλθει ο αέρας που είναι πιθανό να έχει παγιδευτεί μέσα και φυσικά με προφυλακτικά τα οποία προμηθεύεσαι από φαρμακείο, τα συντηρείς στις κατάλληλες συνθήκες, δεν έχουν λήξει, δεν τα χρησιμοποιείς παράλληλα με λιπαντικά με ελαιώδη βάση, πάρα μόνο με όσα έχουν βάση το νερό και τα αφαιρείς μετά την επαφή αφού έχεις απομακρυνθεί από το σώμα της συντρόφου σου. Εφόσον τηρούνται όλα τα παραπάνω το να προτρέπουμε τον άλλο να εκσπερματώνει και εκτός του κόλπου είναι υπερβολικό. Χίλια καλά έχει το προφυλακτικό και πάντα μα πάντα να το χρησιμοποιούν όλα τα παιδιά, αλλά μην τρελαθούν κιόλας! Προφυλακτικό και έξω! Έχω ακούσει και περιπτώσεις που χρησιμοποιούν 2 μαζί προφυλακτικά και πάλι ο σύντροφος να τελειώνει έξω, ήμαρτον...

Αν θέλεις φίλε μου Νίκο, μπορείς να απαλλαγείς από το άγχος χρησιμοποιώντας παράλληλα με το προφυλακτικό και κάποιο σπερματοκτόνο σκεύασμα.

Κι αν είσαι τόσο άτυχος πια και σου σπάσει το προφυλακτικό, που για να γίνει αυτό, πρέπει να προσπαθήσεις αρκετά, υπάρχει και το χάπι της επόμενης ημέρας για το οποίο θα ενημερωθεί η κοπέλα σου από το γιατρό της και θα το πάρει μόνο αν συμβεί ατύχημα. Μη μας ξαναγράφεις αύριο-μεθαύριο να μας ρωτάς αν υπό παρόμοιες συνθήκες πρέπει η κοπέλα σου να πάρει το χάπι...οκ? ;) Καλή συνέχεια και περαστικά στην φίλη σου που καμιά ιωσούλα θα τσίμπησε από όλες αυτές που σέρνονται! Κι εγώ χάλια είμαι! :P

ευχαριστω πολυ η αληθεια ειναι οτι με ηρεμησατε αρκετα, και η κοπελα μου που το συζητησαμε μου λεει να ηρεμησω αφου ολα ηταν απροβληματιστα...ωστοσο χθες βγηκα εξω και λες και εγινε επιτηδες

ηρθε ενας φιλος μου και μου ειπε πως χθες εσπασε το προφυλακτικο του και δεν το καταλαβε. Ειχε τρελαθει.... αλλα αυτου του εχει ξανα σπασει οποτε νομιζω δεν ξερει να τα φοραει καλα... αλλα η πλακα ειναι οτι ειχε ιδια μαρκα και ιδιο σχεδιο με τα δικα μου

κοριτσια να ρωτησω και κατι ακομη...ποση ωρα ειναι το σωστο να διαρκει το σεξ? Συνηθως η κοπελα μου τρελενετε και το κανουμε κοντα 3-4 ωρες αλλα η αληθεια ειναι οτι φοβαμε πως δεν ειναι καλο για αυτην τοση ωρα

Θα σου πω αυτό που θα σου πουν οι περισσότερες : υπομονή μέχρι (και αν θα έχει καθυστέρηση) και μετά ένα τεστάκι για να σας φύγουν οι αμφιβολίες. Με την κλασσική μέθοδο του "τραβήγματος" υπήρξαν αρκετές εγκυμοσύνες και δεν θεωρείται μέθοδος αντισύλληψης. Αλλά ό,τι και να πούμε τώρα θα είναι υποθέσεις. Κάντε υπομονή μέχρι την ημερομηνία της αναμενόμενης περιόδου που λογικά πρέπει να είναι αρχές του Μαρτίου και τότε θα δείτε τι συμβαίνει.

Nozmp3.pngyF2Vp3.png]

Διαφημίσεις

Γράψε λάθος . Τώρα είδα ότι φόραγες προφυλακτικό . Νόμιζα ότι τις φορές που τελείωσες έξω δεν φόραγες. Τότε εντάξει δε νομίζω να είστε τόσο άτυχοι .... κάτι άλλο συμβαίνει , καμμια διαταραχή ίσως στον κύκλο της κοπέλας . Δε νομίζω να είναι κάτι

Nozmp3.pngyF2Vp3.png]

γεια σου και απο εμενα λοιπον.καταρχας δεν απανταω στο αρχικο σου μυνημα γιατι καλυφθηκες πληρως πιστευω.απλα και να φορας προφυλακτικο παντα τελειωνουμε εξω για να ειμαστε σιγουροι.οσο αφορα την διαρκεια του σεξ 3-4 ωρες(φανταζομαι με προκαταρκτικα) ειναι μια χαρα για ενα παιδι της ηλικιας σου και μια κοπελα φανταζομαι ή της ηλικιας σου ή και λιγο μικροτερη.κακο δεν της κανεις σιγουρα!!μονο καλο;););).εγω οταν αρχισα τις σεξουαλικες επαφες(ημουνα σχετικα μικρη 15 χρονων)θυμαμαι οτι επειδη ητανε πρωτη φορα και παντα με εναν σταθερο συντροφο το εκανα και εγω πολυ συχνα (μερα παρα μερα τουλαχιστον)βεβαια δεν κραταγε 3-4 ωρες παρα μονο καμια ωρα.για να της αρεσει τοσο πολυ μαλλον κατι θα κανεις καλα ή απλα μηπως εισαι ο πρωτος της και το θελει και το κανει γιατι οπως ειπα ειναι πρωτογνωρο και εννοειται το σεξ αρεσει σε ολους ποσο μαλλον σε παιδια τετοιας ηλικιας!αν αντεχεις και εσυ 3-4 ωρες και καθημερινα καντε το ολη την ημερα.και εννοειτε να το ευχαριστιεστε με καθε τροπο!τι να πουμε και εμεις που τωρα ειμαστε 33 και το κανουμε 2 φορες (μπορει και μια την εβδομαδα)λογω δουλειων παιδιων σκυλιων κτλ κτλ!! κατσε και κανε οτι γουσταρεις με την κοπελα σου παντα με προφυλαξη και προσοχη!! και μια συμβουλη ασχετη... να κοιτας να εισαι σοβαρος στην ζωη σου γενικοτερα και παντα να σεβεσαι τον ανθρωπο που εχεις διπλα σου ειτε τον εχεις για ενα μηνα ειτε για πεντε χρονια..

καλη συνεχεια και να σου πω....παρε και καμια βιταμινουλα εεε?? (για την υπερκοπωση εννοω!!) :lol::lol:;);)

ποτε περιμενει περιοδο? ..

μην αγχωνεσαι αδικα δεν μπορει να επιτευχθει εγκυμοσυνη χωρις να μπουν στον κολπο της γυναικας τα σπερματοζωαρια και απο οτι μας λες κατι τετοιο δεν εχει γινει και ουτε ειδες σπασμενο το προφυλακτικο.

οσο για τη διαρκεια δεν υπαρχει σωστο και λαθος, οσο το ζευγαρι επιθυμει την επαφη και οσο αντεχει :wink:

κοριτσια να ρωτησω και κατι ακομη...ποση ωρα ειναι το σωστο να διαρκει το σεξ? Συνηθως η κοπελα μου τρελενετε και το κανουμε κοντα 3-4 ωρες αλλα η αληθεια ειναι οτι φοβαμε πως δεν ειναι καλο για αυτην τοση ωρα

:lol: :lol: :lol: :lol: καλά απευθύνεσαι σε ένα φόρουμ με γυναίκες με παιδιά και ένα σωρό υποχρεώσεις, που ζήτημα αν ξεκλέβουν 3-4 ώρες για να κοιμηθούν το 24ωρο και μιλάς για 4ωρο σεχ...

προκαλείςςςςςςςςςς................. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Παιδιά σήμερα το απόγευμα είχε δέκατα...

ωορηξία για αυτό

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

χαχαχαχα 4-5 ωρες 3-4 φορες την βδομαδα....βαλε και τον υπνο κανα 10-12ωρο τι μας μενει μονο ωρα για φαγητο :P:p:p

περιοδο περιμενει σε καμια 10 μερες

παντως αν τυχει και ειναι(λεμε τωρα) θα ναι απιστευτα τρελο...αλλοι προσπαθουνε χρονια με ελευθερο σεξ και δεν μπορουνε...

Αχ τι μου θύμησες τώρα!!!!!Μπράβο ρε παιδιά πολύ σας χαίρομαι.Πάντα τέτοια!Όσες ώρες θέλετε τώρα που είστε νέοι με πολλές αντοχές και χωρίς πολλά άγχη ακόμα.:-P

Και μπράβο σας που συμπεριφέρεστε τόσο σωστά στη σεξουαλική σας ζωή και σεβόσαστε ο ένας το σώμα του άλλου.Δεν είναι άλλωστε μόνο μια εγκυμοσύνη,αλλά και τα ΣΜΝ.

Μην ανησυχείς δεν έχει συμβεί τίποτα.Θα το διαπιστώσεις και σε καμιά δεκαριά μέρες.Ως τότε βγάλτο από το μυαλό σου και συνέχισε τις ατελείωτες αγκαλίτσες με τη κοπέλα σου!!!!!

Συγνώμη αλλά ποιος είναι ο ρόλος του προφυλακτικού στην αντισύλληψη? Τον γνωρίζουμε? Τηρούνται οι κανόνες ασφαλούς χρήσης? Από όσα διαβάζω μια χαρά τα γνωρίζει ο φίλος μας, δλδ χρήση του προφυλακτικού από την αρχή για κάθε επαφή, προσεκτική τοποθέτηση με πίεση ώστε να εξέλθει ο αέρας που είναι πιθανό να έχει παγιδευτεί μέσα και φυσικά με προφυλακτικά τα οποία προμηθεύεσαι από φαρμακείο, τα συντηρείς στις κατάλληλες συνθήκες, δεν έχουν λήξει, δεν τα χρησιμοποιείς παράλληλα με λιπαντικά με ελαιώδη βάση, πάρα μόνο με όσα έχουν βάση το νερό και τα αφαιρείς μετά την επαφή αφού έχεις απομακρυνθεί από το σώμα της συντρόφου σου. Εφόσον τηρούνται όλα τα παραπάνω το να προτρέπουμε τον άλλο να εκσπερματώνει και εκτός του κόλπου είναι υπερβολικό. Χίλια καλά έχει το προφυλακτικό και πάντα μα πάντα να το χρησιμοποιούν όλα τα παιδιά, αλλά μην τρελαθούν κιόλας! Προφυλακτικό και έξω! Έχω ακούσει και περιπτώσεις που χρησιμοποιούν 2 μαζί προφυλακτικά και πάλι ο σύντροφος να τελειώνει έξω, ήμαρτον...

Αν θέλεις φίλε μου Νίκο, μπορείς να απαλλαγείς από το άγχος χρησιμοποιώντας παράλληλα με το προφυλακτικό και κάποιο σπερματοκτόνο σκεύασμα.

Κι αν είσαι τόσο άτυχος πια και σου σπάσει το προφυλακτικό, που για να γίνει αυτό, πρέπει να προσπαθήσεις αρκετά, υπάρχει και το χάπι της επόμενης ημέρας για το οποίο θα ενημερωθεί η κοπέλα σου από το γιατρό της και θα το πάρει μόνο αν συμβεί ατύχημα. Μη μας ξαναγράφεις αύριο-μεθαύριο να μας ρωτάς αν υπό παρόμοιες συνθήκες πρέπει η κοπέλα σου να πάρει το χάπι...οκ? ;) Καλή συνέχεια και περαστικά στην φίλη σου που καμιά ιωσούλα θα τσίμπησε από όλες αυτές που σέρνονται! Κι εγώ χάλια είμαι! :P

Συγνώμη αλλά έχω τελείως αντίθετη άποψη. Γράφεις ότι πρέπει να προσπαθήσεις αρκετά για να σπάσει το προφυλακτικό. Διαφωνώ, μπορεί να γίνει πολύ άνετα όσο σωστά και αν το φόρεσες και παίζουν πολλά ρόλο. Επίσης τον προτρέπεις να μην ανησυχεί γιατί υπάρχει το χάπι της επόμενης μέρας. Λάθος και αυτό κατά την γνώμη μου, το χάπι αυτό δημιουργεί πάρα πολλές παρενέργειες στον γυναικείο οργανισμό. Και τέλος για σκέψου αν στην θέση της κοπέλας ήταν η κόρη σου, το ίδιο θα τον συμβούλευες? Η απόλαυση δεν χάνεται αν τελειώσει έξω, είναι μικροί σε ηλικία και θα πρέπει να προσέχουν.

ευχαριστω πολυ η αληθεια ειναι οτι με ηρεμησατε αρκετα, και η κοπελα μου που το συζητησαμε μου λεει να ηρεμησω αφου ολα ηταν απροβληματιστα...ωστοσο χθες βγηκα εξω και λες και εγινε επιτηδες

ηρθε ενας φιλος μου και μου ειπε πως χθες εσπασε το προφυλακτικο του και δεν το καταλαβε. Ειχε τρελαθει.... αλλα αυτου του εχει ξανα σπασει οποτε νομιζω δεν ξερει να τα φοραει καλα... αλλα η πλακα ειναι οτι ειχε ιδια μαρκα και ιδιο σχεδιο με τα δικα μου

Παντως 1 προφυλακτικό δεν αντεχει τόσο πολύ ωρα οσο καλα κι αν το χρησιμοποιείς.Το θεμα της ελαττωματικής παρτίδας είναι πιθανό αλλα...τόση γκαντεμια πια??

Συμφωνω με το συνδυασμό προφυλακτικου+αποσυρση...ποτε δε ξερεις!καλυτερα ετσι!