Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΩΔΥΝΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ

Recommended Posts

Καλημέρα σας!!!!

Είμαι στην 35η εβδομάδα και ήθελα να ρωτήσω για μαθήματα ανώδυνου τοκετού.

Είναι αργά??? Που πρέπει να απευθυνθώ για να κάνω? Μένω Αθήνα και θα γεννήσω στο Μητέρα. Ο γιατρός μου επειδή θα κάνω επισκληρίδιο δεν το θεωρεί απαραίτητο. Ποιά είναι η γνώμη σας??? Επιπλέον θα ήθελα να κάνώ και σεμινάρια για θηλασμό. Μάλλον έχω αργήσει λιγάκι αλλά τώρα σταματάω τη δουλειά και έχω χρονο να ασχοληθώ.

ευχαριστώ

Διαφημίσεις

Στο Έλενα μπορείς να κάνεις μαθήματα. 4 μέρες απο 5 ευρώ και μια μέρα ενημέρωση για το θηλασμό.

Δεν είναι αργά, εγώ τα έκανα στην 38 εβδομάδα.

Η επισκληρίδειος δεν πιάνει πάντα.

95Jqp2.png

Τα παιδιά δεν θέλουν ψυχολόγο. Γονείς θέλουν!!!

Καλλιο αργα παρα ποτε. Επισης υπαρχει και ο συλλογος φαιναρετη που κανει δωρεαν μαθηματα. Θα σε βοηθησουν πολυ. Και καλυτερα να εισαι προετοιμασμενη ακομα κ αν δεν τα χρειαστεις. Αν και καθε τοκετος ειναι διαφορετικος και αυτο που λεει ο γιατρος σου για την επισκληριδιο ειναι εν μερει αληθεια. Εγμενα στο πρωτο μου παιδι μεχρι να βγουν οι αιματολογικες για να μου κανουν την επισκληριδιο με βοηθησαν οολυ οι αναπνοες.

Στο Έλενα μπορείς να κάνεις μαθήματα. 4 μέρες απο 5 ευρώ και μια μέρα ενημέρωση για το θηλασμό.

Δεν είναι αργά' date=' εγώ τα έκανα στην 38 εβδομάδα.

Η επισκληρίδειος δεν πιάνει πάντα.[/quote']

Καλημέρα, μήπως έχεις στοιχεία επικοινωνίας με το ΕΛΕΝΑ για το θέμα αυτό, ή πρέπει να πάει κανείς από εκεί να ρωτήσει απευθείας; Έχω ψάξει στο δίκτυο, αλλά δεν βρήκα κάτι.

Και μια ερώτηση: Ξέρει καμιά σας αν οι αναπνοές αυτές έχουν σχέση με τις διαφραγματικές αναπνοές (πχ των μαθημάτων φωνητικής;)

Κάνω τραγούδι/φωνητική εδώ και τέσσερα χρόνια, συνεπώς η σχέση μου με διάφραγμα, θώρακα και συνδυασμό αναπνοών είναι πολύ καλή, και ελπίζω να μου χρησιμεύσει αυτή η εμπειρία και στον τοκετό.

Με το καλό και με έναν πόνο τα υποδεχτείτε τα μωράκια σας! :P

to thl. e;inai 210 6402366 απλά δεν ξέρω αν θα βρεις θέση . εγώ είχα μιλήσει μαζί τους πριν τα χριστούγεννα και συζητούσαμε για φλεβάρη. στο πρώτο μου είχα κάνει μαθήματα στο αττικό αλλά δεν θυμάμαι κάτι για αναπνοές... αυτά μου τα είχε δείξει μια ξαδέρφη μου μαία... με το καλό σου εύχομαι

vyLxp3.pngG7Azp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα, μήπως έχεις στοιχεία επικοινωνίας με το ΕΛΕΝΑ για το θέμα αυτό, ή πρέπει να πάει κανείς από εκεί να ρωτήσει απευθείας; Έχω ψάξει στο δίκτυο, αλλά δεν βρήκα κάτι.

Και μια ερώτηση: Ξέρει καμιά σας αν οι αναπνοές αυτές έχουν σχέση με τις διαφραγματικές αναπνοές (πχ των μαθημάτων φωνητικής;)

Κάνω τραγούδι/φωνητική εδώ και τέσσερα χρόνια, συνεπώς η σχέση μου με διάφραγμα, θώρακα και συνδυασμό αναπνοών είναι πολύ καλή, και ελπίζω να μου χρησιμεύσει αυτή η εμπειρία και στον τοκετό.

Με το καλό και με έναν πόνο τα υποδεχτείτε τα μωράκια σας! :P

Ναι έχουν σχέση. Κάνουμε αναπνοές θωρακικές και κοιλιακές.

Δεν χρειάζεται να πας στο Έλενα. Το τηλ είναι 213205366

95Jqp2.png

Τα παιδιά δεν θέλουν ψυχολόγο. Γονείς θέλουν!!!

Εγω που δεν εκανα επισκληριδειο ξερω οτι οντως δεν πιανει παντα....οπως εγραψε και η κοπελα....πιο κατω, τωρα οσο για τον γιατρο σου κανε εσυυυυ οτι θελεις και αστον να λεει.....εσυ θατο βιωσεις ολο αυτο....οποτε??? αλλα απο οτι διαβασα εχεις μια καλη σχεση με τις αναπνοες.....μη φοβασαι κοριτσι μου ολα θα πανε καλα...με το καλο το μωρακι σου και να ειναι παντα γερο.....

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012