Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΚΟΣΤΟΣ ΑΜΝΙΟΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣ

Recommended Posts

Πριν 2 χρονια που ειχα κάνει αμνιο είχα πληρώσει 950 ευρώ. Γνωρίζει κάποια κοπέλα πόσο ειναι το κοστος τώρα? 950 ευρω ειναι πολύ δυσκολο να τα βρω αυτη την εποχη...Σας ευχαριστώ!!:)

UJF8p2.png

aq8Pp2.png

Διαφημίσεις

Προλαβαίνεις να κλείσεις ραντεβού μέσω εοππυ.

Για οδηγίες δες εδώ (μήνυμα νο. 13 και 14), τα έχω γράψει αναλυτικά:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=127122&highlight=%E1%EC%ED%E9%EF%F0%E1%F1%E1%EA%DD%ED%F4%E7%F3%E7+%F7%F9%F1%DD%EC%E5%E9%EF

Kαλή εγκυμοσύνη και υγιές μωρό εύχομαι;)

it's never too late to start all over again

Πριν 2 χρόνια κι εγώ είχα πληρώσει 550 στο Λητώ. Στα μαιευτήρια βρε κορίτσι μου έχουν max 600 ευρώ νομίζω. Γιατί 950;

Φέτος την έκανα στον Παφίλη στο Κολωνάκι, 580, είναι και διαπιστευμένος για Αυχενικές κλπ από το FTC. Και δεν πόνεσα καθόλου αυτή τη φορά. Ηταν πολύ καλύτερα.

Για το δημόσιο δεν ψάχτηκα, ίσως βλακεία μου. Με τέτοια κρίση και δυσκολία που μας δέρνει.

Διαφημίσεις

Πριν 2 χρόνια κι εγώ είχα πληρώσει 550 στο Λητώ. Στα μαιευτήρια βρε κορίτσι μου έχουν max 600 ευρώ νομίζω. Γιατί 950;

Φέτος την έκανα στον Παφίλη στο Κολωνάκι, 580, είναι και διαπιστευμένος για Αυχενικές κλπ από το FTC. Και δεν πόνεσα καθόλου αυτή τη φορά. Ηταν πολύ καλύτερα.

Για το δημόσιο δεν ψάχτηκα, ίσως βλακεία μου. Με τέτοια κρίση και δυσκολία που μας δέρνει.

Την συλλογή την έκανα σε δημόσιο νοσοκομείο και την ανάλυση σε ιδιωτικό εργαστήριο. 950 έκανε το πλήρες πακέτο, το πιο διευρυμένο να πω; Αυτο. Θα το ψάξω μέσω εοππυ.

UJF8p2.png

aq8Pp2.png

Πριν 2 χρονια που ειχα κάνει αμνιο είχα πληρώσει 950 ευρώ. Γνωρίζει κάποια κοπέλα πόσο ειναι το κοστος τώρα? 950 ευρω ειναι πολύ δυσκολο να τα βρω αυτη την εποχη...Σας ευχαριστώ!!:)

550 - 600 σε ιδιωτικό...

• 2 weeks later...

Οι σημερινές τιμές (αρχές) Μαρτίου 2013 είναι οι εξείς:

Στο νοσοκομείο Ιασώ από 700 ως 800 ανάλογα ποιο πακέτο θα ζητήσει ο γιατρός σου και δεν δικαιολογείται κανένα ποσοστό του ποσού αυτού από ταμείο.

Στο νοσοκομείο Μητέρα ξεκινά από 689 και πάλι δεν δικαιολογείται κανένα ποσοστό του ποσού αυτού.

Στο δημόσιο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αττικόν κάνουν μόνον τον υπέρηχο και την λήψη του αμνιακού υγρού με 20 ευρώ.Προσοχή όποιος ενδιαφέρεται πρέπει να κλείσει ραντεβού για την εξέταση στο τηλέφωνο 2105832236 μόνο από τις 8:00 ως τις 9:00 το πρωί.Κατόπιν πρέπει μόνος σου να το πάς σε κάποιο διαγνωστικό κέντρο για την ανάλυση .Εγώ επέλεξα να ρωτήσω τη βιοϊατρική όπου κάνουν την ανάλυση μόνο στα κεντρικά στους Αμπελόκηπους και στοιχίζει από 150 ως 200 και πάλι ανάλογα με το τι θα επιλέξει ο γιατρός σου.

Υπάρχει και η λύση του δημόσιου νοσοκομείου Αλεξάνδρα όπου πάλι πρέπει να πάρει κανείς τηλέφωνο για ραντεβού πρωινή ώρα στο τηλέφωνο 2132162127. Εκεί δέχονται ηλεκτρονική συνταγογράφηση μόνο από συμβεβλημένο γιατρό του ΕΟΠΠΥ. Στην περίπτωση αυτή και η εξέταση αλλά και η επεξεργασία του υγρού δεν στοιχίζει τίποτα απολύτως. Αν τώρα δεν υπάρχει ηλεκτρονική συνταγογράφηση το όλο κόστος δεν ξεπερνά τα 150 ευρώ.

Ελπίζω οι πληροφορίες αυτές να βοηθήσουν.Ευχομαι σε όλες καλά αποτελέσματα.

QFNip3.png fx5pp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ τελικά απευθύνθηκα στο Χωρεμειο (http://iatriki-genetiki.med.uoa.gr/) μου φάνηκε πάρα πολύ αξιόπιστο. Το κόστος μηδενικό για την ανάλυση. Απλά θα μου την γράψει στον ΕΟΠΥΥ ο γυναικολόγος μου και θα την κάνω στο Έλενα όπου εκεί βρίσκεται και γιατρός μου. Νομίζω η συλλογή στο Έλενας είναι μεταξύ 25-30 ευρώ. Απλά έκλεισα το ραντεβού στο Χωρεμειο από τώρα για Μάιο για να συνδυάσω συλλογή και ανάλυση. Σε 20 ημερολογιακές δίνουν τα αποτελέσματα.

UJF8p2.png

aq8Pp2.png