Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

εάν αρρωστήσει το μωρό τι κάνουμε?

erma79

Recommended Posts

Καλησπέρα

Θέλω την εμπειρία σας και τις γνώμες σας.Βαπτίζω το μικρό το Σάββατο με το καλό και έχω άρρωστο το μεγάλο μου γιό με πυρετό,εμετούς και διάρροιες. Εχώ στείλει το μικρό στη μητέρα μου για να μην κολλήσει. Και εαν συμβεί τι κάνουμε?

Εχω αγχωθεί λίγο.Όλα είναι κανονισμένα.

Τι λέτε?

tnDpp3.png

77l3p3.png

Διαφημίσεις

Εγω βάφτισα την μεγάλη μου κόρη με γαστρεντερίτιδα. Ξεκίνησε μια μέρα πριν τη βάφτιση και 2 ώρες πριν την βάφτιση έκανε εμετό. Ως δια μαγείας όμως σε όλη την βάφτιση δεν έγινε τίποτε και δεν ξαναέκανε εμετό ή διαρροια από εκεί και πέρα. Δεν ξέρω για πιο λόγο ή τι έγινε. Το μόνο που έκανα ήταν μετά τον εμετό το μεσημέρι πριν τη βάφτιση (ήταν 6 η ώρα το απόγευμα) δεν την ξανατάισα παρα μόνο τη θήλαζα αν και ήταν 9 μηνών. Πάντως δεν είχαμε κανένα ατύχημα και όλα πήγαν καλά.

Τελικά μετά που το συζήτησα με άλλες μανούλες οι περισσότερες τα βάφτισαν άρρωστα. Τι να πώ!

Τίποτα, απλά κάνεις τη βάπτιση και το μωρό μπορεί να είναι άρρωστο. Ως διαμαγείας όπως είπαν και οι άλλες κοπέλες την ώρα του μυστηρίου όλα τα παιδάκια συνέρχονται. Μην αγχώνεσαι και θα δεις. Δεν το εύχομαι βέβαια να είναι άρρωστο ώστε να είσαι και εσύ πιο άνετη! Καλή ανάρρωση στο μεγάλο και με το καλό η βάφτιση.

και γω τον μεσαιο μου γιο τον βαφτισα με βροχιολιτιδα. ειχε πυρετο συναχι χαλια μπουκωμενος και αυτο στα ματια που δε θυμαμαι πως λεγετε. που εχεις τσιμπλες! την προηγουμενη μερα πηγαμε νοσοκομειο και λεγαν να μας κρατησουν. εκει ειχα φρικαρει. ευτυχως μας δωσαν τα φαρμακα και φυγαμε. ευχομαι να πανε ολα καλα απλα αν τελικα ειναι αρωστουλι φροντισε να μην κρυωσει. ντυστο αμεσως. και ουτε να ιδρωσει μετα. επισης ζητα καλη θερμανση στην εκκλησια αν γινετε

1-2-3MPOMPIRES!!!

Διαφημίσεις

τον μεγαλο τον βαφτισα με ωτιτιδα.δυστυχως δεν μπορεις να ακυρωσεις το μυστηριο κ ταλαιπωρεις λιγο το παιδι.παντως κατα τη διαρκεια δεν ειχα γκρινιες απλα μετα που ειχα λιγο κοσμο καλεσμενο στο σπιτι τον εβαλα για υπνο κ δεν ειχε επαφες με τους υπολοιπους.αυτο μου ειχε συστησει κ η γιατρος κ το βρισκω λογικο.σκεψου να εισαι αρρωστη μεσα σε βαβουρα.χαλια!

NRNSp2.pngsMstp2.png

τι λετε καλε παιδια???:shock::shock::shock:εγω ακυρωσα τη βαφτιση περσυ που ητανε για φλεβαρη μηνα μιας και η μικρη ητανε αρρωστη τρεις μερες πριν αφου οτι ειχε πιασει γασντρεντεριτιδα ....πηρα τηλεφωνο το κοσμο ενημερωσα και την εκανα τελικα το μαιο....σιγα που δεν αναβαλλεται,,,σιγα μην εχω ταλαιπωρω το παιδι αρρωστο μεσα στο κοσμο ,στο κρυο,να οι φωτογραφιες να το ενα να το αλλο,,,ασε που με αρρωστο παιδι μονο κοσμο δε θα μπορουσα να εξυπηρετησω,,,,ειναι γιορτη του παιδιου πρωτα απο ολα και πρεπει και αυτο να χαρει

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

εμας βαρυνε 1 μερα πριν με συμπτωμαρα 2 μερες πριν. γιατι να ακυρωσω? απλα δεν εξκανα πολλα και δεν το ταλαιπωρησα. ετσι και αλλιως ηταν μικρουλης και κοιμοταν πιο πολυ. και στο κεντρο πηαγμε και κοιμηθηκε. ειχα μαζι το σιροπακι του και ολα καλα. εγω δε θα ακυρωνα. σε πολυ πολυ σοβαρη περιπτωση. οχι σε μια γριπη. γκαντεμια ναι! μεγαλη αλλα τι να κανουμε.. ειναι πολλα που κανεις και δεν ακυρονοντε ετσι. γνωμη μου ε! ο καθενας πρατει οπως νομιζει και ητνα αρχες Σεπτεβρη. δεν ειχε κρυο. δεν πιστευω οτι καταλαβε πολλα ουτε οτι ταλαιπωρηθηκε. μαλλον εμεις πιο πολυ ειμασταν καπως. και οντως μετα τη βαφτιση ως διαμαγειας εγινε καλα

1-2-3MPOMPIRES!!!