Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

καλημερα σ ολους!!!! ειμαι στον πεμπτο μηνα της εγκυμοσυνη μου στο πρωτο μας παιδακι και εεχουμε αρχισει την ερευνα αγορας για κουνιες καροτσια και ενα σωρο αλλα πραγματα που χρειαζεται ενα τοσο δα μικρουλι ανθρωπακι με το που θα γεννηθει!!!!εχουμε λιγο κολλησει στο καροτσι ομως . ειδαμε αυτο το καροτσι graco evo trio που μου φανηκε παρα πολυ ωραιο και σε σχετικη καλη τιμη , αλλα δεν την εχω συναντησει πουθενα αυτη την εταιρεια .μηπως καποιος εχει αγορασει καροτσι απο αυτη την εταιρια να μου πειτην αποψη του??? ευχαριστω παρα πολυ....

Διαφημίσεις

Γειά σας,

μπορείτε επίσης να δείτε κι εδώ

Βοήθεια!!!Εχω πελαγώσει!!! Ποιο Καρότσι τελικά;;; Graco ή Inglesina???

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=127519&highlight=graco+trio

Παρακαλούμε πριν την ανάρτηση νέου θέματος διασφαλίσετε ότι είστε στην

σωστή ενότητα και κάνετε χρήση της αναζήτησης

Οδηγίες για το πως γίνεται η αναζήτηση δείτε εδώ : http://parents.org.gr/news/a309

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg