Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ξεχρεωμα πιστωτικης καρτας

Recommended Posts

εχω μια καρτα visa με υπολοιπο περιπου 5000 ευρω, γνωριζει καποιος αν παω στην τραπεζα και τους πω οτι εχω ενα μερος του ποσου αν θα δεχτουν να την κλεισουμε; καπου ακουσα οτι καποιες τραπεζες το κανουν..

Διαφημίσεις

την καρτα σαν πλαστικο την ακυρωνεις οποτε εσυ θελεις ανεξαρτητα αν χρωστας η οχι,αν πας και βαλεις ολο το ποσο μπορει να κλεισει η καρτα και ο λογαριασμος να σταματησει να σου ερχεται,αν βαλεις ενα μερος του ποσου θα συνεχισει να σου ερχεται λογαριασμος για το υπολοιπο,και αν το ζητησεις μπορουν να σου κοψουν το πλαστικο να μην το εχεις.

Ο λογαριασμός της κάρτας δεν μπορεί να κλείσει εφόσον υπάρχει υπόλοιπο. Μπορείς να ζητήσεις να ακυρωθεί το συγκεκριμένο πλαστικό και να μην επανεκδοθεί. Επίσης μπορείς να πληρώσεις το ποσό που έχεις, να ζητήσεις να γίνει κάποια ρύθμιση για το υπόλοιπο δηλαδή να πληρώσεις το υπόλοιπο σε συγκεκριμένο αριθμό δόσεων, και μετά να κλείσεις τον λογαριασμό της κάρτας.

There is no patch for human stupidity.

μπορείς να το κάνεις,το έκανα σχετικά πρόσφατα και δέχτηκαν με τα 2/3 αυτών που χρωστούσα,ουσιαστικά αφαίρεσαν τους τόκους.Αν τους πεις οτι θα πας στα υπερχρεωμένα νοικοκυριά θα δεχτουν.Αν θες να ρωτήσεις κατι πες μου!

μπορείς να το κάνεις,το έκανα σχετικά πρόσφατα και δέχτηκαν με τα 2/3 αυτών που χρωστούσα,ουσιαστικά αφαίρεσαν τους τόκους.Αν τους πεις οτι θα πας στα υπερχρεωμένα νοικοκυριά θα δεχτουν.Αν θες να ρωτήσεις κατι πες μου!

Η εκπτωση αυτη γινεται στον οποιονδηποτε, χωρις να πληρει τις προυποθεσεις των υπερχρεωμενων νοικοκυριων;

Μας λες περισσοτερες λεπτομερειες.

Διαφημίσεις

Συνηθως αυτα τα ρυθμιζει το νομικο τμημα των τραπεζων...Δεν μπορουν οι ιδιοι να παρουν τετοιες αποφασεις.

Κουρεμα χρεους γινεται μονο οταν εχει παει η υποθεση στο νομικο τμημα. (πχ λογω μη πληρωμης).

Στη θεση σου θα τους εστελνα μια επιστολη για ρυθμιση χρεους λογω αδυναμιας μου για την αποπληρωμη ολου του ποσου.

κι εγω κατι τετοιο εχω ακουσει αλλα δεν ξερω τι παιζει θα κανω εναν κοπο να παω σε ενα καταστημα να ρωτησω και βλεπω..την καρτα αυτη την εχω καμια 10ρια χρονια και δεν την χρησιμοποιω την εχω ακυρωσει εδω και 5 χρονια το υπολοιπο της πληρωνω δεν εχω κανει ανανεωση και την πλαστικη την εκοψαν οταν εκανα ακυρωση..κοπελια αν θες στειλε μου π.μ να μου πεις περισσοτερα σε παρακαλω μηπως λεμε για την ιδια τραπεζα .α ξεχασα να αναφερω οτι ειμαι και ταμειο ανεργιας ..μπορει να παιζει ρολο και αυτο.