Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

δεν θελει να την αγγαλιαζω και να τη φιλαω

Eva333

Recommended Posts

Κορίτσια βοηθεια. Η κορούλα μου 11 μηνων δεν με θελει. Με το που με βλεπει δεν μου χαμογελαει πια και συνεχεια γκρινιαζει. Δεν με αφηνει να την χαιδευω και να τη φιλαω. Μονο στα κλεφτα μπορω. Οταν παω να της αλλαξω πανα τριριζει. Αυτο συμβαινει κυριως μετα απο τοτε που ηταν αρρωστουλα και την πιεσα να πινει σιροπι και να της βαζω θερμομετρο....

Δεν μου γελαει πια οταν της κανω αστεια και με τα παλια μας αστεια οταν τωρα της τα κανω εκνευριζεται και τσιριζει....

Ειμαι παρα πολυ στενοχωρημενη....

Διαφημίσεις

Σώπα καλέ! φάση είναι, θα περάσει! Εγώ προχθές πρωτάκουσα το "μαμά" 15μηνών, ενώ έχει πει εδώ και μήνες γιαγιά, μπαμπά και διάφορα άλλα. Επίσης εδώ και λίγες ημέρες ζητά αγκαλιά, κάτι που δεν το έκανε ποτέ πριν.

Εδώ και λίγο καιρό έχω ξαφνικά φιλάκια κλπ. Κι εγώ σαν κι εσένα στενοχωριόμουν πριν καιρό!

Κορίτσια βοηθεια. Η κορούλα μου 11 μηνων δεν με θελει. Με το που με βλεπει δεν μου χαμογελαει πια και συνεχεια γκρινιαζει. Δεν με αφηνει να την χαιδευω και να τη φιλαω. Μονο στα κλεφτα μπορω. Οταν παω να της αλλαξω πανα τριριζει. Αυτο συμβαινει κυριως μετα απο τοτε που ηταν αρρωστουλα και την πιεσα να πινει σιροπι και να της βαζω θερμομετρο....

Δεν μου γελαει πια οταν της κανω αστεια και με τα παλια μας αστεια οταν τωρα της τα κανω εκνευριζεται και τσιριζει....

Ειμαι παρα πολυ στενοχωρημενη....

ηρεμησε κοριτσι μου φαση ειναι κ θα περασει κ αυτη.ισως φοβηθηκε με το συροπι κ πιστευει οτι θα της ξαναδωσεις.μην στεναχωριεσαι ολα τα παιδακια περνουν διαφορα κατα καιρους

Αν πιστέυεις πως σου κρατάει κακία για το σιρόπι και το θερμόμετρο κάνεις μεγάλο λάθος αγάπη μου!! Και η δικιά μου έτσι είναι, όταν την αγκαλιάζω είναι λες και τη χτυπάει ρευμα!! Ασε που όταν τη φιλάω τρώω κάτι ξεγυρισμένες σφαλιάρες!! Παρεπιπτόντως η δικιά μου είναι 18 μηνών και αν θυμάμαι καλά ήταν στην ηλικία της δικιάς σου όταν άρχισε η "επανάσταση"!!

Στενοχωριέσαι βρε κορίτσι αλλά δεν πρέπει!Άσε την να περάσει τη φάση της,ανθρωπάκι είναι κι αυτό και μανουριάζει :PΘα το ξεπεράσει γρήγορα και θα ξαναδείς τη γνωστή της φατσούλα φτάνει να ηρεμήσεις κι εσύ!!!Μη σε νιώθει αγχωμένη...:-)

Όποιος έχει ένα γιατί να ζει,μπορεί να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πώς!Νίτσε

Διαφημίσεις

Μακάρι ρε κοριτσια να της περασει γιατι εχουν παιξει τα νευρα μου.

-της αλλαξω πανα τσιριζει

-της βαζω ρουχα τσιριζει

-ριχνει κατω τα πραγματα και αν δεν της τα δωσω παλι χαλαει τον κοσμο

-με το που τη βαζω στο καρεκλακι φαγητου τσιριζει

-τρωει μονο αν την ξεγελαω με διαφορα αντικειμενα να τα πεταει και εγω να τα μαζευω

-πινει γαλα - ουτε 180ml- σε 4 δοσεις, οταν εχει κεφια και με τσιριδες με φωνες.....

Ειναι εντελως κακομαθημενο! Αλλα γινεται απο 11 μηνων να γινει ετσι?Πειτε μου τη γνωμη σας... να την "τιμωρω" μπας και συμορφωθει? Δηλαδη να την βαζω στο παρκο για λιγο για να καταλαβει οτι κανει λαθος? Η ειναι πολυ νωρις?

Eva333 μην αγχώνεσαι,φάση είναι και θα περάσει. Δε φταις εσύ,αλλαγές του παιδιού είναι-εμένα περίπου 1 έτους δεν ξεκολούσε από πάνω μου,σε σημείο να πηγαίνουμε στους παππούδες και να κλαίει αν προσπαθούσαν να την πάρουν από μένα-σκέτη τρέλα σου λέω. Περίπου 1,5 χαλάρωσε λίγο,αλλά με τους ξένους,πάλι κολιτσίδα. Κάπου τότε άρχισε και να μας χτυπάει όταν της λέγαμε όχι ή μη. Επίσης ήταν η περίοδος που είχε άρνηση για τα πάντα:δεν ήθελε να ντυθεί,να πλυθεί,να αλλάξει πάνα-όλα με το στανιό και με κλάμα. Δε δώσαμε πολλή σημασία,κάποια στιγμή το ξέχασε. Τώρα είναι 2, πάει παντού χωρίς εμένα,και ειδικά τώρα που είμαι έγκυος με συσπάσεις (κοινώς ξάπλα) και της τα κάνουν όλα οι άλλοι,ούτε να με φτύσει...-πεταει τη σκούφια της για να φύγει βόλτα και δε θέλει ούτε να την αλλάξω. Ε,θα περάσει και αυτό!

Διαφημίσεις

Α,όσο για την τιμωρία είναι πολύ νωρίς,δεν καταλαβαίνει. Ούτε εγώ της έχω ξεκινήσει ακόμα,αναλόγως ή δε δίνω σημασία οπότε το ξεχνάει κάποια στιγμή,ή προσπαθώ να της εξηγήσω με ηρεμία γιατί δεν είναι σωστό αυτό που κάνει. Στην τιμωρία και τη φωνή πεισμώνει πιο πολύ και είναι χειρότερα. Βέβαια έχει να κάνει και με το παιδί φαντάζομαι....

Αχ όχι τιμωρία καλή μου, είναι πολύ μωράκι ακόμη. Κι εγώ είχα αρχίσει σ'αυτήν την ηλικία τα "μη" και τα "όχι" κι έτσι μου άρχισε το παιδί τα πείσματα και τις τσιρίδες κλπ.

Το παιδί αρχίζει να μαθαίνει τον κόσμο, μην το τρελαίνεις στις απαγορεύσεις γιατί θα νομίζει ότι ζει σε ένα σπίτι που ΟΛΑ απαγορεύονται ΜΟΝΟ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ, αφού βλέπει πως για εσάς επιτρέπονται. Οτι είστε εξουσιαστές και εκείνο είναι σε β' θέση.

Απ' όταν αρχίσαμε να προφυλάσουμε τα σημεία που γκαρίζαμε με "μη/οχι" ολιμερίς, και αρχίσαμε και τον "αντιπερισπασμό" σταμάτησαν τα πείσματα και οι τσιρίδες και έχουμε όλο αγκαλίτσες και γέλια.

Διάβασε λίγο εδώ κάτι άρθρα που έχει για τα πείσματα, εμένα με βοήθησαν πολύ.

• 2 weeks later...

ενταξει επανηλθαμε....

τελικα οσο απιστευτο και αν ακουγεται ηταν επειδη την πιεσα λιγο με το σιροπι και το θερμομετρο.. Ο μπαμπας ηταν ο καλος της υποθεσης για αφου η μαμα εδινε το σιροπι εκεινος την επερνε αγκαλιτσα....

:evil: