Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Δεν δεχονται πληρωμη με κερματα στα s.market!!

Recommended Posts

Kαλημερα!ειμαι τοσο μα τοσο εξαλη που βουιζουν τα αυτια μου.πηγα εχθες σε 2 σ.μαρκετ,στο πρωτο ψωνισα πηγα στο ταμειο και πριν τα χτυπησει η ταμειιας της λςω εχω κερματα 10λεπτα 20 λεπτα τακτοποιημενα σε στηλες ωστε να τα μετρησει γρηγορα ερχεταιη υπευθυνη μου λεει δεν δεχομαστε ψιλα ,εχουμε παρα πολλα ,της λεω δεν εχω αλλα,με κοιταει σα να μου λεει και γω τι να σου κανω.?Το ποσό ηταν περιπου 18 ευρω.Παιρνω τα παιδια και φευγω...

Μπαινω στ αμαξι παω παρακατω σε αλλο σ μαρκετ.Παω στη υποδοχη ρωταω εκει μια κοπελα,της λςω εχω ψιλα της τα δειχνω οτι ηταν και ετοιμα φτιαγμενα τη ρωταω μπορω να ψωνισω με κοιταει...εχουμε παρα πολλαψιλα,μου λεει,αν μπορει η ταμειας να τα μετρησει ψωνιστε!!!ΟΡΙΣΤΕ?ευχαριστω της λεω και φευγω!

Εννοειτε δεν ψωνισα τπτ,γυρισα σπιτι πηρα το ινκα μου ειπαν ειναι παρανομο αυτο που εκαναν,ειναι χρηματα του Ελληνικου δημοσιου.

Πηρα στα κεντρικα του 2ου σ,μαρκετ μιλαω με μια κυρια αρχισε της συγνωμες,μου ειπε οτι και 300 ευρω να πηγαινα απλα θα τα εδινα πριν ψωνισω ωστε να μην υπαρξει καθυστερηση στο ταμειο.Με πηρε μετα και ο διευθυντης μου ειπε κι αυτος συγνωμη.

Εχθες το βραδυ πηγε ο αντρας μου στο πρωτο σ.μαρκετ δεν του ειπα τπτ πληρωσε κανονικα με ψιλα,ηταν αλλη βααρδια.

σημερα το πρωι ξαναπηγε να βρει την υπευθυνη,δεν ηταν εκει μιλαει με τον διευθυντη του λεει οτι τους εχουν πει απ τα κεντρικα να μην δεχονται ψιλα γιατι φοβουνται λεει τις ληστεις:shock:!Γιατι ως γνωστων οι ληστες προτιμουν τα 10λεπτα!!!!!!

Παιρνει στα κεντρικα εενοοειτε του λενε δεν ισχυει αυτο και κακως δενσας πηραν τα λεφτα και συγνωμη κτλ!Επειδη τωρα εχω τα νευρα μου και δεν θελω να παω παλι σε αυτα τα σ.μαρκετ παιρνω τηλ σε ενα αλλο μη τραβιεμαι με 2 μικρα τζαμπα.Τηλεφωνο καταστηματος δεν βρηκα παιρνω στα κεντρικα,μιλαω με μια τη ρωταω 20 ευρω ψιλα μπορω να ψωνισω?ΟΧΙ μου λεει!Το ξερετε οτι ειναι χρηματα του ελληνικου δημοσιου της lεω?μα μου λεει να πατε απο εκει να ρωτησετε.Της λεω για να παω πρεπει να παρω αυτοκινητο και εχω 2 μικρα παιδια μπορειτε να μου δωσετε το τηλεφωνο του καταστηματος να ρωτησω?Δεν εχει τηλεφωνο το καταστημα μου λεε,επικοινωνουμε με ιντερνετ!:shock:α:shock:!Χαχαχαχα!Τα νευρα μου.Ζηταω εναν υπευθυνο μου λεει μισο λεπτο και μετα απο 2 λεπτα μου λεει παλι η ιδια κυρια να πατε στο καταστημα μπορειτε να ψωνισετε αλλα μονο αν δεν καθυστερηση το ταμειο.

Σας ευχαριστω για την μεγαλοψυχια σας που θα δεχτεθται τα ταπεινα μου λεφτα!!!!!

Δεν ξερω γιατι σας τα ειπα αλλα επρεπε να τα πω!

Ο αντρας μου πληρωθηκε ενα πολυ μεγαλο ποσο σε κερματα,τι να καναμε να λεγαμε οχι δεν τα θελουμε?Δεστε μας επιταγη 6μηνη και μεχρι τοτε να μην εχω ουτε γαλα για τα παιδια?

Ρε κοτιτσια η κατασταση ακομη δεν ειναι τραγικη,γαλα φαγητο για τα παιδια μου εχω δοξα τω θεο και οι υποχρεωσεις ψιλοβγαινου με καθυστερηση αλλα βγαινουν αλλα υπαρχουν και μερες που ειμαστε καλα αλλα υπαρχουν και μερες για να βρω 5 ευρω αδειαζω τσεποες και τσαντες.

Δηλαδη αν χθες ηθελα να ψωνισω τροφιμα να φαμε το μεσημερι θα επρεπε να παρακαλαω για να ταισω τα παιδια μΟΥ?

Σορρυ για το σεντονι:(

Διαφημίσεις

θα στο πω απλα βαριουνται να μετρησουν.εμας μας πληρωναν με μονολεπτα διλεπτα χυμα οχι φτιαγμενα κ λεγαμε κ ευχαριστω.το οτι εχουν πολλα ψιλα δεν παιζει,γιατι παντα εχουν προβλημα.δεν σου εχει τυχει να σου φανε το μονολεπτο διλεπτο γιατι δεν εχουν?αυτο αποδεικνιει αυτο που σου λεω.εμενα μου το ειχε κανει πιτσαδορος που ηταν μονοευρα κ πενηνταλεπτα ενα μερος κ επιτοπου πηρα στο καταστημα κ απλα τους ρωτησα αν αυτοι τα υπολογιζουν ως χρηματα γιατι ο υπαλληλος τους δεν τα δεχεται.τα πηρε χωρις δευτερη κουβεντα.

Κακώς σηκώθηκες και έφυγες.

Προφανώς οι υπάλληλοι βαριόντουσαν να μετρήσουν και ήθελαν να σε απωθήσουν.

Η ερώτηση σε τέτοιες περιπτώσεις είναι:

Υπάρχει κάποια διάταξη νόμου στην οποία βασίζεστε και με διώχνετε; Αν υπάρχει να την βάλετε στο site να την μάθουν και οι πελάτες σας. Αν δεν υπάρχει να ξέρετε ότι δεν θα το αφήσω έτσι το θέμα.

Να ήξερες πόσοι υπάλληλοι λένε αρλούμπες είτε λόγω άγνοιας, είτε λόγω σκοπιμότητας (βαριούνται να κάνουν τη δουλειά τους, να πάρουν την ευθύνη κτλ)...

ειναι υποχρεωμενοι ν απαρουν τα ψιλα!!στην τελικη ασε το ακριβες αντιτιμο και φυγε!τι θα πει δε δεχονται ψιλα?εισαι υποχρεωμενη ν απληρωσεις ,οχι ομως με κερματα η χαρτονομισματα της αρεσκειας τους!

26/10/10 Ήρθε η kisha junior και είναι όντως γκαυ.....τσα!

Ο μικρός μου είναι κέβλαρρ  ! 20/02/12

Δυστυχώς δεν μπορώ να καταλάβω για ποιους λόγους διαρκώς επιδιώκουμε να δυσκολεύουμε τη ζωή του δίπλα μας...

Ένας ευσυνείδητος υπάλληλος δεν βρέθηκε να μετρήσει τα ψιλά? 18€ ήταν όλα κ' όλα!

Παλιά τέτοιου είδους συμπεριφορές τις συναντούσα μόνο στο δημόσιο. Τώρα σκοντάφτω συνέχεια στην απροθυμία και τον θυμό των γύρω μου. Λες ότι θα νιώσουμε καλύτερα αν κάνουμε κακό στον δίπλα μας!!!

Με τα ψιλά είχα και εγώ περιπέτεια προσφάτως. Πήγα σε διαγνωστικό κέντρο για εξετάσεις. Πληρώνω τη συμμετοχή μου και η αγενής και εριστική υπάλληλος μου δίνει τα 3,5€ ρέστα μου σε μονόλεπτα και δίλεπτα. Να σκεφτείτε ότι δεν χωρούσαν στο πορτοφόλι μου. Της λεω ευγενικά ότι θα μπορούσε να τα δίνει λίγα-λίγα στους πελάτες. Μου απαντάει με ύφος ότι λεφτά είναι και αυτά κυρία μου (δεκτό..). Την επόμενη εβδομάδα είχα ραντεβού στο ίδιο κέντρο για υπέρηχο. Μου ζητούν πάλι ένα μικρό ποσό συμμετοχής και βγάζω τα ίδια ψιλά για να πληρώσω. Άλλη υπάλληλος αυτή τη φορά. Μου λεει κυρία μου δεν δεχόμαστε τόσο ψιλά... τα νεύρα μου... φουντώνω αλλά διατηρώ την ψυχραιμία μου. Της είπα ότι τους τα επιστρέφω και να θυμήσει στην συνάδελφό της η οποία απουσίαζε ότι "λεφτά είναι και αυτά".

Άρα δεν έχει να κάνει με την πολιτική της επιχείρησης, αλλά με τη δική μας αναποδιά... και αυτό είναι και το χειρότερο...

Διαφημίσεις

κακώς έφυγες. έπρεπε να αφήσεις την ταμία να χτυπήσει τα πράγματα, και να της τα δώσεις. και αν δε δεχόταν να ζητούσες την υπέυθυνη. και να περίμενε ο κόσμος από πίσω στην ουρά δεν πειράζει.

Κακώς σηκώθηκες και έφυγες.

Προφανώς οι υπάλληλοι βαριόντουσαν να μετρήσουν και ήθελαν να σε απωθήσουν.

Η ερώτηση σε τέτοιες περιπτώσεις είναι:

Υπάρχει κάποια διάταξη νόμου στην οποία βασίζεστε και με διώχνετε; Αν υπάρχει να την βάλετε στο site να την μάθουν και οι πελάτες σας. Αν δεν υπάρχει να ξέρετε ότι δεν θα το αφήσω έτσι το θέμα.

Να ήξερες πόσοι υπάλληλοι λένε αρλούμπες είτε λόγω άγνοιας, είτε λόγω σκοπιμότητας (βαριούνται να κάνουν τη δουλειά τους, να πάρουν την ευθύνη κτλ)...

ωραιοι υπαλληλοι...απο τη βαρεμαρα ους να διωχνουν πελατες!1,5 εκ ανεργοι και αυτοι βαριουνται να δσουλεψουν:mad:

Δυστυχώς δεν μπορώ να καταλάβω για ποιους λόγους διαρκώς επιδιώκουμε να δυσκολεύουμε τη ζωή του δίπλα μας...

Ένας ευσυνείδητος υπάλληλος δεν βρέθηκε να μετρήσει τα ψιλά? 18? ήταν όλα κ' όλα!

Παλιά τέτοιου είδους συμπεριφορές τις συναντούσα μόνο στο δημόσιο. Τώρα σκοντάφτω συνέχεια στην απροθυμία και τον θυμό των γύρω μου. Λες ότι θα νιώσουμε καλύτερα αν κάνουμε κακό στον δίπλα μας!!!

Με τα ψιλά είχα και εγώ περιπέτεια προσφάτως. Πήγα σε διαγνωστικό κέντρο για εξετάσεις. Πληρώνω τη συμμετοχή μου και η αγενής και εριστική υπάλληλος μου δίνει τα 3,5? ρέστα μου σε μονόλεπτα και δίλεπτα. Να σκεφτείτε ότι δεν χωρούσαν στο πορτοφόλι μου. Της λεω ευγενικά ότι θα μπορούσε να τα δίνει λίγα-λίγα στους πελάτες. Μου απαντάει με ύφος ότι λεφτά είναι και αυτά κυρία μου (δεκτό..). Την επόμενη εβδομάδα είχα ραντεβού στο ίδιο κέντρο για υπέρηχο. Μου ζητούν πάλι ένα μικρό ποσό συμμετοχής και βγάζω τα ίδια ψιλά για να πληρώσω. Άλλη υπάλληλος αυτή τη φορά. Μου λεει κυρία μου δεν δεχόμαστε τόσο ψιλά... τα νεύρα μου... φουντώνω αλλά διατηρώ την ψυχραιμία μου. Της είπα ότι τους τα επιστρέφω και να θυμήσει στην συνάδελφό της η οποία απουσίαζε ότι "λεφτά είναι και αυτά".

Άρα δεν έχει να κάνει με την πολιτική της επιχείρησης, αλλά με τη δική μας αναποδιά... και αυτό είναι και το χειρότερο...

Εγω προσπαθωνα διατηρω την ψυχραιμια μου αλλα αν μιλησω και μου πουν καμια βλακεια μπορει να τσακωθω και με τα παιδια μπροστα δεν θελω.

κακώς έφυγες. έπρεπε να αφήσεις την ταμία να χτυπήσει τα πράγματα, και να της τα δώσεις. και αν δε δεχόταν να ζητούσες την υπέυθυνη. και να περίμενε ο κόσμος από πίσω στην ουρά δεν πειράζει.

Μα στο πρωτο σ.μαρκετ η υπευθυνη της ειπε να μην τα παρει.

Δεν ηξερα κι ολας αν ειναι υποχρεωμενοι η οχι να τα παρουν.Ειχα δει καποια στιγμη στις ειδησεις εναν που πηγε να πληρωσει την εφορια με ψιλα και το χανε κανει θεμα οποτε δεν το συνεχισα εκεινη την ωρα.Φωναζανε και τα μικρα τους ειχα πει οτι θα παμε στις κουνιες οποτε καταλαβαινεις!

Αν πάντως βρείτε με κάποιο τρόπο λίγο χρόνο, μπορεις να τα πας στην τράπεζα να σου τα αλλάξει. Εγώ κάθε χρόνο ό,τι ψιλολόι κυκλοφορεί το μαζεύω και τα αξιοποιώ στις διακοπές μας. (π.χ. καθημερινά μικροπράγματα διόδια κλπ).

Πάντως είναι απαράδεκτο να μην τα δεχτούν. Εκτός κι αν πας το σάββατο λίγο πριν κλείσουν που γίνεται χαμός, οπότε θα μπορέσεις να δείξεις κατανόηση στην αντίρρηση, μόνο ως προς το ύφος που θα το διαπραγματευτείς....

FLcUp3.png0BQfp3.png

Μεχρι και πριν λιγο καιρο που εσπασα και τον τελευταιο μοας κουμπαρα για την βαφτιση του μικρου στο σ.μαρκετ τα πηγαινε και μου τα αλλαζανε.Και οχι 20 -40 ευρω.

Την τελευταια φορα τους πηγα 230 σε 2 δοσεις.Και παλιοτερα ο κουμπαρας του "γαμου"ειχε 700 ευρω περιπου.Στο σμαρκετ τα ειχα παει παλι.Κια δεν ειχα ψωνισει,μονο για να τα κανουν χοντρα,

Διαφημίσεις

• 4 weeks later...
  • 1 year later...

επαναφερω το θεμα γιατι καποτε δουλευα σε σουπερ μαρκετ για χρονια κ με αγγιξαν πολυ αυτα που εγραψες. καταρχας σε ποιον πλανητη δε μπορεις να ψωνισεις με κερματα?ποιος στο απαγορευει?λεφτα δεν ειναι κι αυτα? αλλιως να μην παρηγαγαν κερματα του ευρω στο ΔΝΤ.αι σιχτιρ.

σχετικα με τις 'υπαλληλους' που αντιμετωπισες.πραγματικα θα ειχα φερει την αστυνομια επιτοπου! με ποιο δικαιωμα απαγορευεις στον αλλον να ψωνισει με τα χρηματα που εχει? δηλαδη αν ειχες πχ 10,20 λογαριασμο και εδινες χαρτονομισμα και ελεγες οτι δεν εχω τα 0,20 ,ξαφνικα τι? τα θελουμε τα ψιλα ε? αρα ειναι απαραιτητα να υπαρχουν για τις συναλλαγες μας!

μου εχει τυχει στο ταμειο με παααρα πολυ κοσμο,να με πληρωσει 5 ευρω σε 2λεπτα κ 5λεπτα. μιλαμε για πολλα ψιλα.εγω αυτα τα κοκκινα τα λεω 'ευρουλια' χαχα! ολοι φυσικα οι ελληναρες αρχισαν να ξεφυσανε στην ουρα,και φφφ και τσσσ και οχουυ εκκλησια κ τετοια..μου λεει ο δυστυχος πελατης 'δεν εχω αλλα κοπελα μου,τα μαζεψα για να παρω ψωμι και 2 γαλατα' κ οντως ο ανθρωπος δεν φαινοταν να ελεγε ψεματα.αλλα και ψεματα να ελεγε,επρεπε να τον διωξω?

τα μετρησα ωραια και καλα,σιγα τον κοπο!!! οταν εισαι ταμιας μετρας τα ψιλα σε δευτερολεπτα! κανεις δεν καθυστερησε και ο ανθρωπος εκανε τη δουλεια του ψωνισε με τα λιγοστα που ειχε,ισως και τελευταια χρηματα. ειναι ντροπη και αισχος αυτο που σου συνεβη!!! κατι ηλιθιες κυρατσες που δουλευουν στα σουπερ μαρκετ και εχουν υφακι,τις εχω περιλαβει εδω κ καιρο προσωπικα κ ισως καποιες εχασαν κ τη δουλεια τους (δικαιως) αφου μιλουν στους πελατες λες και τις υποχρεωσε κανεις να εργαστουν χωρις μισθο.κι ολα αυτα την ωρα που εχουμε 1,5 εκατομμυριο ανεργους,αν εχουν το θεο τους!!!! καργιες!

nKD1p3.png

Εγώ επειδή έχω έναν κουμπαρά που βάζουμε συχνά πυκνά ότι ψιλολόγια έχουμε (απο 20λεπτο και κάτω) στο πορτοφολι μας εγώ κι ο άντρας μου, όταν το ανοίγω μαζεύει κανένα 80?. Παλιότερα τα ταξινομούσα και πήγαινα στα σούπερ μάρκετ και τα άλλαζα αλλά μετά δυσκολίας γιατί δεν τα θέλανε εύκολα. Έτσι κι εγώ την τελευταία φορά, επειδή και το ποσό ήταν μεγάλο, τα πήρα και πήγα να πληρώσω υποχρεώσεις. Πήγα στην τράπεζα για το δάνειο που ήταν 325? και της έδωσα τα 25? σε ψιλά. Μόλις τα είδε γούρλωσε τα μάτια της η ταμίας και ήταν μια συνάδελφος της δίπλα της και της είπε "άστα θα τα μετρήσω εγώ". Η τράπεζα δεν είχε κόσμο μόνη μου ήμουν, και μου λέει "μα καλά 25? σε ψιλά?" Αφού δεν σου έφερα και τα 300?τυχερή είσαι, της απάντησα.

Κάπως έτσι έδιωξα και τα υπόλοιπα... όποιος δεν τα θέλει ας μου κάνει δώρο το ποσό των αγορών μου. Είναι ανυποχώρητη. Δηλαδή αυτοί γιατί μου δίνουν ρέστα ψιλολόγια? Εγώ τι είμαι να τα μαζεύω?

sj3dp3.png