Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΘΗΛΑΣΜΟΣ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ θα ηθελα τη βοηθεια σας,

ο μπεμπης μας ειναι 4,5 μηνων μεχρι 2 μηνων τον θηλαζα αποκληστικα,αλλα εκεινος ηθελε κ αλλο και εκλαιγε συνεχεια η παιδιατρος μου ειπε να του δωσω λιγο συμπληρωμα και απο τοτε του δινω οσο μπορω απο το δικο μου και συμπληρωμα.μετα απο καποιο διαστημα ειχα θεμα με τις θηλες ,μου τις ειχε κοψει οποτε το βγαζω με θηλαστρο αλλα εδω και καμια εβδομαδα δεν βγαζω το γαλα που εβγαζα και οσο παει μειωνετε η ποσοτητα γιατι?τι να κανω να βγαζω περισσοτερο?το καλυτερο θα ηταν να βγαζω οσο θελει και να μν χρειαζεται συμπληρωμα πως θα το καταφαιρω αυτο? :(

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ θα ηθελα τη βοηθεια σας,

ο μπεμπης μας ειναι 4,5 μηνων μεχρι 2 μηνων τον θηλαζα αποκληστικα,αλλα εκεινος ηθελε κ αλλο και εκλαιγε συνεχεια η παιδιατρος μου ειπε να του δωσω λιγο συμπληρωμα και απο τοτε του δινω οσο μπορω απο το δικο μου και συμπληρωμα.μετα απο καποιο διαστημα ειχα θεμα με τις θηλες ,μου τις ειχε κοψει οποτε το βγαζω με θηλαστρο αλλα εδω και καμια εβδομαδα δεν βγαζω το γαλα που εβγαζα και οσο παει μειωνετε η ποσοτητα γιατι?τι να κανω να βγαζω περισσοτερο?το καλυτεροθα ηταν να βγαζω οσο θελει και να μν χρειαζεται συμπληρωμα πως θα το καταφαιρω αυτο?

Κατ' αρχήν Μαριλένα να χαίρεσαι το παιδάκι σου και συγχαρητήρια για την προσπάθειά σου να θηλάσεις. Ποιο θήλαστρο έχεις? Από όσο ξέρω δεν είναι κατάλληλα όλα για αυτήν την δουλειά. Επίσης με ψευδοθηλές δοκίμασες? Μπορεί να τα καταφέρεις.

Πάντως πιστεύω ότι πρέπει να ρωτήσεις και μια σύμβουλο θηλασμού καλύτερα όπως η κα Αγλαία που είναι εδώ στο φόρουμ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!ΕΧΩ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΤΗΣ AVEC BEBE!ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΑΛΛΑ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΟΨΕΙ ΤΙΣ ΘΗΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΝΕ ΑΙΜΑ!ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΙΣ ΘΗΛΗΤΣΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΠΙΝΕ ΑΙΜΑ!ΟΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΘΗΛΑΖΩ ΠΡΟΤΕΙΜΟΥΣΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ!ΕΧΘΕΣ ΜΙΛΗΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΣΟ ΤΟ ΒΓΑΖΩ ΜΕ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΤΟΣΟ ΘΑ ΜΕΙΩΝΕΤΕ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΘΕΛΩ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!ΟΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΑΖΩ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΒΓΑΖΩ ΚΑΙ ΜΕ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΣΚΟΝΗ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ!ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ Κ ΑΓΛΑΙΑ?

Με το θήλαστρο μειώνεται η ποσότητα, ειδικά αν δεν είναι νοσοκομειακό. Δες στην ενότητα για τα θήλαστρα:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=2523967#post2523967

Αλλά αφού μπορεί και θηλάζει από το στήθος, καλύτερα να μην ταλαιπωρηθείς με αντλήσεις. Εκεί γράφει και πώς να πιάνει σωστά τη θηλή, ώστε να μην πληγώνεσαι. Μένεις σε πόλη που έχει σύμβουλο θηλασμού ή ομάδα θηλασμού; Εκεί θα μπορέσουν να σου δείξουν κι από κοντά πώς να βάζεις το μωρό στο στήθος χωρίς να σε πονά.

Κανονικά δεν πειράζει το μωρό αν βγαίνει και λίγο αίμα μαζί με το γάλα.

Α, και μην κόψεις απότομα το συμπλήρωμα, ακόμη κι αν ξαναρχίσεις να θηλάζεις κανονικά, γιατί χρειάζονται μερικές μέρες για να ξανααυξηθεί η παραγωγή σου και αν δεν δώσεις συμπλήρωμα, θα υποσιτίζεται το μωρό. Εφόσον θέλεις, βάζε το στο στήθος όποτε και για όσο θέλει, και μετά δίνε του λίγο συμπλήρωμα.

Καλή επιτυχία!

Διαφημίσεις

Ευχαριστω πολυ για τις πολυτιμες πληροφοριες!

ο μπεμπακος τωρα ειναι σχεδον 5 μηνων και στο στηθος δεν καθετε παρα πολυ γιατι δεν εχει αρκετη ποσοτητα πως μπορω να αυξησω την ποσοτητα του γαλακτος??δεν αρκει μονο το δικο μου δυστηχως!