Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κέντρα στη Θεσσαλονίκη

Recommended Posts

Θα ήθελα να μου πείτε ποια θεωρείτε τα καλύτερα και πιο αξιόπιστα κέντρα στην πόλη.

Θα ήθελα να μου πείτε απόψεις για:

-Embryolab

-New life

-Ιάκεντρο

καθώς και αν έχετε εμπειρία ή αν έχετε ακούσει τπτ για το κέντρο του κ.Τσάκου

eY7sp3.png

v2MFp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσι καλημέρα!!!Έχω κάνει εξω στο embryolab είχα μια βιοχημική στη 2η προσπάθεια κ έμεινα έγκυος με την 3η.Δε πήγα σε άλλο κέντρο γιατί είχα ακούσει τα καλύτερα για αυτό κ τα επιβεβαίωσα.Βέβαια η επιλογη είνα κ προσωπική υπόθεση αλλά εγώ μόνο τα καλύτερα μπορώ να πω.Ρωτα ο,τι άλλο θες κ καλή επιτυχία

Για το embryolab, το new life και το Ιάκεντρο υπάρχουν ξεχωριστά θέματα στο φόρουμ, όπου μπορείς να διαβάσεις πολλές διαφορετικές απόψεις. Βασικά ο κανόνας λέει ότι κάθε μία μένει ευχαριστημένη εκεί που μένει έγκυος. Άρα ό,τι και να σου πούμε, θα είναι καθαρά υποκειμενικό. Το θέμα είναι να κάνεις μια αναγνωριστική επίσκεψη σε όλα όσα σ'ενδιαφέρουν και να αποφασίσεις βάσει του πού θα γίνει το κλικ.

Εδώ μέσα αν γράψουμε κάποια αρνητική εμπειρία, υπάρχει κινδυνος να φάμε κάρτα για συκοφαντική δυσφήμιση. Αν πάλι στείλουμε ΠΜ και το γράψουμε, τρώμε κάρτα επειδή δεν μοιραστήκαμε τις εμπειρίες μας δημοσίως και δεν συνεισφέραμε με τρόπο εποικοδομητικό στη συζήτηση. Δεν γράφω περισσότερα. :rolleyes:

Εδώ μέσα αν γράψουμε κάποια αρνητική εμπειρία, υπάρχει κινδυνος να φάμε κάρτα για συκοφαντική δυσφήμιση. Αν πάλι στείλουμε ΠΜ και το γράψουμε, τρώμε κάρτα επειδή δεν μοιραστήκαμε τις εμπειρίες μας δημοσίως και δεν συνεισφέραμε με τρόπο εποικοδομητικό στη συζήτηση. Δεν γράφω περισσότερα. :rolleyes:

Πόσο δίκιο έχεις! Μακάρι να αλλάξει αυτή η νοοτροπία του φόρουμ.

Όσο για την θεματοθέτρια, σημαντικό είναι να σε κάνει ο γιατρός να νιώσεις ότι μαζί του θα τα καταφέρεις. Όλα τα κέντρα έχουν επιτυχίες, και φυσικά και αποτυχίες. Το θέμα είναι να νιώθεις εσύ ότι έγινε ότι περισσότερο μπορούσε να γίνει.

+φωνώ κορίτσια απλά πρωταρχικό για μένα είναι η ποιότητα του γιατρού,όχι τόσο που νιώθω πιο άνετα. Και το οικονομικό που δυστυχώς δεν είναι και εύκολο να αρχίσω τις επισκέψεις και να δίνω 100ρια ταρίφα για μια συζήτηση.

Αλλά το κόβω αναγκαστικό να γίνει...πουφ

eY7sp3.png

v2MFp3.png

Διαφημίσεις

Η πρώτη επίσκεψη όπου κι αν πας είναι δωρεάν νομίζω. Τον γιατρό θα τον τσεκάρεις μόνο στην πράξη. Αποδεικνύεται ότι κι οι "αυθεντίες" κάνουν τραγικά λάθη, πόσο μάλλον όταν το κέντρο είναι καθαρά απρόσωπο λόγω της μεγάλης πελατείας που έχει.

Καλησπέρα! Η Newbie G έχει δίκαιο. Πιστεύω πως καλό είναι να πας να τα δεις όλα μόνη σου μαζί με τον άντρα σου. Εμένα στο Embryolab και στο New Life δεν μπου χρέωσαν την πρώτη επίσκεψη (βέβαια στο πρώτο δεν με εξέτασαν ενώ στο δεύτερο με εξέτασαν). Για το Ιάκεντρο δε γνωρίζω.

Και αν σε χρεώσουν κάπου, δεν νομίζω ότι είναι τραγικά τα 100 ευρώ μπροστά στα 4-5.000 χιλιάδες που κοστίζει η εξωσωματική... πόσο μάλλον αν χρειαστεί να την επαναλάβεις... (που εύχομαι να μη χρειαστεί)

καλή επιτυχία!

D2Ixp3.png

Καλησπέρα! Η Newbie G έχει δίκαιο. Πιστεύω πως καλό είναι να πας να τα δεις όλα μόνη σου μαζί με τον άντρα σου. Εμένα στο Embryolab και στο New Life δεν μπου χρέωσαν την πρώτη επίσκεψη (βέβαια στο πρώτο δεν με εξέτασαν ενώ στο δεύτερο με εξέτασαν). Για το Ιάκεντρο δε γνωρίζω.

Και αν σε χρεώσουν κάπου, δεν νομίζω ότι είναι τραγικά τα 100 ευρώ μπροστά στα 4-5.000 χιλιάδες που κοστίζει η εξωσωματική... πόσο μάλλον αν χρειαστεί να την επαναλάβεις... (που εύχομαι να μη χρειαστεί)

καλή επιτυχία!

Συμφωνώ και γω με τα κορίτσια. Είναι η 1η σου προσπάθεια?

Εγώ πάω για την 3 προσπάθεια μου. Τον Δεκεμβριο είδα 4 γιατρούς :shock:

Πλήρωσα στα 3 από τα 4. Αρκετά στο σύνολο αλλά λιγότερα από 100 τη φορά :-D.

Διαλέξε 2-3 και πήγαινε σε αυτά. ΜΟΝΟ ΕΣΥ μπορείς να κρίνεις αν ένας γιατρός σου κάνει ή οχι. Από το πως θα σου μιλήσει, αν θα ενδιαφερθεί πραγματικά για το ιστορικό σας αν θα έχει να σου προτείνει κάτι άλλο...

Και στο λέω επειδή έτυχε να δω γιατρό που πολλές κοπέλες έχουν δηλώσει ευχαριστημένες αλλά εμένα δε μου άρεσε καθόλου γιατί μας ξεπέταξε.

Για μένα είναι σημαντικό να δει το ιστορικό μου και να πάρει κάποια γνώση (καλή ή κακή, θετική ή αρνητική) από αυτό και όχι να με ξεκινήσει από το 0. Συχνά οι γιατροί υποτιμούν όλες τις προηγούμενες προσπάθειες/γιατρούς και σε βλέπουν από το 0. Δε το θεωρώ σωστό αυτό όμως γιατί η κάθε προσπάθεια έχει κάτι να δείξει και να δηλώσει, κάτι που πρέπει να επαναληφθεί η να αποφευχθει.

Οπλίσου λοιπόν με αντοχή και όρεξη για ερωτήσεις και διαλέξε 2-3 κέντρα και πήγαινε. Δείξε το ιστορικό σου και επέμενε να το αξιολογήσουν, ρώτα αυτά που θέλεις, ρώτα τι έχουν να σου προτείνουν και μετα κρίνε και αποφάσισε!!!!

;);););) Καλή επιτυχία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Σ. Γνώμη μου είναι σε κάθε κέντρο να ζητάς να δεις και γυναικολόγο και εμβρυολόγο...Παίζουν και οι 2 ρόλο

Τελικά.....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ?????

καλή επιτυχία!

:shock: :shock: :shock: E κόψε κάτι!!!! 3200 μας στοίχισε με μικρογονιμοποίηση! Τα φάρμακα πλέον τα παίρνεις δωρεάν.

Διαφημίσεις

:shock: :shock: :shock: E κόψε κάτι!!!! 3200 μας στοίχισε με μικρογονιμοποίηση! Τα φάρμακα πλέον τα παίρνεις δωρεάν.

Newbie μου το έχω γράψει και αλλού ότι κόστισε 3.200 η αμοιβή του κέντρου.

Αλλά αν προσθέσεις 700 ευρώ που δώσαμε σε προκαταρκτικές εξετάσεις (από καρυότυπους έως σπερμοδιαγράμματα κτλ) και 400 ευρώ που μου κόστισαν τα φάρμακα (γιατί εγώ ήμουν στο ΕΤΑΑ και όχι στον ΕΟΠΠΥΥ για να τα πάρω δωρεάν) φτάνουμε τα 4.300. Αυτό έννοω :)

D2Ixp3.png

Newbie μου το έχω γράψει και αλλού ότι κόστισε 3.200 η αμοιβή του κέντρου.

Αλλά αν προσθέσεις 700 ευρώ που δώσαμε σε προκαταρκτικές εξετάσεις (από καρυότυπους έως σπερμοδιαγράμματα κτλ) και 400 ευρώ που μου κόστισαν τα φάρμακα (γιατί εγώ ήμουν στο ΕΤΑΑ και όχι στον ΕΟΠΠΥΥ για να τα πάρω δωρεάν) φτάνουμε τα 4.300. Αυτό έννοω :)

Ααα καλά, άμα βάλεις μέσα και τις εξετάσεις, βράσε όρυζα! :lol: Εγώ και στις 2 προσπάθειες πλήρωσα τα φάρμακα κανονικά συμμετοχή 25% (τότε δεν ήταν δωρεάν βλέπεις) :evil: άρα βάλε άλλα 1600 ευρώ!!! Καλά λες λοιπόν.

• 2 months later...

Διαφημίσεις

Γενικά για ποιότητα δουλειάς, επιτυχίες, συνεργάτες κτλ

Eγω εκανα 2 σπερματεγχυσεις με τον κ Κολυμπιανακη σε φυσικο κυκλο!Η δευτερη πετυχε κ τωρα ειμαι 3 μηνων εγκυος!

Εμεινα πολυ ευχαριστημενη, ειναι πολυ μεθοδικος, δεν παει στα τυφλα, σε βαζει να κανεις ολες τις εξετασεις για να ειναι σιγουρος οτι ολα ειναι καλα κ αν δεν ειναι πραττει αναλογα!Ειναι ευχαριστος ανθρωπος κ προθυμος να σου λυσει ολες τις αποριες κ σου δινει το ελευθερο να του τηλεφωνησεις κ να τον ρωτησεις ο,τι θελεις(αλλωστε οι περισσοτεροι γυναικολογοι ετσι ειναι).Συεργαζεται με το Γενεσις...οκ εγω δεν θα πω τα καλυτερα γι'αυτο το κεντρο αλλα ειναι προσωπικη μου αποψη!!Επισης επειδη ειναι στο Παπαγεωργιου αν εχεις καποιο προβλημα εχει να σου συστησει πολυ καλους γιατρους(εγω καποιους τους ειχα επισκεφθει πριν αντιμετωπισω το προβλημα της υπογονιμοτητας για ασχετους λογους κ οχι για μενα).

Γενικα απευθυνεται πολυς κοσμος στον συγκεκριμενο γιατρο.Αν ομως δν πας η ιδια να μιλησεις μαζι του δεν μπορεις να αποκτησεις αποψη γιατι μπορει εσενα να σου φανει κακος, οπως γινεται κ με ολους. Εχω διαβασει καλα σχολια για ολους τους γιατρους κ κακα(κ πολυ κακα)σχολια για ολους τους γιατρους...γι'αυτο μην εηρεαζεσαι κ πολυ απο τα σχολια.Δεν ταιριαζουμε ολοι οι ανθρωποι με ολους!