Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

β' μαισογιακη αναιμια

Recommended Posts

πασχο απο β μαισογιακη αναιμια θα ηθελα να μαθο καπια πραγματα οπος εαν κανω οικογενια τα παιδια μου υπαρχι πηθανοτιτα να εχουν μαισογιακη αναιμια αν ναι ποση ... εαν πεζει ρολο ι γυναικα μου αν θα εχει ι οχι στιγμα ...γενηκα τι θα γινει εαν κανο οικογενεια... Βοηθηστεμε οσοι ξερετε!!!

(συνχορεστεμε για τα ορθογραφικα λαθοι)

Διαφημίσεις

Αν πασχεις η καλυτερη ενημερωση για σενα θα προελθει απο τους αιματολογους που σε παρακολουθουν σιγουρα. Για να νοσει και το παιδι θα πρεπει η γυναικα σου να εχει στιγμα που σε συνδιασμο με σενα να προελθει μωρο με μεσογειακη η δρεπανο αλλα αυτο δεν ειναι απαραιτητο αναλογα τι στιγμα και αν εχει η συντροφος σου.

Στην θεση σου το πρωτο που θα εκανα ειναι να κλεισω ραντεβου για να εξεταστει για στιγμα η μελλουσα μαμα στο Λαικο στο τμημα Μεσογειακης αναιμιας. Παιρνεις τηλ κλεινεις ραντεβου και εξηγεις οτι εσυ πασχεις απο Μεσογειακη και θελεις να εξεταστει η γυνναικα σου για στιγμα. Εκει με τα αποτελεσματα θα σου απαντησουν αν υπαρχει πιθανοτητα να γεννηθει παιδι με Μεσογειακη.

Παντως μην αγχωνεσαι οπως και να εχουν τα πραγματα παιδακι μπορεις να κανεις και να ειναι καλα απλα θελει σωστο ψαξιμο πρωτα για να ξερετε που βαδιζετε, το σημαντικο ειναι να εξακριβωθει αν εχει στιγμα η γυναικα σου και ποιο. Και εισαι τυχερος που δεν χρειαζεται να κυοφορησεις εσυ χαχαχαχα.

γεια σου και εγω ειμαι σπασχουσα απο μεσογειακη οποτε εχουμε και λεμε στο θεμα των παιδιων τωρα αν ο συντροφος του πασχοντα δεν εχει στιγμα το παιδι θα ειναι απολυτα υγειες αν τωρα και ο συντροφος εχει στιγμα τοτε υπαρχει μεγαλει πιθανοτητα και το παιδι να γεννηθει με μεσογειακη...καλο θα ηταν να κανει η γυναικα σου μια εξεταση στιγματοσ με αναλυση dna για να ξερετε αν εχει ή οχι...

Διαφημίσεις

Δεν γινεται να μην μπεις στην διαδικασια αλλωστε στον προγεννητικο καθε εγκυου ειναι υποχρεωτικος ο ελεγχος για στιγμα απλα στην περιπτωση σας πρεπει να το καρατσεκαρετε για μενα πριν μεινει εγκυος αφου μεγαλωνουν οι πιθανοτητες αν εχει στιγμα. Γιαυτο Λαικο νοσοκομειο και ζητηστε ηλεκτροφοριση και να τονισεις οτι εισαι πασχων για να σε βαλουν και πιο συντομα σε ραντεβου αν γινεται.

δυστυχως στο Λαικο νοσοκομειο κανουν εξεταση στιγματος με την απλη μεθοδο με dna κανουν μονο στο ΠΑΙΔΩΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΕΜΕΙΟ (ετσι λεγεται το κτιριο)

Εγω εχω δρεπανο και ο συντροφος μου πριν κανουμε παιδι ειχε εξεταστει σε ιδιωτικο και ηταν αρνητικος οποτε μετα πηγαμε και στο Λαικο για σιγουρια και εκει καναμε και για κυστικη ινωση εξετασεις. Στο χωρεμειο δεν ειχαμε παει αλλα αν ναι τιθεται πιθανοτητα καλυτερα να τα εχεις εξαντλησει ολα, μην σου ακουγεται τιποτα φοβερο με αιμοληψια γινεται. Να κανετε οτι πρεπει απλα οργανωσε τα ραντεβου.

πασχο απο β μαισογιακη αναιμια θα ηθελα να μαθο καπια πραγματα οπος εαν κανω οικογενια τα παιδια μου υπαρχι πηθανοτιτα να εχουν μαισογιακη αναιμια αν ναι ποση ... εαν πεζει ρολο ι γυναικα μου αν θα εχει ι οχι στιγμα ...γενηκα τι θα γινει εαν κανο οικογενεια... Βοηθηστεμε οσοι ξερετε!!!

(συνχορεστεμε για τα ορθογραφικα λαθοι)

Όταν λες πόση τι εννοείς; Απλά αν η σύζυγος σου δεν έχει το στίγμα να ξέρεις ότι κατά 50% το παιδί δεν θα έχει τίποτα και θα είναι υγιέστατο, κατά 25% μπορέι να έχει μεσογειακή κια κατά 25% να έχει απλά το στίγμα. Αν έχει το στίγμα τα πράγματα είναι λίγο ποιο δύσκολα ώστε να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα. Πρώτα να κάνει την εξέταση η γυναίκα σου και αν απευθυνθεί στον γυναικολόγο της θα τις τα εξηγήσει ακριβώς. Όλα θα πάνε καλά. Έχω καλά αποτελέσματα από το οικογενειακό μου περιβάλλον και πιστεύω με καλή ενημέρωση και προσοχή δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα!

Διαφημίσεις

γεια σου και εγω ειμαι σπασχουσα απο μεσογειακη οποτε εχουμε και λεμε στο θεμα των παιδιων τωρα αν ο συντροφος του πασχοντα δεν εχει στιγμα το παιδι θα ειναι απολυτα υγειες αν τωρα και ο συντροφος εχει στιγμα τοτε υπαρχει μεγαλει πιθανοτητα και το παιδι να γεννηθει με μεσογειακη...καλο θα ηταν να κανει η γυναικα σου μια εξεταση στιγματοσ με αναλυση dna για να ξερετε αν εχει ή οχι...

σε ευχαριστω παρα πολυυ μ εφιγε ενα ανχος δλδ εαν ι γυναικα μ δν εχει στιγμα δν υπαρχει καμαι πυθανοτιτα να βγει μ μεσογαικη αναιμια ετσι?

Ναι αν δεν εχει στιγμα τσεκαρισμενο με εξετασεις προχωρατε κανονικα δεν εχετε κανενα θεμα εαν εχει τοτε θελει παραπανω ψαξιμο. Παντως η εξεταση για στιγμα ειναι απολυτως απαραιτητη.