Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ενα ευχαριστώ...

Recommended Posts

στην ελληνική αστυνομία,την πυροσβεστική για την φωτιά που πήρε η πολυκατοικία μας ξημερώματα σαββάτου.πραγματικά οι άνθρωποι ήρθαν ΑΜΕΣΑ,επέμεναν να ψάχνουν και να ξυπνάνε κόσμο(εμείς κατεβήκαμε τελέυταίοι :roll: )μέχρι και τον τελευταίο.μετά την κατάσβεση της φωτιάς στο ασανσέρ,δεν έφυγαν πρωτού βεβαιωθούν οτι όλοι είμαστε καλά και δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα.πραγματικά,όλοι ήταν κάτι παραπάνω απο συνεργάσιμοι και ενήργησαν ΑΨΟΓΑ![/b]

Διαφημίσεις

• 4 months later...

Εγώ θέλω να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην Marilena που μας έδωσε την διεύθυνση του ellinadiko.gr και έχουμε γλιτώσει ένα σωρό χρήματα μιας και πλεον κατεβάζουμε ότι θέλουμε δίχως να τα πληρώνουμε! :shock::lol:

Ο άντρας μου με τις συλλογες του compac disc club και ο γιος μου με τα ζουζούνια του μας είχαν βάλει μέσα και είχαμε κανει χρυσούς τους δισκοπώλες! :shock::lol::lol::lol:

Ευχαριστώ Μαριλένα από όλους μας οικογενειακός!!!! :):lol::lol::lol:

Καλε τι κανεις εκει ??? Τι ευχαριστεις ??? Τον Θεο !!! Εχουμε πει οτι ειμαι :oops::oops::oops: !

Δεν εκανα και τιποτα σπουδαιο !!! Απλα κι εμας καποιος αλλος μας το ειπε... :wink:

Και να φανταστειτε οτι ειμαι και κατα της πειρατειας, αλλα no money... !

Εγώ θέλω να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην Marilena που μας έδωσε την διεύθυνση του ellinadiko.gr και έχουμε γλιτώσει ένα σωρό χρήματα μιας και πλεον κατεβάζουμε ότι θέλουμε δίχως να τα πληρώνουμε! :shock::lol:

ΒΡΕ ΑΝΤΖΕΛΑ ΔΕ ΜΕ ΒΟΗΘΑΣ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΛΙΓΑΚΙ..

ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΑΔΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ DOWNLOAD ΚΑΠΟΙΟ CD. ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΩ? ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΠΕΔΙΟ? ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ :cry::(

Διαφημίσεις

Πρώτα γράφεσαι μέλος και έπειτα στην πρώτη σελίδα αν πας στην αναζήτηση γράφειςCD η τον τίτλο του τραγουδιου που θέλεις ή DVDs ή movies ή τον τίτλο μιας ταινίας ή δεξιά θα δεις μια λίστα κλπ μόλις το βρειςστο φόρουμ τοτε μπαίνεις στην τελευταία σελίδα και απαντάς "ευχαριστώ" όταν επιστρέψεις στην πρωτη σελίδα του συγκεκριμένου θέματος με τον τίτλο της ταινίας σου δείχνει την διεύθυνση που θα μπεις για να το κατεβάσεις !!!

Θα χρειαστεί στην πορεία να κατεβάσεις κάποια προγραμματα που είναι δωρεάν για να κατεβάσεις και να αποθηκεύσεις τις ταινίες στον σκληρό σου!

Για προσπάθησε ξανά και υπάρχουν και οδηγίες στο φόρουμ για το πως λειτουργεί και κατεβάζεις διάφορα, θέλει προσοχή και αρκετό χρόνο να αφιερώσεις στην αρχή για να καταλάβεις πως δουλεύει.

Τώρα αν ξέρεις καλά αγγλικά και απλά θες να δεις μια ταινία πας σε άλλο site , όπως : http://www.watch-movies.net/

εκεί δεν χρειάζεσαι ούτε να γραφτείς μέλος !!!Απλά πράγματα :):wink: όμως δεν αποθηκευεται ή τουλάχιστον εγώ δεν ξέρω πως γίνεται! :oops:

ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ.. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΝΟΙΓΑΝ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ..

ΝΙΩΘΩ ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΗ !!!

• 1 month later...
Bravo gia to post sou kai bravo kai se ekeinous... Giati aytes tis meres mono na tous brizoun kseroun oloi tous pyrosbestes. Mia kalh koubenta kaneis tous den kserei na pei.

Bravo kai pali !!!

Όχι επειδή είμαι προκατειλημμένη,αλλά έχοντας δει από μέσα τί δουλειά γίνεται στην πυροσβεστική θα σας πω οτι αυτό το επάγγελμα δεν πληρώνεται με τίποτα και οτι επειδή δεν τα ακούμε στις ειδήσεις δε σημαίνει οτι δεν υπάρχουν κάθε μέρα και σε κάθε βάρδια περιστατικά..

Για να μη μιλήσω για την επικινδυνότητα του επαγγέλματος,για τα τοξικά που αναπνέουν,για την οδήγηση στο αντίθετο ρεύμα μέχρι να φτάσουν,για το οτι πάνε για 1 υπηρεσία και μπορεί να γυρίσουν σε 3 μέρες,για εκρήξεις που συμβαίνουν σε ένα κτήριο (πχ γνωστό κατάστημα ρούχων) επειδή κάποιος ασυνείδητος ιδιοκτήτης δε φρόντισε να ενημερώσει τους πυροσβέστες οτι υπάρχουν δεξαμενές με καύσιμη ύλη στην ταράτσα....Οι πυροσβέστες πάνε εκεί που όλοι εμείς τρέχουμε να φύγουμε μακρυά.Θα μου πείτε γι' αυτό πληρώνονται!Ε, αυτό να το πείτε στη μάνα του πυροσβέστη που τον έχασε από ανάλογο περιστατικό.. (και αυτό το επάγγελμα δεν θεωρείται "επικίνδυνο κι ανθυγιεινό.)

Κι όταν αργεί να έρθει το περιπολικό σκεφτήτε οτι μπορεί να είναι γιατί κάποιοι βιαστικοί καταλαμβάνουν το δεξί ρεύμα έκτακτης ανάγκης ή δεν κάνουν στην άκρη να περάσει το πυρ.όχημα ή απλώς χαζεύουν για να δουν τι συνέβη.Γιατί από την ώρα που τηλεφωνούμε στο 199 σε λιγότερο από 2 λεπτά έχει φύγει όχημα από τον κοντινότερο σταθμό για το σπίτι μας..

Εντάξει ίσως είμαι και λίγο προκατειλημμένη... :wink:

demi συμφωνείς??

α και αυτά τα προγραμματάκια στο νετ για δωρεάν cd είναι τέλεια!!! :D

Διαφημίσεις