Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κρέμες ενυδάτωσης

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσιααα !!!! Εϊμαι μόλις 6 εβδομάδων και είδα την τέλεια τελίτσα μου χθες στον υπέρηχο !!!! :-P

Ξέχασα όμως να ρωτήσω αν επιτρέπεται η χρήση ενυδατικής κρέμας (εμπορίου πχ Johnsons) τις έχω συνηθίσει σχεδόν καθημερινά ... όχι τόσο για ραγάδες αλλά για ενυδάτωση!!!

Άκουσα πως πρέπει να τις αλλάξω με Κορρε ή κάτι αντίστοιχο από φαρμακείο .... επίσης διάβασα και για αμυγδαλέλαιο ... περιέχει όμως Βιτ Α (όπως και το σικώτι που απαγορευεται) !!!!

ουφ ... μπερδευτηκα !!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσιααα !!!! Εϊμαι μόλις 6 εβδομάδων και είδα την τέλεια τελίτσα μου χθες στον υπέρηχο !!!! :-P

Ξέχασα όμως να ρωτήσω αν επιτρέπεται η χρήση ενυδατικής κρέμας (εμπορίου πχ Johnsons) τις έχω συνηθίσει σχεδόν καθημερινά ... όχι τόσο για ραγάδες αλλά για ενυδάτωση!!!

Άκουσα πως πρέπει να τις αλλάξω με Κορρε ή κάτι αντίστοιχο από φαρμακείο .... επίσης διάβασα και για αμυγδαλέλαιο ... περιέχει όμως Βιτ Α (όπως και το σικώτι που απαγορευεται) !!!!

ουφ ... μπερδευτηκα !!!!

Μπραβο!!!Αντε να ακουσεις και καρδουλα και να εχεις μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!Λοιπον, εγω δεν εβαζα τπτ αλλο εκτος απο αμυδγαλελαιο οποτε δεν ξερω να σου απαντησω!Ρωτησε τον γιατρο σου καλυτερα χχχχ

Σευχαριστώ πολύ!!!!!! Τί να πω κ γω ... προσπαθώ να μην υπερβάλλω αλλά απο την άλλη φοβάμαι και λίγο όλα αυτά τα χημικά που υπάρχουν ΠΑΝΤΟΥ !!!!

Δεν χρειάζεται να κόψεις τις κρέμες! Απλά πάρε χωρίς πολλά χημικά (του Κορρέ ειναι καλή λύση). Αν θέλεις με ακόμη λιγότερα χημικά ψάξε σε site που ειδικεύονται σε κάτι τέτοια (π.χ. iherb.com, lovelula.com κ.λπ., δες τα τόπικ με τα βιολογικά προϊόντα) Το αμυγδαλέλαιο είναι μια χαρά κι είναι ό,τι πιο αγνό για ενυδάτωση σώματος, πάρα πολλές έγκυοι το χρησιμοποιούν (ε, καλά, συκώτι μη φας, ούτε κι εγώ τρώω!). Θυμίζου αν πάρεις λάδι για το σώμα να το βάζεις σε νωπό δέρμα μετά το μπάνιο (για να μη λαδώνεσαι, και για καλύτερη απορρόφηση).

Καλή εγκυμοσύνη!

it's never too late to start all over again

Διαφημίσεις

Οοοοοχι Κορρέ βρε κορίτσια!!! περιέχουν δυστυχώς αιθέρια έλαια τα οποία δεν επιτρέπονται στην εγκυμοσύνη. Ρωτήστε τον φαρμακοποιό σας. Επίσης μακριά από σκευάσματα που περιέχουν τρικλοσάν, πάραμπενς, σαλικυλικό οξύ και ρετινόλη/βιταμίνη Α.

Εγώ βρήκα της Αβέν μια κρεμούλα για το πρόσωπο και βάζω από το φαρμακείο.

Την σιμιούλσιουμ G3 για την κοιλιά οπωσδήποτε καθημερινά απ΄την αρχή (στην πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν έκανα καμία ραγάδα με αυτήν, ούτε άλλες 3 γνωστές μου) και οδοντόκρεμα άκουαφρες που δεν έχει τρικλοζάν. Επίσης μπάνιο με της μικρής τα αφρόλουτρα γιατί δεν έχουν πάραμπεν και αιθέρια έλαια και λούσιμο με το τιμοτέι χωρίς πάραμπεν. Αυτά.

Οοοοοχι Κορρέ βρε κορίτσια!!! περιέχουν δυστυχώς αιθέρια έλαια τα οποία δεν επιτρέπονται στην εγκυμοσύνη. Ρωτήστε τον φαρμακοποιό σας.

Δεν πειράζουν όλα τα αιθέρια! Πάντως, αυτό που λες, καλύτερα μια ερώτηση στο φαρμακοποιό..

it's never too late to start all over again

"Τα έλαια που πρέπει να αποφεύγονται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι: βασιλικού, καμφοράς, αγριοκύμινου, κέδρου, κανέλλας, ιεροβότανου, μάραθου, ύσσωπου, αγριοκυπαρισιού, μαντζουράνας, μύρου, μοσχοκάρυδου, ρίγανης, δυόσμου, φλισκουνιού, δεντρολίβανου, φασκομηλιάς, και θυμαριού. "

πηγη:http://www.botanica.gr

Μωρέ εγώ άκουσα την φαρμακοποιό μου που είναι και ειδικευμένη στα βιολογικά καλυντικά & προϊόντα και που είναι έγκυος κι αυτή.

Δεν πειράζουν όλα τα αιθέρια! Πάντως, αυτό που λες, καλύτερα μια ερώτηση στο φαρμακοποιό..

Συμφωνω οχι ολα αλλα υπαρχουν αιθερια ελαια που απαγορευονται γιατι προκαλουν αιμοραγιες και διαφορα αλλα...και εγω δεν το ηξερα ,η πεθερα μου που ειναι αισθητικος μου το ειπε...

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Κορίτσια ελπίζω να μην το έχουν ρωτήσει άλλες 50 πριν από εμένα και να μην το πρόσεξα.. ξέρετε κάτι για την βαζελίνη??? οι παλιές μου λένε ότι είναι η καλύτερη για τις ραγάδες αλλά δυο φίλες μου επίσης έγκυες μου είπαν ότι έχει βάση το πετρέλαιο και απαγορεύεται..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κορίτσια ελπίζω να μην το έχουν ρωτήσει άλλες 50 πριν από εμένα και να μην το πρόσεξα.. ξέρετε κάτι για την βαζελίνη??? οι παλιές μου λένε ότι είναι η καλύτερη για τις ραγάδες αλλά δυο φίλες μου επίσης έγκυες μου είπαν ότι έχει βάση το πετρέλαιο και απαγορεύεται..

καλησπερα!κι εγω στην αρχη εβαζα βαζελινη και μια κρεμα την privenstria...ο γυναικολογος μου ειπε δεν υπαρχει θεμα,η μαια μου ειπε να την αποφυγω και μου συστησε αμυγδαλελαιο....τελικα συνεχιζω τη privenstria(28ε) και προτιμησα αμυγδαλελαιο αντι βαζελινης...ειναι πολυ καλο και οικονομικο σε σχεση με τις κρεμες(10ε) και μεχρι στιγμης δεν εχω καποιο θεμα!

το παιδι σου ειναι ο μονος ανθρωπος που αγαπας ενευ ορων πριν καν τον γνωρισεις..:!:

Το συκώτι αν είναι από ζώα που δεν παίρνουν αντιβιώσεις και ορμόνες και τρέφονται με χορταράκι και όχι μεταλλαγμένα φυράματα είναι μια χαρά τροφή. Η συνθετική βιταμίνη Α δεν επιτρέπεται.

Για ενυδάτωση και για τις ραγάδες χρησιμοποιούσα αμυγδαλέλαιο σε νωπό δέρμα. Τώρα που αποφάσισα γενικώς να περιορίσω τα χημικά χρησιμοποιώ λάδι καρύδας ή αμυγδαλέλαιο ή ακόμη και κεραλοιφή, πάντα σε νωπό δέρμα και μέσα στους υδρατμούς του μπάνιου. Με το καλό τα μωράκια σας....

Στο θέμα βιολογικά- οικολογικά προϊόντα τα κορίτσια έχουν κάνει απίθανη δουλειά, θα βρείτε πληροφορίες για τα πάντα....

FLcUp3.png0BQfp3.png

Διαφημίσεις

Prevenstria της frezyderm για τις ραγάδες και ενυδάτωση .Την έβαζα και στην πρώτη εγκυμοσύνη και τώρα στη δεύτερη. Είναι λίγο ακριβή (23?), αλλά εξαιρετική, ειδικά για εγκυούλες που έχουν κηρονομικό ραγάδων από τη μαμά τους. Κρατάει όμως περίπου ενάμιση μήνα. Άλλωστε τα προϊόντα της frezyderm είναι εξαιρετικά και για μαμάδες και για μωρά!