Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Σπερμοδιάγραμμα και επιτροπή Ικα

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια,

Πρόκειται να περάσω επιτροπή εξωσωματικής του Ικα για να πάρω τα φάρμακα και ήθελα αν ξέρει κάποια κοπέλα να μου δώσει κάποιες πληροφορίες. Στη περιοχή που μένω σπερμοδιάγραμμα δε γίνεται ούτε στο Ικα ούτε στο δημόσιο νοσοκομείο που υπάρχει εδώ. Τι κάνω σε αυτή τη περίπτωση? Πρέπει να κατέβω Αθήνα? Επίσης αν ανάμεσα στα 2 σπερμοδιαγράμματα η χρονική διαφορά είναι 3 μήνες και 10 μέρες υπάρχει πρόβλημα ή πρέπει να είναι ακριβώς 3 μήνες? Σας ευχαριστώ και περιμένω τις απαντήσεις σας.

Διαφημίσεις

καλή επιτυχία. Θα σου πρότεινα να πάρεις βεβαιώσεις από νοσοκομείο και ΙΚΑ που να λένε οτι δεν γίνεται η συγκεκριμένη εξέταση. εγώ αυτό είχα κάνει επειδή δεν γινονταν σπερμοδιάγραμμα στο νοσοκομείο της πόλης μου. Πηρα τη βεβαίωση και κάναμε σε ιδιωτικό. δε θυμάμαι μόνο αν πρέπει να είναι από δυο διαφορετικά ιδιωτικά. παρε τηλ στην επιτροπή και ρώτησε

για το άλλο που ρωτάς δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.

καλημερα κοριτσια να πω κατι και γω μιας φιλης μου ο αντρας εκανε 2 σπερμοδιαγραμματα στε δυο διαφορετικα μικροβιολογικα εργαστηρια ιδιωτικα και η επιτροπη τους περασε δε ξερω αν υσχιει αυτο παντος την επιτροπη την περασε δεκεμβριο ειναι προσφατο αν θελετε ρωτηστε το γιατρο σας.