Doram

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  78
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

10 Neutral

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. καλή επιτυχία. Θα σου πρότεινα να πάρεις βεβαιώσεις από νοσοκομείο και ΙΚΑ που να λένε οτι δεν γίνεται η συγκεκριμένη εξέταση. εγώ αυτό είχα κάνει επειδή δεν γινονταν σπερμοδιάγραμμα στο νοσοκομείο της πόλης μου. Πηρα τη βεβαίωση και κάναμε σε ιδιωτικό. δε θυμάμαι μόνο αν πρέπει να είναι από δυο διαφορετικά ιδιωτικά. παρε τηλ στην επιτροπή και ρώτησε για το άλλο που ρωτάς δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.
 2. γεια σου. δεν εχω προσωπική εμπειρία. εχω ακούσει ομως περίπτωση παρόμοια που τα κατάφεραν, ενω ξερω και εναν γνωστο που τωρα θα δοκιμάσει. ευχομαι όλα να πάνε κατ'ευχην
 3. οι πόνοι περιόδου δε λένε κάτι απαραίτητα. Όπως θα διάβασες πιο πάνω πολλές κοπέλες είχαν πόνους, αλλά τελικά ήταν έγκυες. Να περιμένεις τη χοριακή όσο πιο πολύ μπορείς με ηρεμία. Καλή επιτυχία εύχομαι!

 4. Διαφημίσεις


 5. αυτό με τα φάρμακα πρώτη φορά το ακούω..ας απαντήσει κάποια κοπέλα. Για τη σαλπιγγογραφία γιατί αγχώνεσαι, τη γνωμάτευση θα κρατήσουν μόνο, την οποία θα έχεις στο αρχείο σου από την φωτοτυπία
 6. όχι zouzounaki δεν πρέπει να έχεις τα φάρμακα μαζί σου, δεν χρειάζεται
 7. Doram

  ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ

  και εγώ έκανα υστεροσκόπηση...όπως είπανε οι προλαλήλασες....κοιτάνε τον...εσωτερικό σου κόσμο. Σε εμένα δε χρειάστηκε να γίνει επεμβατική, ήταν διαγνωστική, ωστόσο βρέθηκε φλεγμονή στο ενδομήτριο και πήρα αντιβίωση. είναι απλή η διαδικασία, αν έχεις τη δυνατότητα να την κάνεις.
 8. και εγώ είχα επικυρωμένα φωτοαντίγραφα. Πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση στην Αθήνα μας ξεκαθάρισαν ότι κρατάνε τα πρωτότυπα. Όταν είχα περάσει από Θεσσαλονίκη, δεν υπήρξε τέτοιο πρόβλημα. Το βιβλιάριο δε χρειάζεται φωτοτυπία.
 9. και σε μένα τα πρωτότυπα κράτησαν.
 10. Επομένως εξωσωματική θα κάνετε. Κοίταξε η διαδικασία της επιτροπής είναι ούτως ή άλλως χρονοβόρα. Δηλαδή αν πάρεις σήμερα τηλ. λογικά θα σου κλείσουν σε κανένα μήνα με δίμηνο περίπου. Τώρα εσύ έχεις μια ιδιαιτερότητα στην περίπτωσή σου, που δεν ξέρω πώς θα την αντιμετωπίσει η επιτροπή. και δεν είναι μόνο τα σπερμοδιαγράμματα, είναι και ένα σωρό άλλες εξετάσεις από την πλευρά της γυναίκας. δεν ξέρω αν θα μπορούσες να πας μια βόλτα από το ΙΚΑ, όπου γίνονται οι επιτροπές και να ρωτήσεις γιατί από το τηλ. δε θα βγάλεις άκρη. λογικά gonal λόγω του προβλήματός σου, αφού το έχεις ξαναπάρει. Το θέμα είναι΄πόσες μονάδες θα σου γράψει. λυπάμαι πολύ που δεν μπορώ να βοηθήσω. εύχομαι όλα να πάνε καλά. Μην αγχώνεσαι να τα προλάβεις όλα.
 11. Γεια σου Γιάννη, συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα. Θα κάνετε εξωσωματική ή σπερματέγχυση. Αν κάνετε το δεύτερο, μπορείς να γράψεις φάρμακα ως πρόκληση και δε χρειάζεται επιτροπή (νομίζω όμως ότι χορηγούν λιγότερες μονάδες) Τώρα αν κάνετε εξωσωματική, πρέπει όντως να περάσεις επιτροπή (η γυναίκα σου εννοώ) . Σε περίπτωση αζωοσπερμίας ζητάνε τώρα (παλιά όχι) και βιοψία. Εσύ αν έχεις στην κατάψυξη και μαζί με τη γνωμάτευση γιατρού, δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα. Γράψε διευκρινήσεις, μήπως μπορούμε να σε βοηθήσουμε. Στην επιτροπή κλείνεις ραντεβού με αναμονή περίπου δίμηνη.
 12. φίλη με εφτά προσπάθειες εξωσωματικής (άλλες ολοκληρωμένες, άλλες όχι)έκανε ένα παιδί με φυσική σύλληψη και τώρα είναι έγκυος στο δεύτερο. Με σοβαρό πρόβλημα στο σπέρμα. Κοπέλα που ετοιμάζονταν για εξωσωματική, με πρόβλημα επίσης στο σπέρμα, διαπίστωσε ότι ήταν έγκυος. Βοηθάει και ο Θεός και η Παναγία. Το θέμα είναι άλλο...όταν έχεις στο ιστορικό σου αποτυχημένες εξωσωματικές, χιλιάδες εξετάσεις και φάρμακα, και ένα σωρό άλλα, και έχεις βιώσει ψυχοφθόρες κατάστάσεις, κατά πόσο η σεξουαλική σου ζωή συνεχίζει να είναι υγιής και ενεργή.
 13. Κορίτσια δεν νομίζω ότι χρειάζεται η συνταγή με τα φάρμακα. Δε βλέπω το λόγο, μην αγχώνεστε. Τη συνταγή πρέπει να την έχετε μαζί με την έγκριση της επιτροπής όταν θα πάτε να γράψετε τα φάρμακα!
 14. Κορίτσια γεια σας. Ξέρετε αν υπάρχει δημόσιο νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη που κάνει λαπαροσκόπηση; Και ποια είναι η διαδικασία;
 15. Λυπάμαι πολύ Cristy.Εύχομαι την επόμενη φορά να τα καταφέρεις. Τι ταλαιπωρία και αυτή με τις επιτροπές, λές και θέλουμε να μπαίνουμε στη διαδικασία της εξωσωματικής.λΕς και είναι πολυτέλεια η μητρότητα. Εγώ είχα περάσει από την επιτροπή της Θεσσαλονίκης το 2010. Όμως έχασα το βιβλιάριο κια τώρα στην Αθήνα δεν ξέρω τι θα μου πούνε, γιατί δε φαίνεται πουθενά ότι πέρασα την πρώτη φορά και δεν...ξαναπέρασα. Αν έκανα μια υπεύθυνη δήλωση, τι λέτε;