Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Υφασμάτινες πάνες!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Κι εγώ για οικονομία τις πρωτοπήρα και θέλω να πάρω κι άλλες. Εχω μόνο 6 με ενθέματα και τις φοράμε 1 ή 2 την ημέρα, σε ώρες που ξέρω πως δεν θα κάνει κακά (για να μην πολυμπλέκω). Μετά βγάζω το ένθεμα, το αφήνω να στεγνώσει και όταν βάζω πλυντήριο για το μωρό τις πετάω μέσα. Ούτε σίδερο χρειάζονται.

Αν υπολογίσεις, 1 πάνα να γλιτώνεις την ημέρα χ 365 ημέρες, εξοικονομείς κάπου 140 ευρώ τον χρόνο. Πολύ καλό!

Ξέρω πως είναι λίγο "τσιμπημένες" στην Ελληνική αγορά και δεν ξέρω και πολλά από ποιότητες. Εγώ τις αγόρασα σε δημοπρασία στο ebay, περίπου 2 ευρώ την κάθε μία (είχα χτυπήσει κάπου 50 για να καταφέρω τέτοιες τιμές) και τα ενθέματα περίπου 1,5 ευρώ το καθένα. Μου βγήκαν άριστες και ποτέ δεν νιώθει το παιδί βρεγμένο. Μόνο λίγο μικρές τώρα που είναι 14 μηνών αλλά έτσι κι αλλιώς ως το καλοκαίρι που θα μάθουμε να κάνουμε πιπί θα με βγάλουν.

Σε κούρασα αλλά τα'πα όλα.

Διαφημίσεις

Κορίτσια ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις!

Xena ευχαριστώ πολύ για τις λεπτομέρειες!

Ψάχνω και εγώ και βλέπω ότι στην Αμερική είναι πολύ διαδεδομένες.

Zacharo όταν μιλήσεις με τη φίλη σου πες μας τι ξέρει :-)

Εγώ τώρα κάνω τα μαθηματικά μου και βλέπω ότι είναι πολύ ενδιαφέρον το θέμα αυτό.

Σκέψου ότι μέχρι τώρα δίνουμε εικοσάρικα για πάνες κάθε τόσο και μετά τις πετάμε!!

Έχουμε εκτεταμένο τόπικ πάνω στο θέμα αυτό, καλύτερα διαβάστε και κάντε απορίες εδώ:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=29650

Εννοείται ότι είναι πολύ πιο οικονομικές από τις πάνες μιας χρήσης, πιο φιλικές προς το περιβάλλον αλλά κυρίως δεν επιβαρύνουνε το δερματάκι των παιδιών μας με πλαστικό και χημικά.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

• 1 year later...

κοριτσια καλησπερα!!ετοιμαζομαι να γινω και εγω μανουλα σε 1 μηνα και ηθελα αν γνωριζεται για τις υφασματινες πανες αξιζει να ασχοληθω??και αν κανει κακακια πανω πως θα καθαρισουν μετα???ειναι μονο για τσισα??

Διαφημίσεις

Με το καλό να έρθει το μωράκι σου!

Θα έλεγα για αρχή να μην μπλεχτείς με τέτοια - ακόμη κι εγώ που ήμουν έμπειρη, στο δεύτερο μετά το τρίμηνο αρχίσαμε να τις φοράμε. Είναι τόσα μαζεμένα στην αρχή που θα πελαγώσεις, μην έχεις κι αυτά.

Κάνουν φυσικά και κάνουν για κακάκια. Υπάρχουν μάλιστα ειδικά ρολά, σαν ρολό κουζίνας φαντάσου αλλά απαλό με υφη μωρομάντηλου, το βάζεις στην πάνα και κρατά τα κακά να μην έρχονται σε επαφή με το ύφασμα.

Ομως το ύφασμα των πανών αυτών ειναι τόσο θαυματουργό, που πραγματικά καθαρίζουν ακόμη και κάτω απ' τη βρύση με απλό νερό. Ενώ το ειδικό πανάκι τσαλακώνει και δεν κρατά το μωρό τόσο στεγνό. Επιπλέον είναι λίγο ακριβό, και αντι-οικολογικό.

Αποψη μου αυτά, απ΄την εμπειρία μου. ακόμη τους τις βάζω εγώ, 1-2 την ημέρα.

σ ευχαριστω παρα πολυ!!!θα το αφησω προς το παρον και το ξαναβλεπω αργοτερα να περασει οπως λες και ο πρωτος μηνας γιατι οντως θα ειναι λιγο δυσκολο.και μετα αγοραζω καποιες δοκιμαστικα και βλεπουμε!!!παντος σ ευχαριστω και παλι!!