Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πόσα ml πρέπει να τρώει;

Recommended Posts

Καλησπέρα! Ο μικρούλης μας είναι 2 μηνών και ενώ είναι ψηλός, 61 πόντοι και 5.500 περίπου κιλά (γεννήθηκε 3.700 και 51 πόντους και φύγαμε 3.300 από το μαιευτήριο), γενικά δεν τρώει πολύ (αν και πήρε μια χαρά βάρος) και εδώ και και μία εβδομάδα τρώει συνήθως λίγο σε κάθε γεύμα, δηλ. θα φάει μια -άντε δύο φορές καλά (110 λεως 130ml ) και τα υπόλοιπα γεύματα 60 έως 80 ml, και μερικές φορές 30 έως 40. Τον πρωτο μήνα θήλαζα, τον δεύτερο είχα θήλαστρο και frisolac και τελικά καθιερώθηκε το frisolac. Αυτή την εβδομάδα τρώει καθημερινά από 550 έως 650ml. Eίναι φυσιολογικό ή να στεναχωριέμαι; γιατί δεν πεινάει άραγε;Μήπως φταίει σε κάτι το γάλα ή το μπιμπερό(μικρή τρύπα;);

.png

Διαφημίσεις

Το ποσο πρεπει να τρωει καθε μωρο νομιζω οτι ειναι σχετικο...Δοκιμασε αν θες να ανοιξεις ακομη μια τρυπα στο μπιμπερο,αν και δεν νομιζω οτι ειναι αυτο.

Η δικια μου,πινει μητρικο με μπουκαλι,κανει πολλα τετοια σκαμπανεβασματα...καποιες μερες φορτσαρει και καποιες τρωει συντηριτικα...αν παιρνει βαρος κανονικα μην ανησυχεις καθολου!

Αχ, κι η δικιά μου το ίδιο κάνει. Της φτιάχνω 120ml και μερικές φορές το πίνει όλο και είναι ανήσυχη γιατί μάλλον θέλει κι άλλο, ενώ μερικές φορές πίνει μόνο 60-80ml. Τη Δευτέρα θα πάμε στη παιδίατρο να δούμε πως πάει το βάρος της. Αλήθεια είναι φυσιολογικό να αρχίσει από τώρα να μην ξυπνάει τα βράδια για φαγητό; Δηλαδή κοιμάται το βράδυ περίπου 6 ώρες αλλά είναι μόλις 40 ημερών. :roll: Και αν κόψει το νυχτερινό γεύμα πρέπει να τρώει πιο πολύ την ημέρα ή όχι; Γιατί προς εδώ και δύο βράδια δεν ξυπνάει για φαγητό με αποτέλεσμα να τρώει ένα γεύμα λιγότερο συνολικά στο 24ωρο. Είναι φυσιολογικό αυτό ή πρέπει να την ξυπνάω το βράδυ για να φάει; :roll: Help!!!!!!

Γειά σας,

και η δική μου σταμάτησε από 40 ημερών να ξυπνάει το βράδυ με αποτέλεσμα να τρώει ένα γεύμα λιγότερο..Εννοείται δεν την ξυπνούσα.. Το ίδιο μου είπε και ο παιδίατρος. Και βέβαια δεν είχαμε πρόβλημα με το βάρος της. Σκέψου και την καλή πλευρά..Το παιδί έχει βιολογικό ρολόι και γρήγορα θα μπει στους ρυθμούς της ζωής των ενηλίκων..

Εμείς από 40 ημερών δεν ξαναξυπνήσαμε ποτέ τη νύχτα και το παιδί χωρίς να μας κουράσει έβαλε μόνο του πρόγραμμα..Τώρα είναι 8 μηνών !!!!

Διαφημίσεις

Εμάς η παιδίατρος τελικά μας επιτρέπει μόνο κατά τη διάρκεια της νύχτας να μην ξυπνάμε το παιδί. Ωστόσο, όποτε τον ξυπνήσαμε βράδυ το παιδί κοιμότανε όρθιο κυριολεκτικά, με αποτέλεσμα να πίνει με το ζόρι μέχρι 40 ml και να του χαλάμε τον ήρεμο ύπνο που προφανώς είχε τόσο ανάγκη! Επίσης, εμάς και την ημέρα δεν τηρεί το τρίωρο αυστηρά γιατί πεινάει στις 4 ή 5 ώρες! Πάντως πήρε βάρος μέχρι τώρα! Τι να πω;

.png

αφού πέρνουν βάρος τα παιδάκια σας να μην ανησυχείτε καθόλου. Ο δικός μου ο μπόμπιρας τώρα έγινε φαγανός...μέχρι δυόμιση μηνών με το ζόρι έτρωγε 100γρ. στις καλύτερες περιπτώσεις γιατι συνήθως με το ζόρι έπινε 60γρ.

Τώρα πια έχει γίνει φαγανούλης :lol::lol:

Στην αρχή τον ξυπνούσα ανά τρίωρο για να φάει, έτσι ήταν η συμβουλή παιδιάτρου γιατι ήτανε πολύ μικρούλης

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

κοριτσάκια μου λύστε μου μία απορία...

στην ηλικία του γιού μου (3 μηνών και 3 εβδομαδών) πόσα γεύματα κάνανε τα παιδάκια σας;;; Θα μου πείτε τώρα ότι κάθε μωρό είναι διαφορετικό, σωστά. Αλλά μέσες άκρες λίγο γιατι τελικά μου κάνει συχνά πάλι το νυχτερινό ξύπνημα, πράγμα που είχε κόψει για 3 εβδομάδες.

Του ανέβασα την δόση...εεεεεεεεεεεεεε παραπάνω δεν έχει...πίνει 240μλ, όχι πάντοτε όλο. Μου κάνει όμως μόνο 4 γεύματα και τελικά ξυπνάει και την νύχτα...μήπως θα ήταν καλύτερα να του έδινα ένα γεύμα παραπάνω;;; :?

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

αν ξυπνήσει το βράδυ για να φάει θα την φάει όλη την μπουκάλα των 240γρ. :?

Διαφημίσεις

Ο δικός μου τρώει 4 γεύματα των 150 με 180 γραμμαρίων. Κοιμάται από τις 11 εώς τις 8 με 9. Μου ξυπνάει στις 5 περίπου και τον γυρνάω μπρούμυτα και έτσι συνεχίζει να κοιμάται για άλλες 3 - 4 ώρες. Πιάνονται κι αυτά μωρέ. Σαρδελάκι μου για δοκίμασε να του αλλάξεις στάση όταν ξυπνάει μήπως δεν θέλει να φάει και απλά πιάνεται.

oIKlp2.png

Ο δικός μου τρώει 4 γεύματα των 150 με 180 γραμμαρίων. Κοιμάται από τις 11 εώς τις 8 με 9. Μου ξυπνάει στις 5 περίπου και τον γυρνάω μπρούμυτα και έτσι συνεχίζει να κοιμάται για άλλες 3 - 4 ώρες. Πιάνονται κι αυτά μωρέ. Σαρδελάκι μου για δοκίμασε να του αλλάξεις στάση όταν ξυπνάει μήπως δεν θέλει να φάει και απλά πιάνεται.

ναι αυτό με το πιάσιμο το σκέφτηκα κι εγώ γλυκιά μου, αλλά ξέρεις τί γίνετε; Ο δικός μου κοιμάται από νεογέννητο μπρούμυτα...έχω δοκιμάσει όταν ξυπνάει να τον γυρίσω ανάσκελα και φυσικά μου ξυπνάει...δεν του αρέσει καθόλου να κοιμάται ανάσκελα κι αν τύχει και κοιμηθεί τότε το πολύ για κανα μισάωρο :?:?

Αν βάλει πρόγραμμα το νινί να ξυπνήσει νύχτα να φάει πάει το κάνει πρόγραμμα.Η ξαδέρδη μου που το τάιζε με ξένο την ημέρα,την νύχτα έδινε μόνο κιντερτε και σιγά σιγά έκοψε το νυχτερινό γεύμα.Δεν γνωρίζω και πολλά βέβαια,μια περίπτωση αναφέρω...

Εγώ τον τάιζα όσο αργότερα γινόταν και το έκοψε το νυχτερινό γεύμα...

Ελπίζω να μην αλλάξει στο μέλλον... :roll:

• 1 year later...

εμεις ακομα προσπαθουμε να βρουμε πιο γαλατης αρεσει πιο πολυ...σημερα δοκιμασαμε το humana AΡ και το παιδι ηπιε μια χαρουλα 120 σερι σχεδον

Δεν μας λένε πια Θ+Μ ...αλλά ...ΜΠΑΜΠΑ + ΜΑΜΑΑΑ

• 1 month later...

KΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ! Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 2.5 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΥΠΝΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΛΩΣΕΙ!!!!ΜΕΧΡΙ 20 ΗΜΕΡΩΝ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ,3 ΩΡΕΣ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΑ ΦΑΜΕ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ FRISOLAK.AΠΟ 21 HMEΡΩΝ OMΩΣ EXOYME KANEI TH NYΧΤΑ ΜΕΡΑ & ΑΝ ΔΕΝ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ ΜΗΠΩΣ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΑΣ ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΕΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ!!ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤV & ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΩΝ ΤΗΛΕΠΩΛΗΣΕΩΝ! ΗΜΑΡΤΩΝ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΗ ΜΑΜΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΠΑΜΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΜΠΑΡΑΚΙ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΧΑΜΕΝΗ Η ΝΥΧΤΑ ΜΑΣ!!!!!

Διαφημίσεις

ΡΕΝΑ ΒΑΛΙΑ ΕΜΕΝΑ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 2,5 ΜΗΝΩΝ. ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ. ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑ ΑΥΤΟ!!! ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ! ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΡΩΕΙ 5 ΓΕΥΜΑΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΥ ΔΙΝΩ 210ML ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ 3 ΓΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ 180ML ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΑΛΙ 210ML. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΑΝ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Ή ΟΧΙ. ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΚΟΙΜΗΘΕΙ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ 4-5 ΩΡΕΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΝΑ ΤΟ ΞΥΠΝΑΣ ΛΟΙΠΟΝ! ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΞΥΠΝΙΟ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ. ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 8 ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ (ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΝΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ) ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΚΑΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΖΕΣΤΟ, ΟΧΙ ΚΑΥΤΟ!) ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙ ΓΑΛΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑΝΑΚΙΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 5 ΜΕ 6 ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΕΙ 8 ΜΕ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ! ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΠΛΕΟΝ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΟΥΚΙ ΕΙΝΑΙ. ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΓΩ!

καλησπερα κοριτσια

εχω και εγω μια μπεμπα εξι μηνων και στις αρχες μεχρι τριων μηνων ξυπνουσε για να φαει ενω εκανε πεντε γευματα την ημερα.ξυπναγε καθε βραδι στις τεσσερις να φαει.μετα απο μονη της το εκανε στις εξι το πρωι!πιστευω οτι ειναι και στο παιδι αν κοιμαται..εγω με το τσαι δεν μπορουσα να την ξεγελασω με τιποτα!οποτε εκανα υπομονη γιατι οπως λες ρενα βαλια ξεραμε και εμεις ολα τα τηλεμαρκετινγκ!νομιζω οτι απο τριων μηνων και μετα φτιαχνεται λιγο το θεμα του υπνου!εχει παντως και χειροτερα,πιστεψε με...γιατι αν δεν γκρινιαζει και απλα καθεται κατι ειναι και αυτο!

αν στη διαρκεια της μερας παιρνει τα ml που πρεπει μην ανησυχεις. την τρυπα μην την μεγαλωσεις. οδοντιατρος μου ειπε οτι ο θηλασμος η η μικρη τρυπα στην αρχη βοηθαει το παιδι να γυμνασει την κατω γναθο και να μεγαλωσει σωστα.ετσι θα χωρανε κ τα δοντακια ανετα!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΕΜΕΝΑ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΟ 3 ΜΗΝΩΝ ΠΙΝΕΙ 210ΜΛ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΥΜΑ.4 ΓΕΥΜΑΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΞΥΠΝΟΥΣΕ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 5-6.ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΕΥΜΑ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΤΩΡΑ 5.5 ΜΗΝΩΝ ΠΑΛΙ ΠΙΝΕΙ 4 ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ 210ΜΛ ΑΛΛΑ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΑΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΕΙΧΕ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΥΠΝΟΥΣΕ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΣΑΝ ΤΑ 4 ΓΕΥΜΑΤΑ.ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΞΥΠΝΑΕΙ.ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΥΠΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΦΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ 1 ΚΙΛΟ ΤΟ ΜΗΝΑ.

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΞΥΠΝΑΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΓΕΛΑΤΕ ΜΕ ΤΣΑΙ.ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ,ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.

ΡΕΝΑ ΒΑΛΙΑ

ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΑΣΤΗΝ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ.

ΕΓΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΝ ΚΛΕΙΝΩ ΤΟ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΑΚΙ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΒΛΕΠΕΙ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΟΙΜΑΤΑΙ.ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΑΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΓΩ ΤΟ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙ.ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ.

καλημερα!!

κ εμενα η μικρη δε πινει πολυ υπαρχουν φορες που θα πιει 120ml και αλλες θα χορτασει με 70-80ml.παιρνει βαρος (λιγο βεβαια) αλλα ο γιατρος ειπε ειναι μεσα στα φυσιολογικα πλαισια ειμαστε 3 μηνων και 4500κιλα.το βραδυ δε ξυπναει κοιμαται απο τις 12 εως τις 7 καμια φορα και 8, λενε το βραδυ δε χρειαζεται να τα ξυπνας αν παιρνουν βαρος.

AfgIp2.png

our daugher 5/8/2009

our son 2/9/2012

our little girl 11/10/2014 we love you all♥

• 3 months later...

Γεια σας κι από μένα.

Ο μπέμπης μου (2,5 μηνών βάρος 6,145) έχει φτάσει να τρώει 4 γεύματα το 24ωρο από 200 ml. Τον ταίζω κάθε 5 ώρες τη μέρα και το βράδυ το τελευταίο του γεύμα είναι στις 12 και το πρώτο του στις 8 (εγώ τον ξυπνάω συνήθως). Σκεφτόμουν να τον ταιζω κάθε 4 ώρες τη μέρα. Αλλά πόσα να του φτιάχνω; Έχω μπερδευτεί!!

Σας ευχαριστώ που υπάρχετε...!!!

καλησπερα!!εμεις κανουμε 5 γευματα τη μερα!!7-8 το πρωι...210, 11-12......210

3-4...... εγω 180 η μανα μου το στουμπωνει με 210...τεσπα

6-7 ......εγω 180 για πιει πιο πεινασμενος ολο το γαλα το βραδυ εκτος αν κλαψει πολυ μετα του δινω αλλα 30 ακομα

κ τελευταιο γευμα το πολυ μεχρι τις 10 το βραδυ 210,

εννοειται δεν ξυπανει απο 20 μερων αλλ κ οταν ξυπνουσε του εβαζα πιπιλα μια, δυο , πεντε, δεκα, ε μετα κοιμοταν!!!

ειναι 7,600

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

• 2 weeks later...

Κορίτσια δεν ξέρω τι έγινε κι όλα ανατράπηκαν!

Αύριο κλείνουμε τους 3 μήνες και είμαστε 6400 (γεννήθηκε 3850). Ενώ έτρωγε μια χαρά 200-250 ml τη φορά (4 γεύματα το 24ωρο) ξαφνικά είχαμε τη φαεινή ιδέα να τα κάνουμε 5 τα γεύματα (με μικρότερη ποσότητα φυσικά). Το δοκιμάσαμε 2 μέρες και δεν πέτυχε, οπότε είπαμε να ξαναγυρίσουμε στα 4 γεύματα. Όμως άρχισε να πίνει πολύ λογότερο στο σύνολο. Ενώ έπινε 800-900 ml την ημέρα τώρα με πολύ ζόρι πίνει 600. Να σημειώσω ότι επειδή έμπαινε η πιπίλα του μπιμπερό μέσα από το ρούφηγμα βάλαμε αυτή της Chicco για 4 μηνών με τις 3 τρύπες.

Η παιδίατρος μας είπε αν συνεχίσει έτσι να κάνουμε εξετάσεις (καλλιέργεια και γενική ούρων) για ουρολοίμωξη. Αλλά το πιο πιθανό είναι να βαρέθηκε τη διαδικασία του φαγητού γιατί τον πιέζω πολύ να φάει.

Τι να κάνω όμως; Δεν αντέχω να τον βλέπω να τρώει τόσο λίγο!

Πείτε μου τη γνώμη σας, σας παρακαλώ!

Σας ευχαριστώ που υπάρχετε...!!!

τι υψος εχει?γιατι συμφωνα με τις καμπυλες 3 μηνων πρεπει να ειναι απο 4 ως 6 κιλα αρα τα 6400 ειναι αρκετα.ολα τα μωρα κανουν αυτο που λες,ισως επειδη εχει το ανωτατο βαρος ο οργανισμος του παταει φρενο