Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ

Recommended Posts

Καλές γιορτές σε όλους. Απευθύνομαι στην ευαισθησία σας σα μανούλες και ζητώ βοήθεια για μία κοπέλα που θα γεννήσει δίδυμα κοριτσάκια τον επόμενο μήνα.

Η κοπέλα μένει σε ενοίκιο μαζί με τον άντρα και τους γονείς της και το μοναδικό τους εισόδημα είναι το επίδομα ανεργίας του πατέρα της.

Αν σας περισσεύει οτιδήποτε από έπιπλα, ρουχαλάκια, πάνες, γάλα και οτιδήποτε άλλο θεωρείται χρήσιμο (εγώ δυστυχώς δεν είμαι μανούλα)παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου.

Όπως καταλαβαίνετε η κοπέλα δεν έχει σύνδεση στο ίντερνετ και πήρα εγώ την πρωτοβουλία.

Γνωρίζω ότι οι εποχές που ζούμε είναι πολύ δύσκολες αλλά ο Ελληνικός λαός εκτός από τα υπόλοιπα είναι γενναιόδωρος και αλληλέγγυος.

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

Μαρία

Διαφημίσεις

Ας απευθυνθεί και στην μητρόπολη. Βοηθάνε. Επίσης σε συλλόγους. Εύχομαι να βρει την υποστήριξη να θηλάσει τα παιδιά της ώστε τουλάχιστον να έχουν λυμένο το διατροφικό τον 1ο χρόνο τουλάχιστον.

Χρόνια πολλά σε όλους! Καλό κουράγιο!!

Καλό Κουράγιο!!!

Πω πω, μου έδωσαν πριν 1 εβδομάδα 3 τσάντες μεγάλες κοριτσιστικα μπεμπέ κ τα δώσαμε όλα γιατί είχα πάρει πολλά καινούρια... Παρόλα αυτα έχω κάποια λίγα ζιπουνάκια να δώσω. Οσο μεγαλώνει η μπέμπα μαζεύω κ άλλα. Πότε γεννάει η κοπέλα;;;

Διαφημίσεις