Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Γυμναστήριο μόνο για γυναίκες

Recommended Posts

Ανοίγει στην γειτονιά μου ένα νέα Γυμναστήριο με το όνομα "CURVES" το οποίο απευθείνεται αποκλειστικά σε γυναίκες.

Έχω ήδη πάρει την απόφαση να γραφτώ σε κάποιο γυμναστήριο γιατί έχει παραγίνει το χάλι μου. Έδώ και ένα σχεδόν χρόνο που άλλαξα δουλειά και χρησιμοποιώ το αυτοκίνητο η μόνη μου άσκηση είναι να ανεβοκατέβω κάποια σκαλιά στην δουλειά αραιά και που, με αποτέλεσμα να περπατώ μέχρι την γωνία και μετά να χρειάζομαι καναπέ για να ξαπλώσω.

Έχω ρωτήσει σε κάποια γυμναστήρια στην περιοχή που μένω αλλά ομολογώ ότι θα ένιωθα πιο άνετα σε ένα περιβάλλον μόνο με γυναίκες (κόμπλεξ ? :oops: )

Απ' ότι είδα σε κάποιο διαφημιστικό η εν λόγω εταιρεία (αμερικανική) ανοίγει έχει άνοιξει πάρα πολλά παραρτήματα με την μέθοδο franchise. Μήπως γνωρίζει καμία σας κάτι για αυτά τα γυμναστήρια ???

20iyp2.png mI5Hp2.png

Διαφημίσεις

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

εγώ τα ξέρω από φίλες στο εξωτερικό!

Κανουν δουλειά και τρώνε λίγο χρόνο (30'), αν δεν έχεις χρόνο/διάθεση ή δεν σου πάει το κλασσικό γυμναστήριο, είναι μια πολύ καλή επιλογή.

Εχω και κοντά μου, αλλά εμένα με ξενερώνει το "μονο γυναίκες" :shock::wink:

Πήρες τηλέφωνο? Ξέρεις πόσο χρεώνουν? Αν μάθεις πες γιατί είμαι περίεργη!

Δεν ειναι φθηνα........ειχα ρωτησει σε καποιο κοντα μου πριν χρονια και ηταν αρκετα...δεν θυμαμαι ποσο.........δεν ξερω επισης αν τελικα ειναι αποτελεσματικη η μεθοδος....

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Δεν έχω πάρει τηλέφωνο για να μάθω τα σχετικά. Προχτές μας πετάξανε τα διαφημιστικά που έλεγαν ότι τώρα ανοίγει στην περιοχή μας (Ζωγράφου) αλλά λέω να πάω να ρίξω μία ματιά το Σάββατο να δώ τι παίζει.

20iyp2.png mI5Hp2.png

Διαφημίσεις

Δεν ειναι φθηνα........ειχα ρωτησει σε καποιο κοντα μου πριν χρονια και ηταν αρκετα...δεν θυμαμαι ποσο.........δεν ξερω επισης αν τελικα ειναι αποτελεσματικη η μεθοδος....

Και εγώ δεν γνώριζα καθόλου την ύπαρξη τους ούτε καν σαν διαφήμιση γι' αυτό και σκέφτηκα ν' απευθυνθώ στα κορίτσια του forum γιατί λέω τόσες ψυχές δεν μπορεί κάτι θα ξέρουν.

20iyp2.png mI5Hp2.png

Δεν έχω πάρει τηλέφωνο για να μάθω τα σχετικά. Προχτές μας πετάξανε τα διαφημιστικά που έλεγαν ότι τώρα ανοίγει στην περιοχή μας (Ζωγράφου) αλλά λέω να πάω να ρίξω μία ματιά το Σάββατο να δώ τι παίζει.
και εγω αυτο ειδα στην παπαγου.

Κ εμάς άνοιξε εδώ στο Ηράκλειο κ μάλιστα κοντά στο σπίτι της μαμάς μου (για να αφήνω το μικρό) κ σκεφτόμουν να πάω αλλά τελικά δεν το πήρα απόφαση. Ξέρω πάντως ότι είναι μόνο για γυναίκες, κάνεις γυμναστική σε παρέα (σε κύκλο από ότι έχω δει σε φωτογραφίες) κ από ότι κατάλαβα δεν πρέπει να έχει κ πολλά όργανα γυμναστικής. Πάντως αν μάθετε κάτι κορίτσια ενημερώστε κ εμάς!

.png

εγώ είχα γραφτεί κιόλας πριν 2 χρόνια....δεν θυμάμαι τιμή ακριβώς , θυμάμαι όμως ότι το μηναίο κόστος δεν ήταν υπερβολικό ΑΝ γραφοσουν για τουλάχιστον 6 μήνες...+ βέβαια και η "εγγραφη" που αν θυμάμαι ήταν 40 ευρώ..

λοιπόν δεν είναι γυμναστική για να κάνεις μπράτσα, είναι γυμναστική με όργανα που δουλεύουν όμως με την δύναμη που βάζεις εσύ δηλαδή δεν σταματάς να βάλεις βαράκια απλά αυξάνεις την ταχύτητά σου και την δύναμή σου και έτσι επιτυγχάνεις μεγαλύτερη αντίσταση

είναι μια εκτόνωση και σίγουρα για κάποιες είναι θετικό το ότι δεν έχεις τον κάθε λιγούρη να σε χαλβαδιάζει ή να σε σκανάρει και απλά είσαι με γυναίκες από 18-65 ετών οπότε οκ! και αν έχεις περίοδο και αν πας άβαφτη δεν σε ενδιαφέρει και πολύ..

εγώ τώρα γιατί σταμάτησα ....γιατί πήγαινα στο καπάκι από τη δουλειά και αυτά τα 30 λεπτά μου φαινόταν βουνό..δεν είχα προλάβει να ξεκουραστώ καθόλου, είχα οδηγησει πρν 17 χλμ για να φτάσω γιατί η δουλειά μου είναι στην άλλη άκρη της Αττικής και μετά στο καπάκι έπρεπε να πάρω τα παιδιά και να συνεχίσω τον Γολγοθά στο σπίτι ,..

φέτος την άνοιξη που πήγαιναν κολυμβητήριο τα πιτσιρίκια έκανα και εγώ κολύμβηση (γοργόνα μου εσύ :D ) και πραγματικά το ευχαριστιόμουν ,αλλά και πάλι φτάναμε σπίτι μετά τις 8 το βράδυ λόγω ντους, στεγνώματος μαλλιών κλπ και πάλι βέβαια ήμουν ράκος ...

δύσκολο , για εμένα τουλάχιστον, το γυμναστήριο όταν έχεις και πολλές άλλες υποχρεώσεις..και ιδίως όταν τα παιδιά μας είναι μικρά

πάντως ό,τι και αν κάνεις σου εύχομαι να το ευχαριστηθείς :D:D

Εγώ θα προσπαθήσει να επωφεληθώ τις ημέρες που η Ζέτα έχει μπαλέτο. Αφού ούτως ή άλλως την πηγαίνει ο πατέρας της μιάς και εγώ μέχρι να φτάσω απο την δουλεια (Μεταμόρφωση) στο σπίτι (Ζωγράφου)..... φτάνω όταν τελειώνει το μάθημα του μπαλέτου, έτσι συμφωνήσαμε με τον σύζυγο να την παίρνει κιόλας και εγώ να προσπαθήσω να πάω ένα ρημαδογυμναστήριο, τουλάχιστον μέχρι να μείνω έγκυος. Και από τώρα έχω αποφασίσει ότι σε περίπτωση εγκυμοσύνης και εφόσον όλα βαίνουν καλώς θα προσπαθήσω να παρακολουθήσω μαθήματα γυμναστικής για εγκύους (yoga κλπ).

Είδωμεν....... :?

20iyp2.png mI5Hp2.png

Διαφημίσεις

Και από τώρα έχω αποφασίσει ότι σε περίπτωση εγκυμοσύνης και εφόσον όλα βαίνουν καλώς θα προσπαθήσω να παρακολουθήσω μαθήματα γυμναστικής για εγκύους (yoga κλπ).

Παρεπιπτόντως έχει καμιά σας κορίτσια κάνει γυμναστική για εγκύους ??

20iyp2.png mI5Hp2.png

Εγώ πήγαινα για ένα χρόνο, ανάμεσα στις δύο εγκυμοσύνες, και είδα καταπληκτικά αποτελέσματα. Τα όργανά τούς είναι ήπια, ειδικά για γυναίκες. Κάνεις κυκλική γυμναστική 25 λεπτών, η οποία γυμνάζει όλους τους μυς. Τα 25 λεπτά δεν είναι λίγα, γιατί δεν χάνεις καθόλου χρόνο, πας αμέσως από το ένα όργανο στο άλλο επομένως στην ουσία κάνεις περισσότερη γυμναστική από το γυμναστήριο που κινείσαι αδιάκοπα ή μπορεί να περίμένεις ανάμεσα στα όργανα να τελειώσει ο άλλος. Είναι για συγκεκριμένο τύπο 'αθλούμενης', αύτόν το δικό μου. Δηλαδή, για γυναίκες που θέλουν να γυμναστούν και δεν μπορούν ή δε γουστάρουν να διαθέσουν χρόνο (το όλο πρόγραμμα κρατάει μισή ώρα), αλλά θέλουν να δουν και αποτελέσματα. Υπάρχει παρακολούθηση του βάρους και των διαστάσεων και σου δίνουν και μικροδωράκια, ανάλογα με την απώλεια, έχει την πλάκα του. Και το σπουδαιότερο για μένα, έφευγα από το σπίτι στις 5 το απόγευμα και γύριζα στι 6 ακριβώς, έχοντας κάνει και την υποχρέωσή μου. Αν κάποια θέλει να ρωτήσει κάτι, ευχαρίστως να βοηθήσω.

Καλησπέρα!

σε αυτό θα γραφτώ και εγώ άμεσα, έχει κοντά στο σπίτι μου.

Πηγαίνει η κουμπάρα μου και μου πε τα καλύτερα, δεν είναι σαν τα γνωστά γυμναστήρια που σκυλοβαριέσαι και στο τέλος τα βάρη κουβαλούν εσένα, είναι 30λεπτο πρόγραμμα όπου γυμνάζεις όλο το σώμα και είναι αρκετά ευχάριστο :wink: Η κουμπάρα μου, αν και δεν επιδίωξε να χάσει κιλά όταν την μέτρησαν είχε χάσει μέσα σε λίγο καιρό 7 πόντους από την κοιλιά!

Όσον αφορά στο οικονομικό θέμα, δεν είναι ακριβά, ή πληρώνεις με τον μήνα (γύρω στα 40 ευρώ) ή για τον χρόνο 300 περίπου ευρώ.

Θα πάω και εγώ να ξεσκουριάσω λίγο και σε ένα μισάωρο θα ξεμπερδεύω! :wink:

5qfMp3.pngM5Bvp3.png

Διαφημίσεις

Και από τώρα έχω αποφασίσει ότι σε περίπτωση εγκυμοσύνης και εφόσον όλα βαίνουν καλώς θα προσπαθήσω να παρακολουθήσω μαθήματα γυμναστικής για εγκύους (yoga κλπ).

Παρεπιπτόντως έχει καμιά σας κορίτσια κάνει γυμναστική για εγκύους ??

εχω κανει αλλα οχι στην Ελλαδα...

Είναι ανάλογα με τους μήνες που θα κλείσεις. Όταν ήμουν εγώ (πριν ένα χρόνο) ήταν 49 ο μήνας, αν πλήρωνες με το μήνα, 39 ο μήνας αν πλήρωνες 6μηνο και έφτανε μέχρι 29 αν πλήρωνες το χρόνο. Μην σας πάρω στο λαιμό μου, μπορεί να έχουν αλλάξει. Υπήρχε και κάποια εγγραφή.

Πέρυσι είχα επισκεφτεί το Curves στην Αγία Παρασκευή. Πείτε με περίεργη και κολλημένη, αλλα ένα πράγμα με είχε ξενερώσει τρομερα: σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος, ακουγόταν το ίδιο ξενέρωτο κομμάτι, ξανά και ξανά και ξανά... Σκέφτηκα λοιπόν ότι δεν θα το άντεχα 3 φορές την εβδομάδα - άσε που δεν είμαι άτομο που κάνω γυμναστική ευχάριστα. Μέχρι να αποφασίσω τι θα κάνω, ανακάλυψα ότι είμαι έγκυος (κίνησε ο Εβραίος να πάει στο παζάρι κι ήταν η μέρα Σάββατο :lol::lol: ).

Όσον αφορά τη γυμναστική για εγκύους: ήθελα διακαώς να κάνω γιόγκα. Απευθύνθηκα λοιπόν σε διάφορα yogaδικα του κέντρου. Όλα είχαν τα προγράμματα για εγκύους είτε 11-12 το πρωί είτε 3-4 το μεσημέρι. Ε, δεν άντεξα, σε ένα από αυτά τους ρώτησα, δηλαδή για να κάνω γιόγκα ούσα έγκυος πρέπει να είμαι ή άεργη ή δημόσιος υπάλληλος (no offense στις κοπέλες του Δημοσίου, απλώς με πήρε το παράπονο). Εν τέλει, εγκατέλειψα την ιδέα...

Τώρα να δω τι θα κάνω :roll:

Κσπου τοσα ζητουσαν κι οταν ειχα ρωτησει εγω, 300-400 το χρονο.......μου φανηκαν πολλα σε σχεση με τα 150 το χρονο που πληρωνω στο joe weider της γειτονιας μου που παω κι οποτε θελω...........ασε που δεν ηξερα αν εχει αποτελεσματα.........διαβασα ενα αρθρο σχετικα αλλα αν δεν δω κι ακουσω αρκετες γυναικες που εχασαν κιλα με αυτο το προγραμμα δεν πειθομαι!!! :lol:

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

μηπως μπορεί μια κοπέλα να γράψει που έχει γυμναστήρια στην αθήνα η εταιρεία curnes γιατί στο link που γράψατε δεν μου ανοίγει? να δω αν έχει τίποτα κοντά μου....

Επίσης μήπως ξέρει κάποια κοπέλα αν υπάρχει και παιδότοπος μέσα για να μπορεις να κανεις την γυμναστική σου ενώ διασκεδάζουν τα τέκνα σου ????? οεο!!!

Άλλαξε συνήθειες... ΟΧΙ πλανήτη!!!!

καλέ υπάρχει !! το Imperial στην Κυψέλη και ένα που είναι στο Αττικα στην Πανεπιστημίου.

Απλά επειδή είναι μόνο για γυναίκες δεν μπορεί να μην το έχουν σκεφτεί?

ΟΕΟ!! :lol::lol:

Άλλαξε συνήθειες... ΟΧΙ πλανήτη!!!!