Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ Κ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Recommended Posts

Φιλενάδες θα ήθελα μια απάντηση στο εξής:

Χθες κ σήμερα (19η κ 20η ημέρα του κύκλου) έχω κάφε (λογικά αίμα).

Ο κύκλος μου είναι 26-28 ημέρες (ενίοτε κ 25)

Την προηγούμενη φορά η ωορρηξία ήταν την 12η ημέρα (ο κύκλος κράτησε 28 ημέρες)

Έκανα σαλπιγγογραφία την 10η ημέρα του κύκλου, είχα λίγο καφέ-ροζ την ίδια μέρα κ μετά οκ

Υπάρχει περίπτωση να αδιαθετήσω νωρίτερα (δεν έχω συμπτώματα περιόδου);

Υπάρχει περίπτωση να έχουν πρόβλημα τα ορμονικά μου λόγω σαλπιγγογραφίας;

Υπάρχει περίπτωση να μετατοπίστηκε η ωορρηξία λόγω σαλπιγγογραφίας κ να έχω αυγό την 18η ημέρα?Δεν μου έχει ξανασυμβεί να έχω δύο μέρες καφέ σε άσχετη φάση.

:shock::shock::shock:

Γενικά παίζει η σαλπιγγογραφία να έχει παρενέργειες? Τα φώτα σας please!!!

Φιλικά,

Ελίνα

Διαφημίσεις

Όταν έκανα τη σαλπιγγογραφία η μόνη "παρενέργεια" που είχα ήταν αιμορραγία για κάποιες ώρες μετά. Δεν έχω ακούσει η σαλπιγγογραφία να δημιουργεί ορμονικές διαταραχές ή καθυστέρηση οωρρηξίας. Πιο πιθανό να είναι διαταραχές στον κύκλο λόγω άγχους παρά λόγω σαλπιγγογραφίας. Σε μένα υπήρχαν διαταραχές του κύκλου λόγω άγχους. Κάποιοι γιατροί πιστεύουν ότι η σαλπιγγογραφία μπορεί να έχει και θεραπευτική επίδραση, καθαρίζοντας κάποιες μικροσυμφύσεις. Δεν ξέρω αν είχε σχέση αλλά εγώ έμεινα έγκυος ένα μήνα μετά τη σαλπιγγογραφία.

• 1 month later...

Καλησπέρα!

Είμαι καινούργια και απο τα λίγα που διάβασα εδώ, πιστεύω ότι θα με βοηθήσετε και μένα. Πρίν μία εβδομάδα έκανα εξέταση σαλπιγγογραφίας και βγήκε καλή, αλλά έχω ακόμη πόνους χαμηλά. Απο τί μπορεί να είανι? Αίμα δεν είχα καθόλου, ούτε την πρώτη μέρα της εξέτασης. Να ρωτήσω και κάτι ακόμη. Μετά απο την σαλπιγγογραφία μπορείς να κάνεις ελεύθερα ή υπάρχει φόβος?

iWgPp3.png

Εγώ μετά από την σαλπιγγογραφία δεν είχα καθόλου αίμα, αλλά εάν έχει δημιουργηθεί μια μικρή πληγούλα, που υποθέτω ότι μπορεί εύκολα να γίνει, πιστεύω ότι μπορεί να δικαιολογήσει την εμφάνηση λίγου αίματος.

Πάντος ο γιατρός μου είχε πει ότι μπορώ αμέσως να ξεκινήσω μία προσπάθεια :wink:

Κάθε μέρα ένα θαύμα μας περιμένει, αρκεί να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά για να το δούμε.

0DCdp3.png

Καλησπέρα!

Είμαι καινούργια και απο τα λίγα που διάβασα εδώ, πιστεύω ότι θα με βοηθήσετε και μένα. Πρίν μία εβδομάδα έκανα εξέταση σαλπιγγογραφίας και βγήκε καλή, αλλά έχω ακόμη πόνους χαμηλά. Απο τί μπορεί να είανι? Αίμα δεν είχα καθόλου, ούτε την πρώτη μέρα της εξέτασης. Να ρωτήσω και κάτι ακόμη. Μετά απο την σαλπιγγογραφία μπορείς να κάνεις ελεύθερα ή υπάρχει φόβος?

Ακριβώς τα ίδια κι εγώ! Αίμα δεν είχα καθόλου, αλλα είχα ενοχλήσεις χαμηλά για καμια δεκαριά μέρες μετά! Μην ανησυχείς! Θα περάσει! Εμένα μου είπε να κάνω ελεύθερα μετά τη σαλπιγγογραφία (στις γόνιμες μέρες) επειδή είναι και πάρα πολύ γόνιμη η περίοδος μετά την εξέταση (λόγω πιθανής διάνοιξης των σαλπίγγων) οπότε αυξάνονται και οι πιθανότητες σύλληψης. Εγώ βέβαια, τώρα είμαι στον τρίτο μήνα μετά την εξέταση και φώς δεν είδα, αλλά άλλες κοπέλες έμειναν αμέσως μετά τη σαλπιγγογραφία!

:wink:

XO0jp3.png

Διαφημίσεις

αγαπητη elin,

μηπως, λεω εγω τωρα, μηπως ειναι η λεγομενη εμφυτευση του γονιμοποιημενου ωαριου αυτες οι σταγονιτσες???.....λεω εγω....μηπως?