Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

EMBRYOLAB ή NEWLIFE ή ΒΙΟΓΕΝΕΣΙΣ

Recommended Posts

Καλημέρα

(Έχουν ανέβει πολλά σχετικά θέματα...δε βρήκα κάποιο που να συνδυάζει και τα 3 κέντρα)

Είμαι στην αναζήτηση κέντρου για την 3η προσπάθειά μου.

Όσες κοπέλες έχουν προσπαθήσει θεσσαλονίκη έχουν να προτείνουν κάτι σχετικό με τα 3 κέντρα?Να επιλέξω κέντρο ή γιατρό?

Είναι πολυ σημαντικό για μένα να βρω ένα κέντρο - γιατρό που θα ασχοληθεί με τους λόγους που απέτυχαν οι 2 πρώτες προσπάθειες μου, δεδομένου ότι υπάρχουν 1-2 γυναικολογικά προβληματάκια και θα το ψάξει ώστε να υπάρχει ελπίδα...και όχι απλά θα διαλέξει ένα πρωτόκολλο και θα προχωρήσουμε...

Δεν ξέρω..νιώθω ότι περνάει ο χρόνος και αγχώνομαι....

Τελικά.....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ?????

Διαφημίσεις

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

leuta εγώ σε όποιο κέντρο ήταν ο γιατρός μου σε αυτό πήγα στο βιογένεσις. Για άλλα κέντρα δεν γνωρίζω για να σε βοηθήσω, το βιογένεσις παρά τις φοβίες μου μια χαρά μου φάνηκε μέχρι τώρα θα δείξει η συνέχεια. Όλα θα πάνε καλά δεν πρέπει να αγχώνεσε (το λέω να το ακούω και εγώ)

Καλημέρα κορίτσια είμαι καινούρια στο forum και ψάχνω κι εγώ κέντρο στη Θεσσαλονίκη. Έχω κάνει 2 εξωσωματικές στο Διαβαλκανικό και 1 στο Μαστρομηνά ενδιάμεσα, συν τα κατεψυγμένα. Απογοητευμένη μετά απο 4 παλλίνδρομες και 3 αρνητικά αποτελέσματα πριν από 8 μήνες το εγκατέλειψα το θέμα. Πήγα στο γιατρό μιας φίλης (δεν κάνει ο ίδιος εξωσωματικές) για ένα ΠΑΠ και αφού μιλήσαμε γενικά, μου πρότεινε κάποιες απλές εξετάσεις... Θυρεοειδής λοιπόν το πρόβλημα!!! Τώρα απ ότι φαίνεται έχει ρυθμιστεί και ο ενδοκρινολόγος είπε ότι μπορώ να ξεκινήσω σιγά-σιγά. Αλλά που να πάω?

Πήγα στο Βιογένεσις να ρωτήσω, συνεννόηση καμία, τελικά πήγα στον Ταρλατζή στο ιατρείο, ο ίδιος μου φάνηκε καλός αλλά όλο το σύστημα με προβλημάτισε πολύ... Και η οργάνωση πιστεύω παίζει μεγάλο ρόλο.

Πήγα στο newlife, ωραίος χώρος, ευγένεια, πολύ φιλικοί αλλά μου φάνηκαν άπειροι... Ο γιατρός βασικά. Μου έλεγε κάτι περίεργα ο Δόβας για κύστες κλπ... Το ίδιο ιστορικό, είδαν όλοι και κάποιοι από αυτούς με παρακολούθησαν κιόλας, δεν τις είδε ο Μαστρομηνάς, ο Τζαφέτας, ο Γκουτζιούλης, ο Ταρλατζής, οι γυναικολόγοι εκτός εξωσωματικής, το είδε εκείνος? Με προβλημάτισε κι αυτός...

Ραντεβού στο Embryolab έχω την Τρίτη. Θα σας πω τα νέα.

Ελπίζω εκεί να είναι καλύτερα τα πράγματα γιατί με βλεπω πάλι Αθήνα και είναι πολλά τα έξοδα για μετακινήσεις και διαμονή.

Papaki μετά που ξεκίνησες ήταν πιο οργανωμένοι στο Γένεσις?

Καλημέρα κορίτσια είμαι καινούρια στο forum και ψάχνω κι εγώ κέντρο στη Θεσσαλονίκη. Έχω κάνει 2 εξωσωματικές στο Διαβαλκανικό και 1 στο Μαστρομηνά ενδιάμεσα, συν τα κατεψυγμένα. Απογοητευμένη μετά απο 4 παλλίνδρομες και 3 αρνητικά αποτελέσματα πριν από 8 μήνες το εγκατέλειψα το θέμα. Πήγα στο γιατρό μιας φίλης (δεν κάνει ο ίδιος εξωσωματικές) για ένα ΠΑΠ και αφού μιλήσαμε γενικά, μου πρότεινε κάποιες απλές εξετάσεις... Θυρεοειδής λοιπόν το πρόβλημα!!! Τώρα απ ότι φαίνεται έχει ρυθμιστεί και ο ενδοκρινολόγος είπε ότι μπορώ να ξεκινήσω σιγά-σιγά. Αλλά που να πάω?

Πήγα στο Βιογένεσις να ρωτήσω, συνεννόηση καμία, τελικά πήγα στον Ταρλατζή στο ιατρείο, ο ίδιος μου φάνηκε καλός αλλά όλο το σύστημα με προβλημάτισε πολύ... Και η οργάνωση πιστεύω παίζει μεγάλο ρόλο.

Πήγα στο newlife, ωραίος χώρος, ευγένεια, πολύ φιλικοί αλλά μου φάνηκαν άπειροι... Ο γιατρός βασικά. Μου έλεγε κάτι περίεργα ο Δόβας για κύστες κλπ... Το ίδιο ιστορικό, είδαν όλοι και κάποιοι από αυτούς με παρακολούθησαν κιόλας, δεν τις είδε ο Μαστρομηνάς, ο Τζαφέτας, ο Γκουτζιούλης, ο Ταρλατζής, οι γυναικολόγοι εκτός εξωσωματικής, το είδε εκείνος? Με προβλημάτισε κι αυτός...

Ελπίζω εκεί να είναι καλύτερα τα πράγματα γιατί με βλεπω πάλι Αθήνα και είναι πολλά τα έξοδα για μετακινήσεις και διαμονή.

stroumaki απο οργάνωση τα ίδια ήταν δεν θεωρώ ότι άλλαξε κάτι λόγω γιατρού πήγα εκεί που για μένα είναι βασικό να έχω το γιατρό μου. Για το κέντρο δεν μπορώ να βγάλω ακόμη τελικό συμπέρασμα γιατί δεν ολοκλήρωσα τη διαδικασία. Άποψη μου αν δεν έχεις κάποιο συγκεκριμένο γιατρό τότε πάνε σε όλα τα κέντρα δές και αποφάσισε και ότι πληροφορία θέλεις μου λές.

Διαφημίσεις

Ξέρω περιπτώσεις που προχώρησαν σε εξωσωματική με κύστες, αυτό δε μου λέει κάτι. Έχοντας όμως ήδη κύστες, θα πάρεις και ορμόνες και το αποτέλεσμα θα είναι ποιο; Εγώ κατά τη διάρκεια της προσπάθειας είχα αρκετά ανεβασμένη οιστραδιόλη (αν θυμάμαι καλά) και ο Δόβας μου είπε ότι υπάρχει περίπτωση να δημιουργείται κάποια κύστη (τελικά δεν υπήρχε) η οποία μπορεί να παρακεντηθεί, αν θέλουμε να μη χάσουμε τον κύκλο. Τελικά μετά απο 2-3 μέρες η οιστραδιόλη έπεσε στα φυσιολογικά και προχωρήσαμε με την εξωσωματική. Το αποτέλεσμα μπουσουλάει στο σαλόνι μας. Υπάρχει περίπτωση να μην κατάλαβες καλά τι σου είπε; Πάντως δεν το θεωρώ καθόλου απίθανο κάποιοι μεγαλογιατροί να προχωράνε σε εξωσωματική όχι απαραίτητα με τις καλύτερες συνθήκες για τον οργανισμό της πελάτισσας. Εδώ έχουμε ακούσει για γυναίκα που την προχώρησαν σε εμβρυομεταφορά ενώ είχε πάθει υπερδιέγερση!!! Τι να λέμε τώρα!

Επίσης τόσοι γιατροί δεν είχαν δει ότι είχες πρόβλημα με το θυρεοειδή σου; Δεν είχες κάνει ορμονικό έλεγχο; Εντύπωση μου κάνει! :?

Περιμένω να μου πεις τις εντυπωσεις σου από Embryolab...

Εγώ δεν ξέρω....μακάρι να ταν η Αθήνα πιο κοντά να μπορούσα να δω και κει....

Στο Διαβαλκανικό ποιον γιατρό είχες? Και γω εκεί έκανα τις 2 πρώτες μου.

Τελικά.....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ?????

Τελικά παίζει πιο πολύ ρόλο ο εμβρυολόγος ή ο γυναικολόγος?????

Διαφημίσεις

Leuta νομίζω ότι ο καλός συνδιασμός και των δυο δίνει το καλύτερο αποτέλεσμα.

Καλή επιτυχία.

Καλησπέρα κορίτσια! Κατ' αρχήν σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας.

Papaki Δυστυχώς ο γιατρός που πάω τώρα δεν κάνει ο ίδιος εξωσωματικές,οπότε δεν έχω λόγο να πάω κάπου συγκεκριμένα, (όχι ότι πριν που είχα έγινε κάτι). Εκείνος μου πρότεινε το embryolab ως καλύτερο, αλλά μου είπε να ψάξω και να δω ποιο μου αρέσει και μου ταιριάζει εμένα.

leuta Τον Τζαφέτα είχα, γιατί ήταν και ο γιατρός της μαμάς μου κι έτσι πήγα εκεί (αν και κάποιες φορές που έλειπε ήταν ο Γκουτζιούλης ή ενας άλλος που δεν τον θυμάμαι). Για την Αθήνα πάντως δεν ξέρω πόσο αξίζει... Απλά θεωρώ πολύ καλό τον Μαστρομηνά γι αυτό πήγα αλλά και πάλι αποτέλεσμα δεν!!! Θα σου πω αύριο για το embryolab. Όσο για το ποιος παίζει μεγαλύτερο ρόλο νομίζω ο συνδυασμός των 2, με ένα + στον εμβρυολόγο και το εργαστήριο, γιατί αν δεν αναπτυχθούν σωστά τα έβρυα, χάθηκε το παιχνίδι.

newbie G Θυμάμαι χαρακτηριστικά τι μου είπε ο Δόβας γιατί μου έκανε εντύπωση. Ήταν σίγουρος ότι στον 1η εξωσωματική, στο συγκεκριμένο κύκλο είχα κύστη (από τις εξετάσεις). Επειδή μετά κατέβηκα Αθήνα και πήγα σε 4 γιατρούς και το συγκεκριμένο ιστορικό το ψάξαμε πολύ, μέχρι που κατέληξα στο Μαστρομηνά, κανείς ποτέ δεν μου είπε ότι είχα κύστη, άσε που μου πήραν και 13 ωάρια ώριμα τότε. Τέλος πάντων δεν έχω και κανένα θέμα με τον άνθρωπο απλά δε μου άρεσε για μένα. Θυροειδή είχα κάνει μόνο πριν την πρώτη προσπάθεια που ήταν εντός ορίων (αν και ακραίες τιμές). Μετά έκανα μόνο τις κλασσικές ορμονικές, LH, E2, PRG κλπ Μέτα που ψάξαμε για τις αποβολές κυρίως κάναμε καρυότυπους, θρομβοφιλία, υστεροσκόπηση και πολλά άλλα, αλλά θυροειδή ποτέ ξανά. Έχω πρόβλημα με τα αντισώματα του θυροειδή βασικά και μικρού βαθμού υποθυροειδισμό. Αντισώματα θυροειδή δεν είχα κάνει ποτέ μέχρι πριν 8 μήνες. Γενικά δεν μας πολυψάξανε ποτέ, γιατί είμαστε νέοι (27 ξεκινήσαμε) και με σαλπιγγικό παράγοντα μόνο οπότε ήμασταν η εύκολη περίπτωση...

Για να δούμε αύριο λοιπόν...Θα σας πω νέα το απογευματάκι:arrow::arrow::arrow:

Να σε ρωτήσω κάτι που σε βλέπω πιο έμπειρη στην αναζήτηση γιατρών? :-D

Εγώ 1 φορά 8α πάω να δω και άλλα κέντρα και γιατρούς πέρα από το 1ο μου...Λέω να πάω σε embryolab, newlife, Ζερβακάκου...και τελικά και στην Κύρου...

Πώς καταλαβαίνεις τελικά...ποιος κάνει? Πόσο να το ψάξω? Εσύ για πέρα από το embryolab ποιο άλλο σκέφτεσαι?

Αρχικά και πρωτίστως τον κύριο και ουσιαστικό λόγο παίζει ο γυναικολόγος - εξειδικευμένος στην προσπάθεια υποβοηθούμενης αναπαραγωγής ο οποίος είναι ο αρμόδιος ιατρός που κάνει τη διάγνωση και που επιλέγει και το σχήμα που θα ακολουθήσει το ζευγάρι. Στη συνέχεια παίζει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο να είναι καλά τα εργαστήρια του κέντρου- όλα τα μεγάλα και επώνυμα κέντρα και γενικώς όλα τα κέντρα δεν έχουν απαραιτήτως και τα καλύτερα εργαστήρια.Εφόσον ισχύουν τα παραπάνω, σίγουρα ένας έμπειρος και καλός εμβρυολόγος που ασχολείται με το αντικείμενο συμβάλλει ουσιαστικά στην ολοκλήρωση της προσπάθειας.

Διαφημίσεις

Να σε ρωτήσω κάτι που σε βλέπω πιο έμπειρη στην αναζήτηση γιατρών? :-D

Εγώ 1 φορά 8α πάω να δω και άλλα κέντρα και γιατρούς πέρα από το 1ο μου...Λέω να πάω σε embryolab, newlife, Ζερβακάκου...και τελικά και στην Κύρου...

Πώς καταλαβαίνεις τελικά...ποιος κάνει? Πόσο να το ψάξω? Εσύ για πέρα από το embryolab ποιο άλλο σκέφτεσαι?

Δεν υπάρχει απάντηση σ' αυτό. Το ψάχνει ο καθένας όσο θέλει. Όλα τα κέντρα ανεξαιρέτως έχουν και επιτυχίες και αποτυχίες. Κάποια ζευγάρια βλέπουν 1 κέντρο κι αν αισθάνονται καλά μ' αυτό, μένουν εκεί και δεν πάνε παρακάτω. Άλλοι βλέπουν 5-6 και μπερδεύονται περισσότερο. Είναι καθαρά υποκειμενικά τα κριτήρια. Το θέμα είναι έχεις αποφασίσει πριν τους δεις τι θέλεις από αυτούς; Δλδ για σένα ποια είναι τα κριτήρια που θα σε κάνουν να επιλέξεις ένα κέντρο;

ΥΓ Εγώ πήγα και embryolab και newlife και δεν είχα σκοπό να πάω σε κανένα άλλο γνωστό. Στο πρώτο ένιωσα λίγο ότι με ξεπετάξανε, χώρια που και τις δυο φορές που πήγαμε, περιμέναμε υπερβολικά πολύ (για τα δικά μου κριτήρια πάντα). Εμβρυολόγο καλό έχουν και τα δυο πάντως, στο πρώτο έχουν περισσότερους γιατρούς για να επιλέξεις. Αλλά δεν μπορείς να τους δεις όλους έναν έναν. Για να επιλέξεις, θα γίνει μια αναγνωριστική συζήτηση με όλο το team για να δουν το ιστορικό σου. Για την εμπειρία μου στο embryolab έχω γράψει στο παρελθόν σε αντίστοιχο θέμα. Τα ίδια και για το new life, αν σ' ενδιαφέρει ψάξτο.

Δεν υπάρχει απάντηση σ' αυτό. Το ψάχνει ο καθένας όσο θέλει. Όλα τα κέντρα ανεξαιρέτως έχουν και επιτυχίες και αποτυχίες. Κάποια ζευγάρια βλέπουν 1 κέντρο κι αν αισθάνονται καλά μ' αυτό, μένουν εκεί και δεν πάνε παρακάτω. Άλλοι βλέπουν 5-6 και μπερδεύονται περισσότερο. Είναι καθαρά υποκειμενικά τα κριτήρια. Το θέμα είναι έχεις αποφασίσει πριν τους δεις τι θέλεις από αυτούς; Δλδ για σένα ποια είναι τα κριτήρια που θα σε κάνουν να επιλέξεις ένα κέντρο;

ΥΓ Εγώ πήγα και embryolab και newlife και δεν είχα σκοπό να πάω σε κανένα άλλο γνωστό. Στο πρώτο ένιωσα λίγο ότι με ξεπετάξανε, χώρια που και τις δυο φορές που πήγαμε, περιμέναμε υπερβολικά πολύ (για τα δικά μου κριτήρια πάντα). Εμβρυολόγο καλό έχουν και τα δυο πάντως, στο πρώτο έχουν περισσότερους γιατρούς για να επιλέξεις. Αλλά δεν μπορείς να τους δεις όλους έναν έναν. Για να επιλέξεις, θα γίνει μια αναγνωριστική συζήτηση με όλο το team για να δουν το ιστορικό σου. Για την εμπειρία μου στο embryolab έχω γράψει στο παρελθόν σε αντίστοιχο θέμα. Τα ίδια και για το new life, αν σ' ενδιαφέρει ψάξτο.

Ευχαριστώ ;) θα το ψάξω!

Αρχικά και πρωτίστως τον κύριο και ουσιαστικό λόγο παίζει ο γυναικολόγος - εξειδικευμένος στην προσπάθεια υποβοηθούμενης αναπαραγωγής ο οποίος είναι ο αρμόδιος ιατρός που κάνει τη διάγνωση και που επιλέγει και το σχήμα που θα ακολουθήσει το ζευγάρι. Στη συνέχεια παίζει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο να είναι καλά τα εργαστήρια του κέντρου- όλα τα μεγάλα και επώνυμα κέντρα και γενικώς όλα τα κέντρα δεν έχουν απαραιτήτως και τα καλύτερα εργαστήρια.Εφόσον ισχύουν τα παραπάνω, σίγουρα ένας έμπειρος και καλός εμβρυολόγος που ασχολείται με το αντικείμενο συμβάλλει ουσιαστικά στην ολοκλήρωση της προσπάθειας.

Το κακό είναι ότι δε μπορείς να ξέρεις ποτέ αν είναι καλό ή όχι το εργαστήριο...

Τον γυναικολόγο μπορείς να τον κρίνεις από το πως θα σου μιλήσει, πόσο θα ασχοληθεί..

Το κακό είναι ότι δε μπορείς να ξέρεις ποτέ αν είναι καλό ή όχι το εργαστήριο...

Τον γυναικολόγο μπορείς να τον κρίνεις από το πως θα σου μιλήσει, πόσο θα ασχοληθεί..

Λογικά τα πιο καινούρια κέντρα δεν θα έχουν και πιο άρτια εξοπλισμένο εργαστήριο; Με τη λογική ότι όλα θα είναι ολοκαίνουρια και σε άριστη κατάσταση. Σε ένα κέντρο που λειτουργεί πολλά χρόνια, πώς είμαστε σίγουροι ότι όλα τα μηχανήματα συντηρούνται σωστά;

Για τον γυναικολόγο πάλι έχω τις ενστάσεις μου. Το πώς θα σου μιλήσει είναι και θέμα μάρκετινκ και πόσο καλές δημόσιες σχέσεις κάνει. Τις επιστημονικές του γνώσεις πώς μπορούμε να τις εξακριβώσουμε; Και το πόσο θα ασχοληθεί μαζί σου πάλι θα το δεις ΑΦΟΥ τον έχεις ήδη επιλέξει και όχι πιο πριν. Γιατί στο πρώτο ραντεβού όλοι σε κρατάνε καμιά ώρα.

Γιατί στο πρώτο ραντεβού όλοι σε κρατάνε καμιά ώρα.

Πέρα από τον 1ο μου εξωσωματικό που πήγα συστημένη και δε μείναμε πολύ δεν έχω επισκεφτεί άλλους...Τώρα θα ξεκινήσω την περιήγηση :), άρα δεν έχω και πολύ εμπειρία επί του θέματος...

Δεν ξέρω...δύσκολο...Τελικά στην τυχή μου φαίνεται διαλέγουμε αφού δε μπορούμε να ξέρουμε και πολλά από πριν...:(

Καλησπέρα κορίτσια. Χθες δεν μπόρεσα να μπω αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ...

Πήγαμε στο embryolab, είδαμε τον Χριστοφορίδη και τη Χατζηπαρασίδου την εμβρυολόγο. Μας άρεσε πολύ και ο χώρος και η συμπεριφορά όλων και φάνηκαν έμπειροι και το σημαντικότερο είναι ότι έχουν να μας προσφέρουν νέες λύσεις! Περιμέναμε κανά 10λεπτο, μέχρι να συμπληρώσουμε τα στοιχεία μπήκαμε στο γιατρό. Ο γιατρός είναι η πιο ευγενική φυσιογνωμία που έχω συναντήσει σε αυτόν τον κλάδο. Είδαμε όλο το ιστορικό μαζί (ήμασταν 1 ώρα μαζί του), ένιωσα πολύ καλά μαζί του, και μας πρότεινε (χωρίς να απαιτεί όπως άλλοι) αν θέλουμε να κάνουμε μία εξέταση που τη στέλνουν στην Αμερική για να ελέγξουμε το ενδομήτριο, γιατί από τις προηγούμενες φορές φαίνεται να μην ήταν το αναμενόμενο λόγω ηλικίας κλπ. Αλλά μας άφησε να το σκεφτούμε και να το αποφασίσουμε εμείς.

Και με την εμβρυολόγο μιλήσαμε αρκετά, είδε το ιστορικό από τις προηγούμενες προσπάθειες και πρότεινε να δοκιμάσουμε με βλαστοκύστες την επόμενη φορά (τα έμβρυα τις προηγούμενες φορές ήταν 2ης-3ης μέρας), για να έχουμε καλύτερη αξιολόγηση των εμβρύων, αλλά αυτό θα το δούμε τότε σίγουρα. Επίσης μας είπε και για ένα σύστημα που καταγράφει όλη την ανάπτυξη των εμβρύων και βοηθάει στην αξιολόγηση, απ'ότι είδα στο site τους νομίζω embryoscope το λένε.

Μέχρι τώρα όπου πήγαμε μας είπαν πάνω κάτω τα ίδια, όλα φαίνονται καλά και προχωρήστε. Κανείς δεν μας πρότεινε κάτι επιπλέον για να προστατέψουμε την επόμενη προσπάθεια και τους έχω ρωτήσει όλους!

Αυτό που μου άρεσε είναι ότι έχουν κάτι παραπάνω να προσφέρουν αλλά χωρίς να μας πιέσουν. Μας είπαν τι δυνατότητες έχουμε και μας άφησαν να το σκεφτούμε και να αποφασίσουμε.

Υπάρχει άλλο κέντρο στη Θεσσαλονίκη που να έχει αντίστοιχη τεχνολογία για να πάμε να δούμε? Νομίζω οι νέες τεχνολογίες είναι το κάτι παραπάνω για να κρίνεις το εργαστήριο το κέντρου (όσο μπορείς βέβαια...), γιατί τα αποτελέσματα που δηλώνει ο καθένας δεν τα εμπιστεύομαι.

Έχω μία τάση να γράφω πολλά αλλά είμαι και πληθωρική γυναικά:lol::lol::lol:!

Λοιπόν για να μαζέψω τον πάπυρο... Προς το παρόν καταλήγω embryolab με διαφορά από τα άλλα. Έχετε καμία άλλη πρόταση για να πάμε να δούμε? Είναι η 4η και τελευταία προσπάθεια με ταμείο και θα πάω ΠΑΝΤΟΥ αν χρειαστεί για να αποφασίσω...

Καλησπέρα κορίτσια. Χθες δεν μπόρεσα να μπω αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ...

Πήγαμε στο embryolab, είδαμε τον Χριστοφορίδη και τη Χατζηπαρασίδου την εμβρυολόγο. Μας άρεσε πολύ και ο χώρος και η συμπεριφορά όλων και φάνηκαν έμπειροι και το σημαντικότερο είναι ότι έχουν να μας προσφέρουν νέες λύσεις! Περιμέναμε κανά 10λεπτο, μέχρι να συμπληρώσουμε τα στοιχεία μπήκαμε στο γιατρό. Ο γιατρός είναι η πιο ευγενική φυσιογνωμία που έχω συναντήσει σε αυτόν τον κλάδο. Είδαμε όλο το ιστορικό μαζί (ήμασταν 1 ώρα μαζί του), ένιωσα πολύ καλά μαζί του, και μας πρότεινε (χωρίς να απαιτεί όπως άλλοι) αν θέλουμε να κάνουμε μία εξέταση που τη στέλνουν στην Αμερική για να ελέγξουμε το ενδομήτριο, γιατί από τις προηγούμενες φορές φαίνεται να μην ήταν το αναμενόμενο λόγω ηλικίας κλπ. Αλλά μας άφησε να το σκεφτούμε και να το αποφασίσουμε εμείς.

Και με την εμβρυολόγο μιλήσαμε αρκετά, είδε το ιστορικό από τις προηγούμενες προσπάθειες και πρότεινε να δοκιμάσουμε με βλαστοκύστες την επόμενη φορά (τα έμβρυα τις προηγούμενες φορές ήταν 2ης-3ης μέρας), για να έχουμε καλύτερη αξιολόγηση των εμβρύων, αλλά αυτό θα το δούμε τότε σίγουρα. Επίσης μας είπε και για ένα σύστημα που καταγράφει όλη την ανάπτυξη των εμβρύων και βοηθάει στην αξιολόγηση, απ'ότι είδα στο site τους νομίζω embryoscope το λένε.

Μέχρι τώρα όπου πήγαμε μας είπαν πάνω κάτω τα ίδια, όλα φαίνονται καλά και προχωρήστε. Κανείς δεν μας πρότεινε κάτι επιπλέον για να προστατέψουμε την επόμενη προσπάθεια και τους έχω ρωτήσει όλους!

Αυτό που μου άρεσε είναι ότι έχουν κάτι παραπάνω να προσφέρουν αλλά χωρίς να μας πιέσουν. Μας είπαν τι δυνατότητες έχουμε και μας άφησαν να το σκεφτούμε και να αποφασίσουμε.

Υπάρχει άλλο κέντρο στη Θεσσαλονίκη που να έχει αντίστοιχη τεχνολογία για να πάμε να δούμε? Νομίζω οι νέες τεχνολογίες είναι το κάτι παραπάνω για να κρίνεις το εργαστήριο το κέντρου (όσο μπορείς βέβαια...), γιατί τα αποτελέσματα που δηλώνει ο καθένας δεν τα εμπιστεύομαι.

Έχω μία τάση να γράφω πολλά αλλά είμαι και πληθωρική γυναικά:lol::lol::lol:!

Λοιπόν για να μαζέψω τον πάπυρο... Προς το παρόν καταλήγω embryolab με διαφορά από τα άλλα. Έχετε καμία άλλη πρόταση για να πάμε να δούμε? Είναι η 4η και τελευταία προσπάθεια με ταμείο και θα πάω ΠΑΝΤΟΥ αν χρειαστεί για να αποφασίσω...

Χαίρομαι που είχες καλή ανταπόκριση σε αυτό το ραντεβού..Σημαντικο...

Αυτή η εξέταση για το ενδομήτριο τι ακριβώς είναι?

Πόσο κοστίζει?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ.ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΑΓΧΩΣΑΤΕ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΗΔΗ ΕΧΩ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΞΑΝΑ ΤΟ ΨΑΞΙΜΟ.ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΟΠΟΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΑΦΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΕΜΕΝΑ ΤΟ εμβρυολαμπ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ(ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ)ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΨΥΧΟΦΘΟΡΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ.ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

Χαίρομαι που είχες καλή ανταπόκριση σε αυτό το ραντεβού..Σημαντικο...

Αυτή η εξέταση για το ενδομήτριο τι ακριβώς είναι?

Πόσο κοστίζει?

Καλησπέρα. Η εξέταση ελέγχει τη λειτουργία του ενδομητρίου (μπορείς να δεις στο site τους στο edit admin. Κοστίζει γύρω στα 300?+την courier για το Yale γύρω στα 50?(τα έχω στο γραφείο τα χαρτιά θα σου πω σίγουρα τη Δευτέρα αν θέλεις).

Εσύ σκέφτεσαι για κάποιο άλλο κέντρο? Εμένα όπως είπα είναι η 4η προσπάθεια και θέλω να το ψάξω όσο μπορώ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ.ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΑΓΧΩΣΑΤΕ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΗΔΗ ΕΧΩ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΞΑΝΑ ΤΟ ΨΑΞΙΜΟ.ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΟΠΟΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΑΦΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΕΜΕΝΑ ΤΟ εμβρυολαμπ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ(ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ)ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΨΥΧΟΦΘΟΡΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ.ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

Καλησπέρα. Εσύ που αποφάσισες να πας? Αν θέλεις απαντάς βέβαια.... απλά ψάχνω γνώμες