Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μιλάτε στο μωρό σας;

Recommended Posts

Αλήθεια, μιλάτε στο μωράκι σας που είναι στην κοιλίτσα σας;

Εγώ απο όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος και ήμουν στην έκτη εβδομάδα χάιδευα την κοιλιά μου και του μίλαγα...

Ακόμα και τώρα της μιλάω συνέχεια...

Να ανησυχώ; Μήπως δεν είμαι καλά;

Διαφημίσεις

:lol::lol:

Μια χαρα εισαι!!!Κι εγω του μιλουσα,στην αρχη οχι πααααρα πολυ,αλλα απο τοτε που γεννηθηκε το εχω ζαλισει το καημενο!!Αφου ο αντρας μου ωρες ωρες μου ελεγε στην αρχη : φτανει βρε παιδι μου!Με ζαλισες,το μωρο κιχ δεν κανει κι εσυ ολη μερα μπουρου μπουρου!!

bxBwp2.png EgDTp2.png

Κι εγω της μιλαγα της μικρουλας μου οσο ημουν εγκυος και σας πληροφορω οτι μολις γεννηθηκε και την ακουμπησαν πανω μου και αφου εκλαιγε γοερα,μολις της μιλησα με τον ιδιο τροπο που της μιλαγα πριν την γεννα το μωρακι μου αντεδρασε και σταματησε να κλαιει!Ακομα και οταν πηγα για πρωτη φορα να την δω στην θερμοκοιτιδα και ενω ηταν αρρωστουλικο...οταν της μιλησα αντεδρασε αναγνωριζοντας την φωνη μου!

yHVLp3.png G2Hmp3.png

Διαφημίσεις

καταπληκτικό αυτό που έγραψες Ρένια!!!..πολύ συγκινητικό! ...

εγώ είμαι ακόμα στην αρχή αλλά χαιδεύω την κοιλίτσα συχνά και μιλάω γλυκά και ας μην ακούει...

πάντως ειλικρίνα, τι δέσιμο είναι αυτό μεταξύ μαμάς και παιδιού!....

Ειναι λογικο το δεσιμο!Τα μωρα μας ειναι κομματι απο το σωμα μας, απο την ζωη μας, απο την ψυχη μας!!Αναγνωριζουν τον χτυπο της καρδιας της μαμας τους,την χροια της φωνης της και την μυρωδια της!!Αυτα δεν τα ξεχνανε με την γεννηση... ισα ισα που οταν τα επισημενουν παλι πανω στην μαμα τους τα κανει να νοιωθουν ασφαλη και ηρεμα! :D

yHVLp3.png G2Hmp3.png

Διαφημίσεις

Κι εγω της μιλάω αλλα τωρα που διαβάζω τα δικά σας, μαλλον όχι παρα πολυ!

Παντως ειναι εκπληκτικό. Νιωθω λες και κουβαντιάζουμε. Εγω τις λέω διάφορα κι εκεινη κλωτσαει. :D

μεσα στην κοιλια οταν ηταν δεν του μιλαγα, :oops: μου φαινοταν καπως :oops: αλλα μετα συνεχεια :D

παντως εβαζα συνεχεια μουσικη πιο πολυ κλασικη,που τα ηρεμη και τους αρεσει.εμενα παλι δεν μου αρεσει καθολου,αλλα για το καλο του μωρου... :lol:

Κορίτσια να μιλάτε στα μωράκια σας...σας ακούν και μαθαίνουν την φωνή σας...

Εγώ δεν βάζω κλασσική μουσική αλλά ελληνικά και καθότι εως 7 μηνών και λόγω δουλειάς ξενυχτούσα συχνά με τον άντρα μου, είμαι σίγουρη πως όταν γεννηθεί η μπέμπα μου αντί να κλάψει θα αρχίσει να τραγουδάει όλα τα ελληνικά σουξέ και δε του νονού της που είναι τραγουδιστής...

Διαφημίσεις

Καλά είσαι! Εγώ της έλεγα και τι κάνω ... Τώρα η μαμά θα πάει να κάνει μπάνιο... τώρα θα κάνουμε βόλτα και τα σχετικά :P

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Καλά τι μου θυμήσατε τώρα..... Όταν ήμουν έγκυος είχε βγει το 'Πάνω στην τρέλλα μου" από την ταινία Λούφα και Παραλαγή κι εγώ το άκουγα συνεχώς και το χόρευα κιόλας με την κοιλιά τούρλα. Γενικώς χόρευα στην εγκυμοσύνη μου (όχι τίποτα extreme). Λοιπόν όταν γεννήθηκε η μικρή εγώ συνέχιζα να το ακούω και συνέχιζα να το χορεύω μαζί με την μικρή αγκαλιά και σιγά σιγά παρατηρήσαμε με τον άντρα μου ότι μόλις άκουγε αυτό το συγκεκριμένο τραγούδι ηρεμούσε αμέσως είτε την χόρευα στην αγκαλιά μου είτε ήτανε στην κούνια της. Εν ολίγοις ο άντρας μου της έφτιαξε ένα DVD μόνο μ'αυτό το videoclip και μαζί μ'αυτό το τραγούδι ξεπεράσαμε κολικούς, γκρίνιες, αυπνίες και όλες τις χαριτωμενιές που κάνουν τα λεχούδια. Μόλις το άκουγε κακάριζε στα γέλια και ηρεμούσε αμέσως. Εύγε στο συνθέτη που το έγραψε.. μ'εσωσε πολλές φορές.

• 6 months later...

Εγώ που εκτός από γλυκόλογα κάθε φορά που δίνει το δικό της παρόν, της μιλάω όλη μέρα λόγω δουλειάς για σίδερα, μπετά και τοίχους, λέτε να της δημιουργήσω κανένα υπαρξιακό πρόβλημα;;;

μην ανησυχείς! Ο δικός μου λόγω του το οτι ο πατέρας του εκτός των άλλων είναι και ψάλτης κάθε φορά που τον πήγαινα στην εκκλησία τους τελευταίους μήνες χοροπηδούσε. Τώρα που γεννήθηκε του αρέσει πολύ να του τραγουδάμε, το κάνουμε ακόμη και στις βόλτες μας έξω και προσωπικά σκασίλα μου αν μας περνάνε για τρελούς. Επίσης αν του αρέσει το τραγουδάκι, μας ακολουθεί (κανει ουουου...)

...Τώρα που το σκέφτομαι λες να είναι "ου" αποδοκιμασίας??? :?:?:?

μήπως πρέπει να κοιτάξω λίγο τη φωνή μου;;;

.png

• 1 month later...

Εγώ αγόρασα ένα βιβλίο με παραμύθια και εκτύπωσα μερικά τραγουδάκια από το forum και σχεδόν κάθε απόγευμα διαβάζουμε ένα παραμυθάκι κ λέμε κ κανα δυο τραγουδάκια..:oops::oops:

Ειδικά το "βατσιτσέλο βατσιτσό...." πολύ το φχαριστιέμαι!!Τώρα η μικρή δεν ξέρω..Θα μου πει όταν βγει! :lol::lol:

κι εγώ της μιλάω της σκατουλίτσας, αλλά όχι πάρα πολύ...

όλο τι είναι κοριτσάκι μου, και τώρα θα 'ρθει ο μπαμπάς,κλπ.

Εφτιαξα όμως ένα cd με μπαλάντες του elvis, και λίγο από george michael και nina simone, και το βάζω πριν κοιμηθώ -όχι κάθε βράδυ,μην το σιχαθώ κιόλας :lol: ).

Σκέφτηκα ότι μετά θα το χρησιμοποιώ και για να την κοιμίσω όταν δεν θα της κολλάει ύπνος...

1Iik.png