Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

15 εβδομάδα - Σίδηρος Viofer.

Recommended Posts

Καλημέρα σας μελλοντικές μανούλες. είμαι στην 15η εβδομάδα και επιτέλους σταμάτησαν οι αναγούλες και οι εμετοί. Ο γιατρός μου μου έδωσε να πίνω σίδηρο μια φορά την ημέρα, αλλά μου είναι απίστευτα δύσκολο να το πιω γιατί από την ημέρα που έμεινα έγκυος δεν μπορώ να φάω & να πιω τίποτε γλυκό, και αυτό είναι πάρα πολύ γλυκό. Ξέρει καμία από εσάς αν δεν τα πάρω καθόλου, αν έχει καμία επίπτωση στο έμβρυο ή σε εμένα; Αααα! ξέχασα να σας πω ότι δεν μπορώ να καταπιώ χάπια γι' αυτό ο γιατρός μου έδωσε υγρό σίδηρο.

• 5 months later...

Διαφημίσεις

Πήγε η μητέρα μου στο Ικα να μου γράψει τις βιταμίνες και της είπε ο γιατρός πως δεν γράφεται πια το ferofolic να το αγοράσει ειναι φτηνό . Τα κόβουν όλα σιγα σιγά πρώτα τ φτηνά και μετα και τα ακριβά . Τόσες κρατήσεις είχα αυτα τα 9 χρονια που δούλευα και τωρα αναγκαζόμαστε να τα αγοράζουμε .

:wdZ6p3.png

arhIp3.png

Καλημέρα σας μελλοντικές μανούλες. είμαι στην 15η εβδομάδα και επιτέλους σταμάτησαν οι αναγούλες και οι εμετοί. Ο γιατρός μου μου έδωσε να πίνω σίδηρο μια φορά την ημέρα, αλλά μου είναι απίστευτα δύσκολο να το πιω γιατί από την ημέρα που έμεινα έγκυος δεν μπορώ να φάω & να πιω τίποτε γλυκό, και αυτό είναι πάρα πολύ γλυκό. Ξέρει καμία από εσάς αν δεν τα πάρω καθόλου, αν έχει καμία επίπτωση στο έμβρυο ή σε εμένα; Αααα! ξέχασα να σας πω ότι δεν μπορώ να καταπιώ χάπια γι' αυτό ο γιατρός μου έδωσε υγρό σίδηρο.

καλημερα!για να σου δωσει σιδηρο παει να πει πως τον χρειαζεσαι..ο αιματοκριτης σου σε τι επιπεδα ειναι?γιατι αν πεσει πολυ θα εχεις θεμα!κανε μια υπομονη και παιρνε τον ειναι κατι που ολες το κανουμε...

το παιδι σου ειναι ο μονος ανθρωπος που αγαπας ενευ ορων πριν καν τον γνωρισεις..:!:

Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω. Τα χάπια είναι πιο βαριά και δημιουργούν πιο πολύ δυσκοιλιότητα. Εγω το viofer το παίρνω μέρα παρά μέρα γιατί βασανίζομαι ακομα απο εμετούς και αναγούλες. Είναι σημαντικό να παίρνουμε σίδηρο και φολικό για το μωρό οπότε τα παίρνω και ας μην μπορώ...

UJF8p2.png

aq8Pp2.png

Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω. Τα χάπια είναι πιο βαριά και δημιουργούν πιο πολύ δυσκοιλιότητα. Εγω το viofer το παίρνω μέρα παρά μέρα γιατί βασανίζομαι ακομα απο εμετούς και αναγούλες. Είναι σημαντικό να παίρνουμε σίδηρο και φολικό για το μωρό οπότε τα παίρνω και ας μην μπορώ...

εμενα στην αρχη μου ειχε δωσει καψουλες ferro sanol και μου εφερναν και εμετο εκτος της δυσκοιλιοτητας..τα σταματησα και τωρα παιρνω ενα χαπι που εχει και το φολικο και τον σιδηρο μαζι το tardyferon και δεν εχω καμια παρενεργεια...και τουαλετα κανονικα 2 φορες τη μερα.....θα μπορουσατε να το δοκιμασετε αν ειναι αδυνατο να πινετε το συγκεκριμενο σκευασμα!

το παιδι σου ειναι ο μονος ανθρωπος που αγαπας ενευ ορων πριν καν τον γνωρισεις..:!:

Διαφημίσεις