Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ψάχνω αποτελεσματικό λογοθεραπευτή Αθήνα-βόρεια προάστεια

Recommended Posts

'Εχω ένα αγοράκι 27 μηνών που λέει μόνο "μαμά" και "μπαμπά". Έχω απευθυνθεί σε 2-3 λογοθεραπεύτριες που βρήκα τυχαία στην περιοχή, αλλά δεν φάνηκε να μπορούν να βοηθήσουν. Μήπως ξέρετε να μου συστήσετε άτομο ή κέντρο λογοθεραπείας που να έχει εμπειρία και γνώση σε παιδάκια τόσο μικρής ηλικίας και να μπορεί να... "ξεκλειδώσει" τη γλώσσα τους? Από ΑΘήνα, κατά προτίμηση βόρεια προάστεια?

• 2 weeks later...

Διαφημίσεις

'Εχω ένα αγοράκι 27 μηνών που λέει μόνο "μαμά" και "μπαμπά". Έχω απευθυνθεί σε 2-3 λογοθεραπεύτριες που βρήκα τυχαία στην περιοχή, αλλά δεν φάνηκε να μπορούν να βοηθήσουν. Μήπως ξέρετε να μου συστήσετε άτομο ή κέντρο λογοθεραπείας που να έχει εμπειρία και γνώση σε παιδάκια τόσο μικρής ηλικίας και να μπορεί να... "ξεκλειδώσει" τη γλώσσα τους? Από ΑΘήνα, κατά προτίμηση βόρεια προάστεια?

Κοίτα εδώ, http://www.psixo-logw.gr, το διαφημίζουν και εδω στο φορουμ http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=110394 . Είχε πάει μια φίλη την κόρη της και ειναι πολυ ευχαριστημενη. Ενώ έλεγε μονο μα (μαμα)και μπα (μπαμπας) σε 6 μήνες έχουν καταφέρει και λέει απλές προτασούλες (3-4 λέξεων).

Επειδή και ο γιος μου είχε παρουσιάσει καθυστέρηση ομιλίας , σου λέω πως ο λογοθεραπευτής δεν είναι γιατρός για να κάνει διάγνωση.Η λογοθεραπεία ακολουθεί- εάν χρειαστεί- την διάγνωση της καθυστέρησης ομιλίας.Ο γιος μου εξετάστηκε σε ηλικία 2,5 ετών από αναπτυξιολόγο-αυτή είναι η κατάλληλη ειδικότητα-και δεν μας συνέστησε λογοθεραπεία αλλά παιδικό σταθμό.Πραγματικά το παιδί σε 6 μήνες τα είπε όλα μαζεμένα.Τώρα σε ηλικία 5,5 ετών κάνει λογοθεραπεία για αρθρωτικά προβλήματα(δε λέει καθαρά το ρ) αλλά η γλώσσα από 3 ετών πάει ροδάνι.

• 1 month later...

Ψάχνω για αναπτυξιολόγο. Προσπαθώ να επικοινωνήσω με μια Θωμαίδου που ακουγεται εδω οτι είναι καλή αλλά δεν μπορω να την βρω. Έχετε μήπως να μου προτίνετε κάποιον δοκιμασμένο γιατρό στην Αθήνα;

σε λάθος σημείο ποσταρα μάλλον. Θα το βάλω πιο αναλυτικά σε αναπτυξιολόγο

• 2 months later...

Διαφημίσεις

κλείσε ένα ραντεβού μέσω του 1535 για την αντωνιάδου στο αττικό. κάνει μόνο πρωινά ραντεβού και έχει σχετικά μεγάλη λίστα αναμονής (η θωμαίδου έχει μεγαλύτερη) αλλά αξίζει τον κόπο

vyLxp3.pngG7Azp3.png

• 2 months later...