Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΜΕΤΟΥΣ!!!!

Recommended Posts

Δεν αντέχω άλλο, τα ΄χω παίξει. Εδώ και 7 εβδομάδες κάνω 4-5 εμετούς την μέρα.

Δεν είναι κατάσταση αυτή.

Δεν έχω άλλο κουράγιο πιά.

Με πιάνει απελπισία, δύο μέρες τώρα με έχει πιάσει κατάθλιψη, έχω και την κόρη μου με βλέπει σε μαύρα χάλια το καημένο, για εκείνη το ήθελα τόσο το αδερφάκι, αλλά τώρα δεν χαίρεται τίποτα δεν έχω όρεξη να παίζω μαζί της και μετά θα γεννήσω και θα έχει κάμποσο καιρό μέχρι να προσαρμοστεί με το αδερφάκι-να πάνε όλα καλά-, ο άντρας μου τα βράδια κάθεται μόνος του, κοιμάμαι πολύ νωρίς, και σήμερα βούρκωσε και μου λέει το ξέρω ότι μ΄αγαπάς….-Επειδή έχω απομακρυνθεί όχι συναισθηματικά λόγω της κατάστασης-

Νιώθω τόσο μόνη και τόσο εξαντλημένη, δεν πεινάω, δεν διψάω, ούτε τις βιταμίνες μου δεν μπορώ να πιώ.

Συγνώμη αν σας κούρασα, ήθελα να πω τον πόνο μου κάπου…..

Διαφημίσεις

υπομονη γλυκεια μου..

ειναι η αρχη ακομα..σε λιγο καιρο θα περασουν οι εμετοι και θα νιωσεις καλυτερα!!

και για ποτε οι 198 μερες θα γινουν ενα υπεροχο μωρακι στην αγκαλια σου ουτε που θα το καταλαβεις :wink:

με το καλο και καλη εγκυμοσυνη :P

.. εγώ τι να πώ που έχω 70κάτι μέρες του γκό και με πειράζει ακόμα και το νερό που πίνω ??? :cry::cry::cry: (απο την 1η ημέρα καθυστέρησης!!!!!!!!!)

.. και έχω κι ένα 2,5χρονο που με μιμείται!! :P

.. υπομονή!! .. και σου το λέω εγώ που δεν μπορώ πλέον να φάω τίποτα διότι όλα με πειράζουν!! :cry::cry:

.. ανυπομονώ να γενήσω για να επανέλθω στα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα :P:P

Θεοδώρα : 31/03/2006 , Νικόλας : 25/11/2008

All I ever wanted..All I ever needed is here in my arms!!

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

Εγώ έκανα 6-7 εμετούς την ημέρα και μόλις ξεκίνησαν έλεγα πω πω πόσες εβδομάδες έχω ακόμα να κάνω εμετούς και τις μέτραγα σαν τους φαντάρους. Δεν μπορούσα να κουνηθώ ούτε να φάω ήθελα, που το φαγητό ήταν για μένα η τέλεια απόλαυση, ούτε νερό δεν μπορούσα να πιω. Με το ζόρι με λίγο χυμό έπινα τα φάρμακα. Ούτε να μιλήσω δεν μπορούσα. Μίλαγα λίγο και μετά εμετό. Το μόνο που κατάφερα να τρώω, λίγο όμως, ήταν καρπούζι μέσα στο χειμώνα (εισαγόμενα)για να παίρνω λίγα υγρά. Τελικά οι εμετοί σταμάτησαν και το αποτέλεσμα ήταν να αδυνατήσω σχεδόν 10 κιλά, τα οποία τώρα έφτασα που είμαι στον 8ο μήνα. Αν με ρώταγες τότε θα σου έλεγα με τίποτα δεύτερο παιδί, αν με ρωτήσεις τώρα χαίρομαι που έχασα τα κιλά, γιατί δίαιτα δεν μπορώ ποτέ να κάνω (μου αρέσει πολύ το φαγητό) και το δεύτερο παιδί το σκέφτομαι θετικά. Θα δεις που όλα περνάνε και μετά δεν τα θυμάσαι. Βέβαια με ένα παιδί στο σπίτι τα πράγματα δεν είναι εύκολα, αλλά όταν θα σουν περάσουν οι εμετοί θα δεις που όλα θα είναι εντάξει. Κουράγιο και καλή συνέχεια

0b8bfa6eaf.png

Διαφημίσεις

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!ΧΑΛΙΑ!!!!ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 14ΒΔΟΜ.ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ 4ΚΙΛΑ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΟΥΤΕ ΦΑΓΗΤΟ ΟΥΤΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑΠΑΡΩ.ΟΤΙ ΦΑΩ ΤΟ ΒΓΑΖΩ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΑΔΕΙΑ.ΑΦΟΥ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΚΑΩ ΜΕΣΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΣΤΟ...ΝΙΩΘΩ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ...ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ.ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΛΕΩ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΧΑΡΩ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΩΣ?ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ 4-5 ΕΜΕΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ....ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ...ΥΠΟΜΟΝΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ...ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!!!

ΦΙΛΙΑ!!!!

ΜΠΕΤΤΥ

Ζωή σου έστειλα και πμ!!

Βρε κορίτσια, τι ταλαιπωρείστε έτσι, υπάρχει ένα φάρμακο -δεν θυμάμαι ποιο- που το γράφει ο γυναικολόγος για τους εμετούς...προσοχή στην αφυδάτωση, δεν είναι αστεία...

εγώ δεν το παίρνω, παίρνω ένα ομοιοπαθητικό, αλλά νομίζω ότι δεν πρέπει να κάθεται κανείς να αντέχει μια τέτοια κατάσταση άμα υπάρχει κάποια λύση ή έστω βοήθεια!! φανταστείτε εγώ έκανα έναν εμετό την ημέρα στο α'τρίμηνο και φρίκαρα, με έκανε χάλια τη μισή μέρα! Και τώρα που παίρνω την κάψουλα με βοηθάει πάρα πολύ...κρίμα που δεν την είχα ξεκινήσει νωρίτερα...περαστικούλια σας!

Σας ευχαριστώ όλες τις εγκυούλες για την συμπαράσταση, πήρα κουράγιο από τις κουβέντες σας, συγνώμη για το ξέσπασμα μου, ήταν λίγο εγωιστικό από μέρους μου και πάλι καλά να λέω που είναι αυτή η κατάσταση και κάθε μέρα –και εμετός- με φέρνει πιο κοντά στο μωράκι μου…

Σας εύχομαι καλές εγκυμοσύνες στην συνέχεια, ανυπομονώ να δω το ζουζουνάκι μου σε λίγες μέρες στην αυχενική διαφάνεια….

Υπομονή μανούλες, υπομονή…..

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!ΧΑΛΙΑ!!!!ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 14ΒΔΟΜ.ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ 4ΚΙΛΑ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΟΥΤΕ ΦΑΓΗΤΟ ΟΥΤΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑΠΑΡΩ.ΟΤΙ ΦΑΩ ΤΟ ΒΓΑΖΩ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΑΔΕΙΑ.ΑΦΟΥ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΚΑΩ ΜΕΣΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΣΤΟ...ΝΙΩΘΩ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ...ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ.ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΛΕΩ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΧΑΡΩ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΩΣ?ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ 4-5 ΕΜΕΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ....ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ...ΥΠΟΜΟΝΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ...ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!!!

ΦΙΛΙΑ!!!!

Υπομονή κορίτσια!!

Κάοως έτσι ήμουν και εγώ μέχρι και πριν 1 βδομάδα! Παρόλο που έκανα 1 εμετό περίπου την ημέρα ήμουν χάλια με πολύ έντονες ζαλάδες και αναγούλες. Ευτυχώς είχα και εγώ αναρρωτική 2 μήνες. Τώρα έχει 3 μέρες που πάω ξανά δουλειά. Οι εμετοί σταμάτησαν αλλά οι αναγούλες παραμένουν. Ελπίζω να φύγουν και αυτές σύντομα...Από τα 4 κιλά που έχασα στο 1ο τρίμηνο μέσα σε 10 μέρες έχω πάρει ήδη τα 3 :(

Τα γράφω αυτά για να σας δώσω κουράγιο γιατί σας καταλαβαίνω απόλυτα...έχασα όλο το καλοκαίρι μέσα έτσι και εσελις που έχετε και παιδί να φροντίσετε φαντάζομαι πόσο πιο δύσκολο είναι. Οι άντρες μας τελικά είναι ήρωες πάντως!! Καλή συνέχεια σε όλες! :wink:

gwggp2.png ISWTp2.png

Εγώ εχτές έκλεισα την 7η εβδ. και έκανα τους πρώτους μου 7 γι' αυτήν την εγκυμοσύνη. Στην προηγούμενη είχα νοσηλευτεί σχεδόν 2 μήνες αφού έφτανα τους 20 τη μέρα! Πολύ φοβάμαι ότι θα έχω την ίδια εξέλιξη. Ευτυχώς είχα τη μαμά μου από πάνω μου, τώρα όμως ποιος θα κοιτάζει εμένα και ποιος τον γιο μου; Φοβάμαι ότι τα χειρότερα δεν τα 'χω δει ακόμα...

5dyVp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ όπως σας είπα έκανα 6-7 εμετούς την ημέρα από την 8η εβδομάδα και πήγα επειγόντως στον ομοιοπαθητικό και μειώθηκαν στους 4-5 πότε πότε. Ορεξη να βγω έξω δεν είχα καθόλου ούτε φως ήθελα να βλέπω τα πατζούρια συνέχεια κλειστά. Μετά όμως πέρασαν και όλα καλα΄. Ο γιατρός μου είχε πει, μετά από πολύ παρακαλετό, ότι μπορώ να παίρνω το υπόθετο primperan, αλλά πολύ σπάνια διότι μπορεί να πειράξει το έμβρυο. Μια φορά το πήρα και ιδιαίτερη μείωση δεν κατάλαβα, άντε ένα δύο, πάλι χάλι ήμουν όποτε δεν το ξαναπήρα. Κουράγιο θα περάσουν και όλα θα είναι καλά. Τώρα είμαι 33η εβδομάδα και λέω πάλι καλά που έκανα εμετούς και έχασα 10κιλά γιατί αλλιώς θα είχα γίνει βουβάλα.

0b8bfa6eaf.png

• 2 weeks later...

Στην πρωτη μου εγκυμοσυνη, εκανα εμετους κάθε μερα. Ο τελευταιος ηταν πριν φυγω απο το σπιτι για το μαιευτηριο... ΚΑι φοβαμαι οτι παμε για τα ιδια... ΕΙμαι τωρα στην 7η εβδομαδα και χτες αρχισαμε κανονικά. Ενω ειχα ξεχασει ολη αυτη την απαισια κατασταση που ημουν οσο καιρο ημουν εγκυος, απο χτες σιγα-σιγα μου ερχονται όλα :cry::cry: Δε ξερω αν θα αντεξω να τα ξαναπερασω απο την αρχη....

Θυμαμαι οτι ο γυναικολογος μου, μου ειχε πει να παιρνω υποθετα VOMEX οταν ξεπερνάω του 4 εμετους την ημερα. Αυτα ομως μου προκαλουσαν τρομερη υπνηλία και πολύ μεταλλική γευση θυμάμαι και με τιποτα δεν μειωναν τις αναγουλες...

natmanou και Danae1982 για πειτε λίγο παραπάνω πραματα για το ομοιοπαθητικό? ΜΕ ενδιαφερει παρα πολύ... Ειναι καποιο συγκεκριμένο ή να παω σε καποιον γιατρο να μου το γραψει? Εχετε κανεναν καλό?

GwASp3.png

Θυμαμαι οτι ο γυναικολογος μου, μου ειχε πει να παιρνω υποθετα VOMEX οταν ξεπερνάω του 4 εμετους την ημερα.

Τώρα τα Vomex τα καταργήσανε. Εγώ πάντως μ' αυτά την πάτησα. Έβαζα 2 τη μέρα πάντα κατόπιν εντολής του γιατρού κι αφού έκανα πάνω από 10 εμετούς την ημέρα. Το αποτέλεσμα ήταν να πάθω εντερική δηλητηρίαση απ' τα πολλά υπόθετα και τέλεια αφυδάτωση γιατί πάραυτα οι εμετοί φτάνανε τους 20, να καταλήξω σε εφημερεύον με το ΕΚΑΒ και παραλίγο να χάσω το παιδί. Εννοείτε πως άλλαξα γιατρό...

5dyVp3.png

Κορίτσια υπομονή

Αφού ξέρετε ότι είναι αναγκαίο κακό!!!

Μετά όμως θα έχετε το αγγελούδι σας.

Εγώ είχε φτάσει να μετρήσω 25 εμετούς σε μία μέρα (σημ. άρχισα τις εξαγωγές 1μηνών και τελείωσα 7μηνών - βέβαια αρκετά λιγότερες στο τέλος μόλις 1με2)

Με το που άνοιγα τα μάτια μου έτρεχα στο μπάνιο. Και να πώ ότι εόχα να βγάλω και κάτι? Τίποτα μόνο γαστρικά υγρά. Αλλά οι εμετοί ήταν πολύ βίαιοι. Τον τελευταίο εμετό τον έκανα όταν γέννησα που με γύρισαν στο δωμάτιο. (πολύ πίκρα) Όμως μετά έχεις το παιδάκι σου και αυτά είναι απλά αναμνήσεις

Εγώ στο τέλος κάθε φορά βγάζω και κάποιες μικρές σταγόνες αίμα? Εσείς το έχετε? Πήγα χθες σε γαστρεντερολόγο (πολύ πολύ καλός αν και το διάλεξα στην τύχη) και μου είπε ότι είναι γνωστό φαινόμενο προέρχεται από μια πληγή μεταξύ του οισοφάγου και στομαχιού λόγω της παλινδρόμησης και των εμετών και μου απαγόρευσε κάθε φάρμακο απλά να παίρνω για 10 μέρες πρωί βράδυ μια κουταλιά γάλα μαγνησίου (είναι εντελώς αθώο και φυτικό, και η ομοιοπαθητικός μου το εγκρίνει) για να επουλωθεί η πληγή. Εσείς το έχετε αυτό το σύμπτωμα?

gwggp2.png ISWTp2.png

Διαφημίσεις

Jen, kai ego to eho auto to symptoma, eimai tora sti 17 evdomada kai dystyhos oi emetoi den ehoun stamatisei, an kai aisthanomai se genikes grammes kapos kalitera. Otan vgalo ta gastrika mou ygra to proi sto telos eho kai ego merikes stagones aima, to idio diladi... Alla den eho rotisei kanenan, ypethesa oti gdernetai o laimos mou apo ta gastrika ygra. Ti einai auto to gala magnisiou? :roll:

duck in love

Από ότι διάβασα είναι κάτι που έχει πολύ μαγνήσιο και ενδυκνειται για εγκυμοσύνη κυρίως όμως για να λύνει το πρόβλημα της δυσκοιλιότητας...τώρα τι άλλες επιπτώσεις έχει στην πηγή θα σε γελάσω δεν έχω καταλάβει...πάντως εδώ και μέρες προσπαθώ να το βρω στα φαρμακεία και δεν μπορώ...έχει αποσυρθεί ομαδικώς και περιμένουν όλοι την νέα παραλαβή...

gwggp2.png ISWTp2.png

• 2 weeks later...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΒΡΑΖΩ ΠΙΠΕΡΟΡΙΖΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΝΑΥΤΙΕΣ.ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΕΧΘΕΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΙς ΕΠΑΙΡΝΕ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΡΗΚΑ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΜΕ ΤΑΧΙΛΙΑ ΖΟΡΙΑ ΒΡΗΚΑ ΠΙΠΕΡΟΡΙΖΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΑΖΕΙΣ.

δυστυχώς δεν έκανε τίποτα η πιπερόριζα. πάλι είχα ναυτία όλη μέρα.τι θα κάνω και δεν μπορώ να λείψω και απο την δουλειά μου? σαν άρρωστη είμαι.

Κορίτσια καταρχήν υπομονή.Πέρασα και εγώ απο αυτό το στάδιο-όχι και τόσο έντονα, να πώ την αλήθεια-αλλά το γελοίο με την δικιά μου περίπτωση ήταν οτι με ανακάτευε το ψυγείο!!! :lol: για 2μιση μήνες (απο όταν κατάλαβα το μου προκαλεί τον εμετό) το σταμάτησα!Φανταστείτε οτι για να μαγειρέψω η για να πιο λίγο δροσερό νερό(ήταν και κατακαλόκαιρο) ερχόταν ο άντρας μου απο την δουλειά(ευτυχώς έχει δική του δουλειά ακριβώς απέναντι απο το σπίτι μας) για να μου βγάλει οτι ήθελα!!Επίσης μου προκαλούσε εμετό οτιδήποτε είχε μείνει άπλυτο για πάνω απο 2 ώρες. Οπότε δεν άφηνα ούτε ποτηρι άπλυτο στο νεροχύτη, εκτός απο τις κατσαρόλες αναγκαστικά που αργούσαν να αδειάσουν( έ, δεν έτρωγα ακόμα τόσο πολύ!! :lol: )τις οποίες αναλάμβανε ο καλός μου αντρούλης όταν ερχόταν(Α, ρε καημένε Τάσο τι τραβηξες και συ!!1 :oops: )

έτσι οι εμετοί μειώθηκαν στους 1-2 την ημέρα με την βοήθεια του συζύγου βέβαια. Αυτό που θέλω να πω, είναι οτι αν εντοπίσετε κάτι που σας προκαλεί περισσότερη τάση, προσπαθήστε, όσο γίνεται βέβαια, να το αποφύγετε ή να το ελλατώσετε.Και να δείτε που όταν όλα αυτά περάσουν και φτάσετε στην φάση που το μπεμπάκι σας αρχίζει να σας "σκουντάει", όπως λέω εγώ , όλα αυτά θα τα θυμάστε με γέλια και μόνο!!

Συγνώμη αν σας κούρασα, και πάλι υπομονή σε όλες. Θα έρθουν και καλύτερες μέρες!!!

cceXp3.png

pcTFp3.png

από την ώρα που θα ξυπνησω έως την ώρα που θα κοιμηθώ αισθάνομαι έτσι και δυστυχώς δεν περνάει με τίποτα.τουάχιστον εάν έκανανα εμετό θα ξαλάφρωνα έστω και για λίγο.φανταστείτε όλη την ώρα να θέλετε να κάνετε εμετό αλλά να μην μπορείτε.

Δεν το φανταζομαι απλως Βικη μου το ΖΩ!!! Ουτε ενα εμετο δεν εχω καταφερει να κανω 3 μηνες τωρα . Ολοι μου λεγαν εν τω μεταξυ οτι οταν θα μπω 4ο θα φυγει αλλα που??? ΚΑΜΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ :oops:

iD56p3.pnglk6hp3.png

από την ώρα που θα ξυπνησω έως την ώρα που θα κοιμηθώ αισθάνομαι έτσι και δυστυχώς δεν περνάει με τίποτα.τουάχιστον εάν έκανανα εμετό θα ξαλάφρωνα έστω και για λίγο.φανταστείτε όλη την ώρα να θέλετε να κάνετε εμετό αλλά να μην μπορείτε.

Βίκη μου καταλαβαίνω τι περνας γιατι και μένα οι αδιαθεσίες δεν ήταν πρωινές ή απογευματινές όπως ακούω απο κάποιες. Όχι, εγώ δεν μπορούσα να οργανώσω τους πρωτους μήνες, οτι σήμερα θα κατέβω στο κέντρο να κάνω δυο δουλειές!Είχα και γω όλη μερα την ίδια αίσθηση.Η αλήθεια είναι οτι με τον εμετό ξαλαφρώνεις και ηρεμεί μετα το στομάχι σου( και φαντάσου οτι εγω μεχρι να μείνω έγκυος ζήτημα να είχα κάνει 5 φορές στη ζωή μου!!είναι το χειρότερό μου). Αν επιτρέπεται στις πόσες εβδομάδες είσαι? πότε ξεκίνησαν οι ανακατωσούρες?

cceXp3.png

pcTFp3.png

παρακαλάω να πάω σπίτι μου να ξαπλώσω περιμένω πως και πως να πάει 5 να σχολάσω.είμαι στην 9 εβδομάδα αλλά εδω και δυο εβδομάδες είμαι έτσι.απο καναπέ σε κρεβάτι και αντίστροφα.για να κρατηθώ στην δουλειά με βοηθάνε τα κου΄λούρια θεσσαλονίκης και οι μπανάνες.αλλά δεν γίνεται και όλη μέρα να τρώω.διχάω πολύ σκάνε τα χείλια μου και δεν μπορώ να πιώ νερό γιατί θα με κάνει χειρότερα.και με εσένα το ίδιο?

Κορίτσια απο οτι έχω παρατηρήσει τα συμπτώματα κρατάνε- σε φυσιολογικές συνθήκες-2 μηνες.Εμένα ξεκινήσαν στις 6 εβδομάδες και ήμουν έτσι μέχρι και τους 3μιση μήνες. Στην δική μου περίπτωση βοήθησαν πολύ οι φρυγανιές.Αδειαζα ένα πακέτο την μέρα!

cceXp3.png

pcTFp3.png