Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κολημένος με την μαμά.


Recommended Posts

Καλησπέρα. Ο μεγάλος μου γιος 6,5 είναι πολύ κολημένος επάνω μου πολύ παραπάνω από το κανονικό. Για παράδειγμα, όταν γυρνάω κάθε μέρα από την δουλειά με αγκαλιάζει, κρεμιέται από πάνω μου και δεν ξεκολλάει με τίποτα. Αυτό το κάνει πολλές φορές και μέσα στην μέρα. Γενικά δεν του έλλειψε ποτέ η αγάπη, όλοι του δείχναμε αγάπη συνέχεια, και πολύ περισσότερο όταν γέννησα τον μικρό. Βέβαια ζηλεύει πολύ, αλλά δεν μοιάζει να το κάνει αυτό από ζήλια. Το βράδυ δεν κοιμάται, αν δεν πάω να ξαπλώσω δίπλα του μέχρι να τον πάρει ο ύπνος. Η πεθερά μου λέει ότι του έδειξα αγάπη παραπάνω από το κανονικό (λες και πρέπει να υπάρχει όριο σ' αυτό-τέλος πάντων δεν θα το σχολιάσω)και γι' αυτό κάνει έτσι.

Σήμερα που πήγα να ξαπλώσω στο κρεβάτι πριν κοιμηθεί αυτός, ήρθε έξω από την πόρτα και ξάπλωνε στο πάτωμα.

Όλο αυτό ξεκίνησε από τότε που άρχισε το σχολείο. Μου είχε δηλαδή αδυναμία, αλλά από τότε που ξεκίνησε το σχολείο η κατάσταση έχει ξεφύγει. Αφού το καλοκαίρι κοιμόταν κανένα βράδυ στην γιαγιά του. Από τότε που ξεκίνησε το σχολείο, δεν θέλει να μείνει με τίποτα εκτός σπιτιού. Φυσιολογικά σας φαίνονται αυτά? Μήπως είμαι υπερβολική?

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Ο δικος μου ειναι 2 ετών και τα κανει αυτα.... αλλα η αληθεια ειναι οτι τον εχω πολυ χαιδεμενο... πιστεύω ότι με αυτο τον τροπο δειχνει οτι του λειπεις... δουλεια εσυ σχολειο αυτος μάλλον οι ώρες που είσαστε μαζι δεν πρεπει να ειναι πολλές ... και φανταζομαι οτι αυτες οι ωρες θα μοιραζονται και στο αλλο παιδι και στις δουλειες και στο συζυγο... ασε που τα αγορια ούτως ή αλλως έχουν και μία αδυναμία στη μαμα... νομιζω οτι φαση ειναι και θα περασει αρκει να νιώθει οτι εισαι παντα εκει... θα σου προτεινα να του αφιερώσεις παραπάνω χρόνο εις βάρος δουλειών σπιτιού/ φαγητων κλπ.... περαστε περισσοτερο χρονο μαζι...

Link to comment
Share on other sites

Α εμενα ειναι πολυ πιο χαλια τα πραγματα ειναι 6 ετων και κανει χειροτερα καλα οτι δεν μενει πουθενα συγουρα αλλα ουτε και θελει να πηγαινω πουθενα χωρις αυτον ακομα και μεσα στο σπιτη με ψαχνει αν φυγω παθαινει σοκ κλαιει και δεν καθεται στο σχολειο ομως δεν εχει προβλημα, πηγα σε ψυχολογο και μηλησα για αυτο και μου ειπε οτι τα αγορια ειναι αρκετα δεμενα με την μαμα και ζουν εντονα το οιδιποδιο εμενα ζηλευει και τον μπαμπα οποτε μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο και να μην τον πιεζω θα το ξεπερασει αφου ο αντρας μου θυμωνη γιατι δεν τον θελει πουθενα μαζί του εγω νιωθω αρκετη πιεση απο τον μικρο και μερικες φορες αυτο το κολημα με πνιγη αλλα τι να κανω το δουλευω και παμε λιγο καλητερα;);)

 

Μικροί μου μπόμπιρες εισαστε ολη μου η ζωή!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Κοριτσια γεια σας κι απο μενα.Εγω εχω διδυμα αγορια 2 χρονων, και ο "μεγαλος " μου εχει τρελλη αδυναμια, μπορει να καθεται με τις ωρες και να μου χαιδευει τα μαλλια. Επισης για να κοιμηθει πρεπει παλι να πιανει τα μαλλια μου...Λιωνω ασφαλως οταν καθομαστε αγκαλιτσα και με χαιδευει, αλλα εχω προβλιματιστει κιολας μηπως ειναι υπερβολικο ολο αυτο...

Link to comment
Share on other sites

Χε χε... Εγω γιαυτο ηθελα αγορια για να ειναι κολλημενα πανω μου... Βεβαια δεν μου αρεσει να τσακωνονται για το ποιον θα παρω αγκαλια.. Παντως και εγω βλεπω οτι ο μεγαλος ειναι πιο κολλημενος. Πχ αν τους φερω εγω απο το σχολειο και ξαναφυγω θα κανει σκηνη που πρεπει να γυρισω στην δουλεια κατι που δεν το κανει για τον πατερα του (παρα το γεγονος οτι ο πατερας του ασχολειτε μαζι του πολυ περισσοτερο απο οτι με τον μικρο).

Το θεμα νομιζω ειναι οτι τα πρωτα εχουν ζησει την αποκλειστικοτητα της μαμας και την επιζητουν ενω τα υπολοιπα αρκουντε σε οτι περισευει..

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...