Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

διατροφή βρεφους

Recommended Posts

Γεια σας το μωρό μου είναι 6 μηνων και ξεκινησαμε κρέμα και φρούτα αχάδι μήλο, μετά από 2 μέρες που έτρωγε φρούτα αρχισε να κάνει καφέ σκού6ρα κομμάτια στις κενώσεις του, και σήμερα μου έκανε μια σχεδον μάυρη κένωση σας έχειτύχει κάτι τέτοιο ευχαριστώ

........ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ!!

Διαφημίσεις

Κι εμένα έχει κάνει σχεδόν μαύρες κενώσεις κανα 2 φορές...δεν είναι ανησυχιτικό, το παρακολουθείς όμως.

Παίρνει μήπως συμπλήρωμα σιδήρου?(μερικοί γιατρόι δίνουν ελαφρα τη καρδία...)

eNeap2.pngNziDp2.png

Οχι αλλα μάλλον ήταν τα φρούτα γιατί 2 μέρες που δεν τα έδωσα ενεργήθηκε φυσιολογικά. τώρα αμα το ξανακάνει παει να πει ότι αυτά τον πειράζουν ή φτιάχνουν μετά

Διαφημίσεις

Εγω δεν του τα εκοψα τα φρουτα και εφτιαξαν...αλλα αφου σου ειπε ο παιδιατρος έτσι, αυτό να κάνεις!

Ρωτησε τον ποτε να ξαναδοκιμάσεις να του δώσεις...

eNeap2.pngNziDp2.png

Καλημέρα κορίτσια. Μόλις ξαναέφαγε φρούτα ξανά τα ίδια. Ο παιδιατρος μου είπε να του σταματίσω πάλι. Όμως τι θα γίνει δεν θα τρώει καθόλου μήπως να του δώσω σήμερα μόνο μήλο να δω πιο από τα δύο το πειράζει Αχ δεν ξέρω τι να κάνω

Tι σχεση εχει το χρωμα κ σου λεει να σταματησεις τα φρουτα?

Αφου καθε φορα που προσθετεις κατι στο διαιτολογιο του θα αλλαζουν χρωμα κ υφη... :roll:

Το κακο ειναι στο οτι ειναι μαυρα?

Χριστινα μου συμφωνω απολυτα....

Λογικο ειναι να αλλαζουν χρωμα- υφη- μυρωδια...απο τη στιγμη που το μωρο περνα απο τα υγρα στα ημιστερεα....

Αμαρυλις μην αγχωνεσαι με το παραμικρο...που να δεις αργοτερα οταν τρωει κανονικο φαγητο τι θα κανει και πως θα μυριζει!!!!! :shock::lol::lol::lol:

Να σου ζησει το μωρακι!!!!! :wink:

tRGJp2.png1054268gj3rg6cc5t.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσια το χρωμα δε ειναι τοσο ασχετο με την υγεια του παιδιου.

Μου το εχει πει ο γιατρος κ εχει γραφτει κ εδω απο μαμαδες πως σε περιπτωση που ειναι μαυρα κατι προβλημα υπαρχει -νομιζω στομαχικο - και πρεπει ο γιατρος να ειδοποιειται αμεσα. Και αυτο ανεξαρτητα απο το αν εχει αρχισει το παιδακι στερεες η οχι

αν βρω το αντιστοιχω ποστ θα το βαλω

eNortjK1UrIwNrMwVrIGXDAS2gKo16.png[/

Το κακό είναι που είναι πολυ σκουρα αλλά μπορώ να πω ότι με τις απαντήσεις σας ηρέμησα λίγο. Και του αρέσουν πολύ τα φρούτα θα είναι κρίμα να μην τρώει

Το πολυ σκουρο να μην σε αγχωνει, το μαυρο σαν "μελανι" αν δεις να αγχωθεις. Επισης μπορει εαν περναει καποια ιωσουλα για λιγες μερες να τα δεις κ πρασινα. Αλλα γενικα με την εισαγωγη στερεων τροφων αλλαζει κ το χρωμα κ η υφη.

eNortjK1UrIwNrMwVrIGXDAS2gKo16.png[/

Όχι σαν μελάνι δεν είναι και δεν είναι και όλα . Αν ήταν καποια πληγή θα σταμάταγε στο σταμάτημα των φρουτων? Ευχαριστώ πολυ όλες για την ανταποκριση είναι ωραίο να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνη

Διαφημίσεις

Αμαρυλίς, κι εμένα όταν ξεκίνησε φρούτα σκούρυναν πολύ οι κενώσεις του, και μάλιστα η υφή τους ήταν ακριβώς φρουτόκρεμα. Δηλαδή, μια φορά που του έτριψα τα φρούτα στον τρίφτη και βγήκαν σαν λεπτά μακαρονάκια, τέτοια μακαρονάκια έβγαλε και στην πάνα του. Φαινόταν σαν να μην τα χωνεύει καθόλου... Πήρα κι εγώ τη γιατρό μου και δεν ήξερε να μου απαντήσει... :evil: Μόνο σε συζήτηση με άλλες μαμάδες κατάλαβα ότι είναι φυσιολογικό στην αρχή. Εμάς πέρασαν βδομάδες για να έρθουν τα κακάκια στα ίσα τους!!! Μην ανησυχείς λοιπόν... :wink:

Εμείς εμφανίσαμε άλλο τώρα...

Τα κακά μας εδώ και 3-4 μέρες είναι σαν να τους έχεις ρίξει πιπέρι!!!

Μάυρες κουκίδες παντού...

ΚΑμιά ιδέα;

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...

Αμαρυλίς, κι εμένα όταν ξεκίνησε φρούτα σκούρυναν πολύ οι κενώσεις του, και μάλιστα η υφή τους ήταν ακριβώς φρουτόκρεμα. Δηλαδή, μια φορά που του έτριψα τα φρούτα στον τρίφτη και βγήκαν σαν λεπτά μακαρονάκια, τέτοια μακαρονάκια έβγαλε και στην πάνα του. Φαινόταν σαν να μην τα χωνεύει καθόλου... Πήρα κι εγώ τη γιατρό μου και δεν ήξερε να μου απαντήσει... :evil: Μόνο σε συζήτηση με άλλες μαμάδες κατάλαβα ότι είναι φυσιολογικό στην αρχή. Εμάς πέρασαν βδομάδες για να έρθουν τα κακάκια στα ίσα τους!!! Μην ανησυχείς λοιπόν... :wink:

Εμείς εμφανίσαμε άλλο τώρα...

Τα κακά μας εδώ και 3-4 μέρες είναι σαν να τους έχεις ρίξει πιπέρι!!!

Μάυρες κουκίδες παντού...

ΚΑμιά ιδέα;

τα ιδια ακριβως κ'εμεις οταν αρχισαμε την φρουτοκρεμα ετσι ηταν σκουρα και οπως λες σαν να μην τα χωνευε .τωρα ομως εχει τρεις μερες που βγαζει μια σταλια και αυτα ειναι σκληρα .τωρα αυτο ειναι δυσκιλιοτητα απο τα φρουτα ? ξερει καποιος να μου απαντησει?

Καλημέρα κορίτσια!

Souzy μου εμένα συνεχίζει να κάνει έτσι σκούρα αλλά μετα από αυτά που μου είπατε έχω ηρεμισει κάπως. Κοικίδες μαύρες όπως το περιγράφεις έχει και εμένα από τότε που ξεκινήσαμε την μπανάνα.Υποθέτω πως είνα τα σπόρια της μπανάνας. Εσένα ποτε στα έκανε πρώτη φορά?

Lydia31 μπορεί να είναι δοισκιλιότητα γιατί το μήλο και η μπανάνα έχουν αυτή την ιδιότητα.Ρώτα τον γιατρό σου μήπως πρέπει να κάνεις καμία αλλαγή στη δοσολογία ή να προσθέσεις τιποτα άλλο κάνα ακτινίδιο

Καλημέρα κορίτσια!

Souzy μου εμένα συνεχίζει να κάνει έτσι σκούρα αλλά μετα από αυτά που μου είπατε έχω ηρεμισει κάπως. Κοικίδες μαύρες όπως το περιγράφεις έχει και εμένα από τότε που ξεκινήσαμε την μπανάνα.Υποθέτω πως είνα τα σπόρια της μπανάνας. Εσένα ποτε στα έκανε πρώτη φορά?

Αυτή τη βδομάδα το είδα για πρώτη φορά, και τρώμε μπανάνα εδώ και 1,5 μήνα. Δεν ξέρω τι είναι. Είναι πραγματικά σαν πιπέρι, τόσο λεπτοί οι κόκκοι. Έτσι βγαίνουν και τα σπόρια της μπανάνας;;

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Εμένα από τότε που προστέθηκε η μπανάνα έχουν σποράκια σαν να τους έχεις βάλει πιπέρι, όπως το περιγράφεις. Μηπως του έδωσες κάτι διαφορετικό αυτή την εβδομάδα?

Όχι, τίποτα διαφορετικό...

Μάλλον είμαι κι εγώ πολύ υπερβολική... :roll:

Οι μαμάδες που δεν ψειρίζουν τα πάντα είναι πιο ήσυχες... :)

Θα δοκιμάσω να μην του δώσω μπανάνα μια μέρα (αν και δεν τρώει τα φρούτα του αν δεν είναι τίγκα στη μπανάνα) και θα δω!

Ευχαριστώ πολύ!!! :wink:

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Εγω κάθε φορά που ενεργείται τα ψάχνω, ειδικά τώρα που ξεκινάει καινούργιες τροφές. Για δοκοίμασε να βάλεις πιο λίγο από τη μπανάνα και βλέπεις. Πάντος δεν νομίζω να είναι τίποτα ειδικά άμα ενεργείται κανινικά.

Αμαρυλίς τυχαία τώρα το έίδα ότι με είχες ρωτήσει και σε ένα ποστ που είχα βάλει για τα περίεργα κακά μας! Δεν το είχα δει πριν... :oops:

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png