Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Άγχος πολύ τελικά...

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!Αυτές τις μέρες έχω αγχωθεί πολύ.Μια γνωστή μου γέννησε λόγω κάποιου προβλήματος τα δίδυμά της πρόωρα και όταν κουράζομαι με πιάνουν πόνοι περιόδου τα τελευταία βράδια.Δεν είναι τρελοί πόνοι αλλά μου είπαν ότι έτσι είναι οι συσπάσεις.(Μην με περάσετε για πολύ χαζή,απλά είναι το πρώτο μου μωράκι και δεν έχω εμπειρία,μόνο όσα μου λένε).Είμαι 28 εβδομάδων και το μωράκι σχεδόν 1400γρ.Αν γίνει κάτι το μωράκι μου θα είναι καλά?Όσο περνάει ο καιρός νομίζω θα γεννήσω πριν την ΠΗΤ και με έχει πιάσει ένας φόβος και ένα άγχος.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!κατ αρχήν δε πρέπει να στεναχωρίεσαι χωρίς λόγο και να αγχώνεσαι!!!οπώς είπες η γνωστή σου είχε δίδυμα και όταν είναι δύο τα μωράκια είναι πιο πιθανόν να γεννηθούν πιο γρήγορα απο την πιθανή ημερομηνία!!!καθέ πότε σε πιάνουν οι πόνοι?το έχεις αναφέρει στο γιατρό σου?καλό θα είναι να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς!και μη κάνεις κακές σκέψεις,το μωράκι σου θα είναι μια χαρά :D απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου και μη κάνεις κακές σκέψεις;)

Δεν υπάρχει ασχήμια στην εγκυμοσύνη διότι, δεν υπάρχει ασχήμια στη μητρότητα.!

Το αγχος σιγουρα δεν κανει καλό. Αν εχεις συσπάσεις πρεπει να το αναφερεις στο γιατρό σου. Μπορεί να χρειαστείς μαγνήσιο ισως και καποια αγωγη. Αυτο ομως θα το καθόρίσει ο γιατρός. Επίσης χρειαζεται ξεκουραση.

Εγω είχα συσπάσεις από τον 6ο μηνα αλλα γεννησα στις 38 εβδομάδες. Δεν σημαίνει κατι αλλα καλό είναι να προσέχουμε.

Ευχαριστώ κορίτσια!Με πιάνει αν έχω κουραστεί όλη την ημέρα.Ξεκούραση με είπε ο γιατρός γιατί είναι από αυτό τα πονάκια.Εγώ επειδή δεν είχα συνηθίσει στις ξάπλες,τώρα κάνω δουλειές η τρελή όλη μέρα,το βραδάκι περπατάω για τη μέση μου και δεν ξεκουράζομαι παρά μόνο το βράδυ.:-(Νομίζω ότι επειδή κοντεύει ο καιρός το άγχος μου φταίει για όλα.Σας ευχαριστώ πάντως και θα προσπαθήσω να ξεκουράζομαι και άλλο.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...