Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αίμα (σχεδόν) στην 7η εβδομάδα

Recommended Posts

Γεια σας!

Είμαι στην 8η εβδομάδα (ή 7η με βάση τον υπέρηχο), και σήμερα το πρωί που ξύπνησα παρατήρησα ότι είχα καφέ στο εσώρουχό μου (ας πούμε 5 τετραγωνικά εκατοστά καφέ). Είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη (με τελευταία ημερομηνία περιόδου 23/08/2012), και είμαι υγιής.

Κατά τ'άλλα, εγώ τίποτε δεν κατάλαβα, π.χ. ενόχληση ή πόνο. Ούτε συνεχίζω να έχω διαρροές...

Το θέμα μου είναι ότι τώρα είμαι στο εξωτερικό, όπου μπορώ φυσικά να πάω στα επείγοντα (με τη γνωστή μπλε ευρωπαϊκή κάρτα από την ελληνική μου ασφάλιση). Βέβαια θα ήθελα να το αποφύγω αυτό, καθότι θα αγχωθώ.

Λέω να περιμένω μέχρι το βράδυ, και αν παρατηρήσω τίποτε ύποπτο να πάρω τον γιατρό μου στην Ελλάδα (και το αεροπλάνο να γυρίσω σπίτι μου).

Έτσι κι αλλιώς την άλλη εβδομάδα έχω κανονικά ραντεβού στην Ελλάδα.

Πώς σας φαίνεται σαν σκέψη;

Διαφημίσεις

Γιατί δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο το γιατρό σου να του πεις για το αίμα και αν είναι αυτός θα σου πει να πας ή οχι στο νοσοκομείο!μη το αφήνεις έτσι!!!

Δεν υπάρχει ασχήμια στην εγκυμοσύνη διότι, δεν υπάρχει ασχήμια στη μητρότητα.!

Γεια σας!

Είμαι στην 8η εβδομάδα (ή 7η με βάση τον υπέρηχο), και σήμερα το πρωί που ξύπνησα παρατήρησα ότι είχα καφέ στο εσώρουχό μου (ας πούμε 5 τετραγωνικά εκατοστά καφέ). Είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη (με τελευταία ημερομηνία περιόδου 23/08/2012), και είμαι υγιής.

Κατά τ'άλλα, εγώ τίποτε δεν κατάλαβα, π.χ. ενόχληση ή πόνο. Ούτε συνεχίζω να έχω διαρροές...

Το θέμα μου είναι ότι τώρα είμαι στο εξωτερικό, όπου μπορώ φυσικά να πάω στα επείγοντα (με τη γνωστή μπλε ευρωπαϊκή κάρτα από την ελληνική μου ασφάλιση). Βέβαια θα ήθελα να το αποφύγω αυτό, καθότι θα αγχωθώ.

Λέω να περιμένω μέχρι το βράδυ, και αν παρατηρήσω τίποτε ύποπτο να πάρω τον γιατρό μου στην Ελλάδα (και το αεροπλάνο να γυρίσω σπίτι μου).

καλησπερα!!κι εμενα η γνωμη μου ειναι να παρεις τον γιατρο σου τηλεφωνο αμεσα..κι οπωσδηποτε να μεινεις ξαπλωμενη,εισαι πολυ μικρη βδομαδα..

κι εγω τωρα στη δευτερη μου εγκυμοσυνη στις 7w 5d ειχα καφε κι ο γιατρος μου μου εδωσε προγεστερονη για 10 μερες, ενα υποθετο καθε βραδυ, προληπτικα και μου προτεινε ξεκουραση, κι ολα καλως..τωρα ειμαι 13w 3d.

Αντίθετα στη πρωτη μου εγκυμοσυνη που ειχα λιγο αιμα στις 11w 2d, λογω που ημουν μεγαλυτερη βδομαδα, το ειχα αντιμετωπισει μονο με ξαπλα για καποιο διαστημα, παντα υπο τις οδηγιες του γιατρου μου..

bam6p3.png?6cMnc7e4

knCVp3.png?QSLDZXY8

Αααααα! Είμαστε συνομίληκες! (εγώ έχω τελ. ημ. περ. 26 αυγούστου). Γνώμη μου να επικοινωνήσεις τηλεφωνικά με το γιατρό σου. Ίσως χρειάζεσαι ξεκούραση. Εμένα οι οδηγίες είναι αν δω αίμα να πάρω ένα επιπλέον χάπι προγεστερόνης (παίρνω δύο τη μέρα) και ξάπλα. Αλλά αυτά από γιατρό σε γιατρό διαφέρουν.

Καλή εγκυμοσύνη!

it's never too late to start all over again

Αααααα! Είμαστε συνομίληκες! (εγώ έχω τελ. ημ. περ. 26 αυγούστου). Γνώμη μου να επικοινωνήσεις τηλεφωνικά με το γιατρό σου. Ίσως χρειάζεσαι ξεκούραση. Εμένα οι οδηγίες είναι αν δω αίμα να πάρω ένα επιπλέον χάπι προγεστερόνης (παίρνω δύο τη μέρα) και ξάπλα. Αλλά αυτά από γιατρό σε γιατρό διαφέρουν.

Καλή εγκυμοσύνη!

συμφωνώ, να πάρεις το γιατρό σου, και η ξεκούραση κανένα δεν έβλαψε ποτέ! :-D

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Διαφημίσεις

Γεια σας!

να παρεις το γιατρο σου τηλεφωνο καλυτερα και αυτος θα σε συμβουλεψει.δεν παιζουν κοριτσι μου με αυτα!θελεις ξεκουραση!εμενα μου ειπε οτι μπορει να μου τυχει απλα θα πρεπει να επικοινωνησω αμεσως μαζι του!σου ευχομαι μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!;)

xvt3p3.png

μην φοβάσαι δεν είναι τίποτα!!κι εγώ από την πέμπτη εβδομάδα το έπαθα αυτό και ο γιατρός μου έδωσε προληπτικά προγεστερόνη(ultragestan 100mg 3 την ημέρα) και σταμάτησε.Καναμε και μια β-χοριακή για να δούμε τις μονάδες και αφού ήταν υψηλές μου είπε ότι δεν υπηρχε κίνδυνος αποβολής.Υπέθεσε ότι μπορεί να οφείλεται στην αλλαγή του κύκλου. Απαγόρευσε το σεξ για όσο είχα το καφέ αυτό και μου είπε να μην ανησυχώ διότι υπάρχουν γυναίκες που είδαν κανονικό αίμα και σε μεγάλη ποσότητα και κράτησαν τα παιδάκια τους!!!Καλή εγκυμοσύνη!!!!

Καλημέρα!

Δίκιο είχατε τελικά όλες, ο γιατρός μου είπε να χαλαρώσω και να ξεκουραστώ. Ευτυχώς δεν ξαναείδα καφέ από χθες (αν νομίζω ότι από εδώ και πέρα θα φοράω αποκλειστικά άσπρα εσώρουχα για να κάνω).

Νομίζω ότι θα μου είχε δώσει προγεστερόνη αν ήμουν στην Ελλάδα, αλλά μάλλον θα σκέφτηκε ότι για να βρω εδώ προγεστερόνη θα έπρεπε να τρέξω σε γιατρό, οπότε μου είπε μόνο για ξεκούραση. Αυτό έκανα κι εγώ, και, by the way, είδα και μια ταινία του 2011, "Hysteria", με θέμα την ανακάλυψη του δονητή (αρχικά ήταν εργαλείο "ανακούφισης" νευρικών γυναικών της αστικής τάξης). Πολύ ενδιαφέρουσα ταινία (συν ότι έχει γέλιο)...

Τέλος διάβασα ότι λίγο αίμα (ή καφέ στην περίπτωσή μου) είναι πιο πιθανό τις ημέρες που θα ερχόταν κανονικά περίοδος (ισχύει για μένα, 23/08 είχα τελευταία περίοδο).

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι μέχρι να πάω σπίτι να κάνω υπέρηχο, ένα μικρούλι άγχος θα το έχω!

Καλή σου μέρα :D

Από εδώ και πέρα ξεκούραση και όχι άγχος,όλα καλά θα πάνε!!!καλή συνέχεια με την εγκυμοσύνη σου!!!

Δεν υπάρχει ασχήμια στην εγκυμοσύνη διότι, δεν υπάρχει ασχήμια στη μητρότητα.!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...