Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Δυστυχώς απουσιάζω πολύ καιρό λόγω έλλειψης internet. Βαφτίσαμε επιτέλους το αστεράκι. Ήμουν πανευτυχείς και ετοίμαζα τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια. Ατελειωτες ώρες προετοιμασίας. Μπομπονιέρες με πεταλούδες, στεφάνια με κορδέλες και πεταλούδες, ποτιστηράκια με ζαχαρωτά και ανεμόμυλους, μπάλες από λουλούδια, όλα φτιαγμένα με τα χεράκια μου. Οχώρος πολύ όμορφος Villa Valentina στο Χορτιάτη. Και όμως κατάφερε ένα catering της Θεσσαλονίκης να μου καταστρέψει τη βάφτιση του μωρου μου. Το μόνο που θυμάμαι από το τραπέζι είναι καβγάδες απιστευτοι μπροστά στο κόσμο. Ο κόσμος παστωμένος ο ένας πάνω στον άλλον και οι μισοί στον ήλιο. Μπουφές εκτεθειμένος μέσα στον ήλιο για ώρες, τον άντρα μου και τους καλέσμένους να κουβαλάνε ομπρέλες για να μη μας χτυπάει ο ήλιος και τέλος ο μπουφές δεν ήταν αυτός που έιχαμε συφωνήσει λέιπανε δύο φαγητά και προσέθεσε ένα φαγητό που δε το θέλαμε. Τρέμω και μόνο που τα σκέφτομαι. Και από πάνω επειδή διαμαρτυρυθήκαμε για τον ήλιο και το πάστωμα των τραπεζιών έδοσε εντολή η ιδιοκτητρια να μαζευτούν τα πάντα και να φύγουν οι σερβιτόροι. Και όλα αυτά για ένα και μόνο λόγο. Συμφωνήσαμε στη τιμή των 18 ευρώ αλλά η κυρία το μετάνιωσε. Θεώρησε τη τιμή ξεφτίλα και άρχισε ο γολγοθάς μας. Απίστευτες ώρες νεύρων, φωνών και δικού μου κλάματος για κάτι που αρχικά ήταν απόλυτα σύμφωνη. Προσβολές απίστευτες. Για όποια μανούλα δε θέλει να πάθει τα ίδια ας μου στείλει πμ και θα σας δώσω πλήρη στοιχεία. Δυστυχώς καταστράφηκε η βάφτιση του μωρού μου.[/b]

Διαφημίσεις

Μάρσα να σας ζήσει η νεοφώτηστη Κατερίνα !!! :D

για τα υπόλοιπα λυπάμαι πολυ :( κρίμα να καταφέρουν μια τετοια μέρα χαράς , να μετατραπεί σε απίστευτα ασχημη εμπειρία! :(

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Tί είπες τώρα;;; είναι δυνατόν;;;;;;

ας είναι καλοφώτιστο το μωράκι σας και αυτά ... ας είναι περασμένα ξεχασμένα!

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Διαφημίσεις

Nα σας ζήσει η μικρή :D

Οσο για τα υπόλοιπα :shock::cry::cry::cry::cry::cry:

Μην εκνευρίζεσαι αν ο γειτονάς σου,εχει το στέρεο ανοιχτό στις 2 το πρωί,τηλεφωνησέ του στις 4 και πες του πόσο σου άρεσε...

Κριμα για αυτο που περασατε,εγω δεν θα εδινα ουτε ευρω για κατι τετοιο.Δουλευα σε εταιρια catering και γνωριζω πως γινονται οι δουλειες,κατι τετοιο δεν ειχα ακουσει...

Διαφημίσεις

Πές μου τέτοια να χαιρομαι που σε λιγότερο απο μήνα βαπτίζουμε, πρώτα ο Θεός, και έχουμε catering.Λεεεεεεεεεες;;;;;

Θα γελάσει και Ο παρδαλός αν μου κάνει τιποτα τέτοια.

Παρόλ αυτά να σας ζήσει το Αγγελουδάκι και ολα στη ζωή του να είναι αντιθετα απ ότι το τραπέζι στην βάπτησή του.Τέλεια και ωραια.

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Μarsa να σας ζήσει!!! :D

Να είναι πάντα γερή κι ευτυχισμένη!!!

...όσο για το catering, τι να πω, ακόμα προσπαθώ να χωνέψω αυτά που περιέγραψες......έχω ακούσει άσχημες εντυπώσεις από catering, αλλά όχι τόσο ακραία πράγματα!

.png.png

Διαφημίσεις

Nα σας ζήσει γερή και καλότυχη να την δείτε να πραγματοποιεί όλες τις επιθυμίες της :D:D

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

708252nb3kgcun68.gif

Να σας ζήσει η νεοφώτιστη Κατερίνα ,με το υπέροχο όνομα!!!

Να την καμαρώνετε γερή κι ευτυχισμένη να πραγματοποιεί τα όνειρά της!!!

Πραγματικά δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα σε ανάλογη περίπτωση με το cetering...

Μακάρι να μην σας ξανατύχει τέτοια ταλαιπωρία...

ΣΤΕΛΛΑ blbnp2.png DF5ip2.png

1198607g0413worwi.gif

Να ζήσει η Κατερίνα σας και να ξεχάσετε γρήγορα τους ανεγκέφαλους :D

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Να σας ζησει η νεοφωτιστη συνονοματη!!!!!!!!

Να ειναι γερη δυνατη και ευτυχισμενη!!!!!!

Οσο για τους ''ας μην τους χαρακτηρισω'' ισως θα επρεπε να κινηθειται νομικα....δε ξερω...

και παλι να σας ζησει!!!!!!

tRGJp2.png1054268gj3rg6cc5t.gif