Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

τι να κανω???

Recommended Posts

καλησπερα κοριστια.....

εχω ενα νεογεννητο κοριτσακη ειναι 2 μηνων.... και ενα αγορακι 2 χρονων...

χθες ο μικρουλης μου ετρεχε η μυτουλα του και ψηλο εβηχε....

σημερα τα ιδια ...του δινω depon.... ΑΛΛΑ σημερα ψηλο βηχη η μικρουλα μου και και η μυτη της τρεχη ...οχι πολυ λιγο........ααααααααααα!!!! τι να κανω..... δεν θελω να της δωσω τιποτα.......

τη θηλαζω τη μπεμπουλα μου .......

τι να κανω....... να μην μου χειροτερεψουν......

και κατι αλλο .......η μικρουλα μου κανει κενωσεις καθε 3-4 μερες ...αυτο ειαν ιοκ.... πρεπι να τρωω κατι εγω για να εινα ιπιο συχνα

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριστια.....

εχω ενα νεογεννητο κοριτσακη ειναι 2 μηνων.... και ενα αγορακι 2 χρονων...

χθες ο μικρουλης μου ετρεχε η μυτουλα του και ψηλο εβηχε....

σημερα τα ιδια ...του δινω depon.... ΑΛΛΑ σημερα ψηλο βηχη η μικρουλα μου και και η μυτη της τρεχη ...οχι πολυ λιγο........ααααααααααα!!!! τι να κανω..... δεν θελω να της δωσω τιποτα.......

τη θηλαζω τη μπεμπουλα μου .......

τι να κανω....... να μην μου χειροτερεψουν......

και κατι αλλο .......η μικρουλα μου κανει κενωσεις καθε 3-4 μερες ...αυτο ειαν ιοκ.... πρεπι να τρωω κατι εγω για να εινα ιπιο συχνα

και ο δικος μου 2 χρονων με μύξες είναι αυτές τις μέρες... αν δεν κανουν πυρετό ομως δεν δινουμε ντεπον... το μωράκι ειναι πολυ μικρουλι... μιλα με τον παιδιατρο σου... σιγουρα θα σου πει να το παρακολουθεις για να μην ανεβασει πυρετο... απο τη στιγμη που ειναι στο ιδιο σπιτι δεν μπορεις να κανεις και πολλα περα απο τους κανονες υγιεινής που τηρουμε.... λογω του καιρου ειναι συνηθισμενες οι μυξες για τα πιο μεγαλα... δεν ειναι απαραιτητο οτι ειναι ιωση... για το μωρο όμως ρωτα τον παιδιατρο...

Το οτι θηλαζεις το μωρο ειναι το καλυτερο φαρμακο. Δε χρειαζεται κατι αλλο.

Για τα μεγαλυτερα τωρα υπαρχει η εχινακεια για παιδια στα φαρμακεια. Βαζεις σταγονες σε νερο και το πινουν. Βοηθα πολυ, ξεπερνανε ευκολα αρρωστιες, ομως δεν ειμαι σιγουρη για ηλικια, αν δεν κανω λαθος ειναι απο 2 χρονων και πανω. Επισης λιγο χαμομηλι με μελι.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth