Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

πριν λιγες μερες εφερα στο κοσμο το γιο μου σε γνωστο ιδιωτικο μαιευτηριο της αθηνας...ενω ολα πηγαν καλα στο τοκετο το μωρακι πηρε καποιο μικροβιο και χρειαστηκε να μπει σε αντιβιωση τηντριτη μερα...δε νοσηλευτηκε σε μενν ομως.το προβλημα μου ειναι οτι κανεις δε μ ενη,ερωσε γι αυτο το μαθαμε απ τον γυναικολογο μου την τριτη μερα ενω ετοιμαζομασταν να βγουμε...οι παιδιατροι που τον παρακολουθουσαν δε μας ειπαν τιποτε παρα μονο οταν ειχε ηδη μπει σε αντιβιωση...θελω λοιπν γι αυτο αλλα και για αλλους λογους να κανω εγγραφη καταγελλια προς τη δοικηση του νοσοκομοειου...ξερετε αν ο συνηγορος του παιδιου αναλαμβανει τετοιες υποθεσεις μιασ και τα δικαιωματα του παιδιου σαφως και καταπατηθηκαν μαζι με τα δικα μου...πως πρεπει να κινηθω?την καταγγελια τη γραφω εγω η πρεπει να τη γραψει δικηγορος?

σας ευχαριστω εκ των προτερων γι ατις απαντησεις σας.

AfgIp2.png

our daugher 5/8/2009

our son 2/9/2012

our little girl 11/10/2014 we love you all♥

Διαφημίσεις

Εμάς προληπτικά και μόνο, μην τυχόν και πήρε μικρόβιο (από εμένα) νοσηλευτηκε στη ΜΕΝΝ και βγήκε 2 εικοσιτετράωρα μετά τη γέννηση του κι εφόσον δεν έφερε μικρόβιο. Εσύ δεν κατάλαβα ακριβώς, θες να τους μηνύσεις που δεν νοσηλεύτηκε, που δεν γνώριζες, ή όλα μαζί?

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Εμάς προληπτικά και μόνο, μην τυχόν και πήρε μικρόβιο (από εμένα) νοσηλευτηκε στη ΜΕΝΝ και βγήκε 2 εικοσιτετράωρα μετά τη γέννηση του κι εφόσον δεν έφερε μικρόβιο. Εσύ δεν κατάλαβα ακριβώς, θες να τους μηνύσεις που δεν νοσηλεύτηκε, που δεν γνώριζες, ή όλα μαζί?

πανω απο ολα που δε με ενημερωσαν...ειμαι του χωρου κ εγω και ξερω πολυ καλα οτι δεν ηταν αναγκαια η χορηγηση αντιβιωσης...αυτο ειναι κατι που μου επιβεβαιωσε ο ενας παιδιατρος του μαιευτηριου(μαλιστα μου ειπε οτι το κανουν για να ειναι νομικα καλυμμενοι:twisted:) καθως και ο δικος μας παιδιατρος...οφειλαν απο την πρωτη στιγμη που βγηκαν αυξημενες οι εξετασεις να μ ενημερωσουν...και φυσικα θα τους ελεγα πως δεν επιθυμω να δοθει αντιβιωση θα υπεγαραφ και θα φετγαμε υπ ευθυνη μου...αντιθετως μας κρατησαν 2 μερες παραπανω...και μαλιστα μας πηγαιναν απο μερα σε μερα...οχι σημερα αυριο θα βγειτε, οχι το πρωι, το απγευμα..τελικα υπεγραψα και πηρα το παιδι στο σπιτι...περα απ το οικονομικο(συνολικα γαι τις παραπανω μερες πληρωσαμε γυρω στο χιλιαρικο:evil:) ειναι και το ψυχολογικο του πεματος...το μωρακι μου το κατατρυπησανε...κι ολο αυτο χωρις ουσιαστικο λογο.

AfgIp2.png

our daugher 5/8/2009

our son 2/9/2012

πανω απο ολα που δε με ενημερωσαν...ειμαι του χωρου κ εγω και ξερω πολυ καλα οτι δεν ηταν αναγκαια η χορηγηση αντιβιωσης...αυτο ειναι κατι που μου επιβεβαιωσε ο ενας παιδιατρος του μαιευτηριου(μαλιστα μου ειπε οτι το κανουν για να ειναι νομικα καλυμμενοι:twisted:) καθως και ο δικος μας παιδιατρος...οφειλαν απο την πρωτη στιγμη που βγηκαν αυξημενες οι εξετασεις να μ ενημερωσουν...και φυσικα θα τους ελεγα πως δεν επιθυμω να δοθει αντιβιωση θα υπεγαραφ και θα φετγαμε υπ ευθυνη μου...αντιθετως μας κρατησαν 2 μερες παραπανω...και μαλιστα μας πηγαιναν απο μερα σε μερα...οχι σημερα αυριο θα βγειτε, οχι το πρωι, το απγευμα..τελικα υπεγραψα και πηρα το παιδι στο σπιτι...περα απ το οικονομικο(συνολικα γαι τις παραπανω μερες πληρωσαμε γυρω στο χιλιαρικο:evil:) ειναι και το ψυχολογικο του πεματος...το μωρακι μου το κατατρυπησανε...κι ολο αυτο χωρις ουσιαστικο λογο.
κοίτα κι γω είχα εκνευριστεί, για τον αντίθετο λόγο, που κράτησαν χωρίς ικανό λόγο το μωρό μου μακρυά μου τις πρώτες κρίσιμες ώρες της ζωής του, και του θηλασμού μας!!

Ηταν όμως λέει κανονισμός του μαιευτηρίου, ακριβώς για να μην έχουν νομικό θέμα αν το μωρό είχε πάρει από εμένα το μικρόβιο (υποτίθεται είχα ουρολοίμωξη με βάση τις τελευταίες εξετάσεις που είχα κάνει πρίν τη γέννα, αλλά σε αυτό δεν φταίνε εκείνοι, σε εξωτερικό ιατρείο τις είχα κάνει και το δήλωσα μπαίνοντας να γεννήσω).

Με αφορμή αυτή την κατάσταση αυτό που έμαθα από τον γιατρό μου είναι πως όντως τα μαιευτήρια προβαίνουν σε διάφορες ενέργειες για να σε χρεώσουν (εμείς τα παίρνουμε από τηνασφάλεια -κάποτε και εαν- και σου λέει ας τους τα πάρουμε).

Επίσης έμεινα με την εντύπωση ότι τα έχουν όλα προβλέψει και είναι νομικά κατοχυρωμένοι, για όσα πουν ή/και κάνουν. Οπότε δεν βγάζεις άκρη...

Και να στο είχαν πεί, αν είναι έτσι ο κανονισμός του μαιευτηριου δεν τίθεται θέμα.

edit πότε υπέγραψες? Αφού γινόταν γιατί δεν το έκανες μόλις το έμαθες?

μαλλον μεσω δικηγορου θα πρεπει να το κανεις αλλα γενικα να εχεις κατα νου οτι ειναι κατοχυρωμενοι νομικα και δυσκολα θα αποδειξεις οτι δεν χρειαζοταν το μικρο σου την αντιβιωση...να σου ζησει!

Διαφημίσεις

Εφ οσον ειναι καταγγελια προς τη διοικηση κι οχι μηνυση μπορεις να τη συνταξεις εσυ.Εκεινοι θα την προωθησουν στο νομικο τους τμημα (λες οτι εχεις κι αλλους λογους ,οποτε εκεινοι θα τους εξετασουν),και οι δικηγοροι τους θα σου απαντησουν .Απο εκει και περα κρινεις αν θελεις να συνεχισεις με δικο σου δικηγορο κτλ

σας ευχαριστω για τις αοαντησεις σας!

οκ να δεχτω οτι για την αντιβιωση δε μπορω να αποδειξω κατι...για την ελλειψη ενημερωσης ομως?εγω θα κανω αυτο που πρεπει απο κει και περα πιθανον να μη βγει και τιποτε..

ντινι οταν μου το προτοειπανε δεν ηξερα οτι μπορω ν ατο παρω και να φυγω,ο δικος μας παιδιατρος μου το ειπε αργοετρα.

AfgIp2.png

our daugher 5/8/2009

our son 2/9/2012

Εάν φοβήθηκαν ενδον/κή λοίμωξη, δεν το είπαν προφανώς για να μη διαρεύσει. Θεωρώ και εγώ απαράδεχτη τη στάση τους.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Εάν φοβήθηκαν ενδον/κή λοίμωξη, δεν το είπαν προφανώς για να μη διαρεύσει. Θεωρώ και εγώ απαράδεχτη τη στάση τους.

δεν ηταν εν/κη λοιμωξη...ο μπεμπης πηρε το μικροβιο στη γεννα καθως εβγαινε απ τπν κολπο...ειναι συνηθισμενο.η μονη περιπτωση να αποδειξω οτι το παιδι δε χρειαζοταν αντιβιωση ειναι να βρω παιδιατρο προθυμο να το καταθεσει...αλλα ποιοσ αναλαμβανει την ευθυνη...για μενα(ειμαι εργαστηριακος) με βαση τις τιμες των εξετασεων αλλα κυριως την κλινικη εικονα δε συνετρεχε κανενας λογος χορηγησης αντιβιωσης...και περα απ αυτο αν το δουμε με βαση τα διεθνη προτοκολλα απ τη στιγμη που υποψιαζοντασν λοιμωξη επρεπε να χορηγησουν αντιβιωση απο την πρωτη μερα χωρις να περιμενουν να βγει η καλλιεργεια...κ οχι την τριτη μερα.οπως βλεπεις μπορωνα το υποστηριξω αλλα προφανως το μαιευτηριο ακομα κ ετσι θα ναι νομικα καλυμενο:twisted:

AfgIp2.png

our daugher 5/8/2009

our son 2/9/2012

δεν ηταν εν/κη λοιμωξη...ο μπεμπης πηρε το μικροβιο στη γεννα καθως εβγαινε απ τπν κολπο...ειναι συνηθισμενο.η μονη περιπτωση να αποδειξω οτι το παιδι δε χρειαζοταν αντιβιωση ειναι να βρω παιδιατρο προθυμο να το καταθεσει...αλλα ποιοσ αναλαμβανει την ευθυνη...για μενα(ειμαι εργαστηριακος) με βαση τις τιμες των εξετασεων αλλα κυριως την κλινικη εικονα δε συνετρεχε κανενας λογος χορηγησης αντιβιωσης...και περα απ αυτο αν το δουμε με βαση τα διεθνη προτοκολλα απ τη στιγμη που υποψιαζοντασν λοιμωξη επρεπε να χορηγησουν αντιβιωση απο την πρωτη μερα χωρις να περιμενουν να βγει η καλλιεργεια...κ οχι την τριτη μερα.οπως βλεπεις μπορωνα το υποστηριξω αλλα προφανως το μαιευτηριο ακομα κ ετσι θα ναι νομικα καλυμενο:twisted:
όχι εδώ δεν νομίζω ότι έχεις δίκαιο, θα ρωτήσω τον άντρα μου αν το παιδί μας πήρε αντιβίωση γιατί ήμουν λίγο συγχισμένη μετά τη γέννα. Εχω την εντύπωση κατά 99% ότι το παιδί νοσηλεύτηκε στη ΜΕΝ χωρίς αντιβίωση, με σορεία όμως εξετάσεων και παρακολούθηση του ΑΝ θα εμφανίσει οτιδήποτε. Τελικά δεν εμφάνισε και μας το έδωσαν το 3ο εικοσιτετράωρο μαζί με τα αποτελέσματα ενός πάκου εξετάσεων. Αλλά σου είπα αφήνω ένα 1% απέξω, λόγω σύγχισης μου τότε. Θα μου πείς μετά δε ρώτησες...ε όχι :oops:

Φυσικά εγώ θεωρητικά είχα το μικρόβιο αφού όπως σου είπε οι τελευταίες μου εξετάσεις πρίν τη γέννα μας οδήγησαν στη χορηγηση αντιβίωσης σε εμένα. Αρα για αυτούς εγώ κατά την εισαγωγή μου το είχα, το παιδί όμως το κράτησαν για διερεύνηση αν το κόλλησε. Δεν ξέρω αν έχει σημασία ο τρόπος τοκετού, αλλά επειδή φαντάζομαι ναι, εμείς δεν καταφέραμε ΦΤ, καταλήξαμε σε ΚΤ μετά από 12 ώρες.

Διαφημίσεις

μολισ μιλησα με δικηγορο...μου ειπε να προχωρησω σε εγγραφη αναφορα προς τη δοικηση αλλα να μη περιμενω να γινει κατι...ακομα και ψυχικη οδυνη να ζητησω δε προκειται...δν απογοητευομαι ομως...εγω θα κανω αυτο που πρει και βλεπουμε.το χρωσταω στον εαυτο μου μα πανω απ ολα στον μπεμπη.

AfgIp2.png

our daugher 5/8/2009

our son 2/9/2012

μολισ μιλησα με δικηγορο...μου ειπε να προχωρησω σε εγγραφη αναφορα προς τη δοικηση αλλα να μη περιμενω να γινει κατι...ακομα και ψυχικη οδυνη να ζητησω δε προκειται...δν απογοητευομαι ομως...εγω θα κανω αυτο που πρει και βλεπουμε.το χρωσταω στον εαυτο μου μα πανω απ ολα στον μπεμπη.

Κοριτσακι μου καλημερα και λυπαμαι πολυ για την ταλαιπωρια που περασατε. Μπορεις να μου στειλεις με πμ το ονομα του μαιευτηριου?

Αυτό με το μικρόβιο που έχουν κολλήσει από τη μαμά, το έχουν κάνει πιπίλα… Και ειδικά για e colli (που τελικά διόλου τυχαία σε γνωστό όμιλο – που περιλαμβάνει και νοσοκομείο - κυκλοφορεί…)

:(

DZLjp2.png

LVTCp2.png

Αυτό με το μικρόβιο που έχουν κολλήσει από τη μαμά, το έχουν κάνει πιπίλα… Και ειδικά για e colli (που τελικά διόλου τυχαία σε γνωστό όμιλο – που περιλαμβάνει και νοσοκομείο - κυκλοφορεί…)

:(

ποσο δικιο εχεις....το ιδιο εκαναν κ σε μενα πριν 4 χρονια οτι ειχε ανοιξει το παιδιατρικο.κ εμενα ο γυναικολογος με ενημερωσε για ενδειξεις σταφυλοκοκου,μπηκε στη μεν χωρις να παρει αντιβιωση,προληπτικα για τις εξετασεις. κ δεν ειχα εγω προβλημα γιατι γεννησα με καισαρικη,απο μη καλα αποστυρωμενα υλικα μου ειπε.ενα χιλιαρικο πανω για 3 μερες,αλλα τα πηρα ολα απο το εκαβ.το εχουν συστημα

Διαφημίσεις

να σου ζήσει το μωράκι σου και να μπορέσετε σύντομα να τα αφήσετε όλα πίσω σας. καλά κάνεις ξαι το ψάχνεις το θέμα γιατί μας περνάνε για πολύ μ@λ@κες τελικά. μ΄΄ηπως μπορείς να μου στείλεις και εμένα με πμ το όνομα του μαιευτηρίου;

vyLxp3.pngG7Azp3.png