Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΚΑΡΟΤΣΙ


Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΚΑΘΩΣ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ. ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ 10 ΜΗΝΩΝ. ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΚΟΠΟΣ Ή ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΖΑΜΠΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ?

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Νομιζω οτι καροτσι γενικα θα χρησιμοποιησεις κανα χρονο ακομη. Αν χρειαζεσαι ομως κατι πιο βαρυ απο αυτο που εχει???

Θα μπαινει στο αυτοκινητο, ή θα το χρησιμοποιεις οταν κυκλοφορεις χωρις αυτοκινητο? Ποσο συχνα κυκλοφορεις χωρις αυτοκινητο? Θα βγαινεις με το καροτσι σε ασχημες καιρικες συνθηκες (πχ εμεις περναμε το βαρυ καροτσι οταν χιονιζε γιατι ειχε μεγαλες και χοντρες ροδες και μας προστατευε και εμας απο τα μικρογλυστρηματα). Τι περισσοτερο θα προσφερει? Πχ τωρα οσο μεγαλωνει ολο και λιγοτερο θα κοιμαται στο καροτσι και αν τυχει και αποκοιμηθει δεν χαθηκε και ο κοσμος αν δεν ειναι τελειως οριζοντιο...

Εγω εχω 4 καροτσια (το ενα tandem). Πειρα πρωτα το μεγαλο καροτσι που ειχε και καλαθουνα. Οταν κατεβηκα Ελλαδα δεν χοραγε σε κανενα πορτ παγκαζ (ουτε στα πεζοδρομια στην γειτονια μου). Η μαμα μου λοιπον αγορασε ενα πιο μικρο σπαστο καροτσι για την Ελλαδα που το χρησιμοποιησαμε την επομενη φορα που κατεβηκαμε στην Ελλαδα. Λιγο μετα οσο μεγαλωνε το παιδι πειρα ενα ελαφρυ απλο εδω που το επερνα και στο αεροπλανο. Αυτο το χρησιμοποιησαμε πολυ περισσοτερο μια και στην τελικη ακομη και οταν αρχισαν να περπατανε ηταν ευκολο να το μεταφερουμε.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 χρόνια μετά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...