Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τι γινεται με τις βολτες του νεογεννητου τον χειμωνα?


Recommended Posts

Κοριτσια,θα γεννησω περιπου τελη Νοεμβρη.Μπορω να βγαζω το μωρο μου βολτα τον χειμωνα?Τι πρεπει να κανω για να μην μου κρυωσει?Επισης μπορειτε να μου προτεινετε μερη που μπορω να το πηγαινω βολτα?(μενω αθηνα,παγκρατι)..

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


κορινακι και εγω αρχεs νοεμβρη θα γεννησω και σκεφτομαι οτι δεν θα ειναι και πολυ καλη ιδεα να το βγαλω εξω απο το σπιτι τουλαχιστον 40 μερεs.οσο για μετα μονο σε κανα σπιτι τηs οικογενειασ και αυτο διοτι δεν μπορειs να αναγκασειs τον αλλον να μην καπνιζει κιολασ :?

.png40145a8546f30db01.gif
Link to comment
Share on other sites

Ομοιοπαθούσα! Επειδή όμως δεν ειμαι και της αποστείρωσης αποκλείεται να μείνω μέσα....δηλαδή στην Φινλανδία τι κάνουν;;; Καλό ντύσιμο και τσάρκες με το καινούργιο μας καρότσι. Εντάξει δεν θα το πας μέσα σε συνωστισμό ή κάπου που ειναι κάποιος άρρωστος και απο μακρυά οι ξένοι με το μωρό....έτσι με φαντάζομαι...να δω που θα κάνουμε ρεβεγιον με το βρέφος! Ευτυχώς έχουν γεννήσει και άλλες δυο φίλες και όλο και κάπου θα βρεθούμε.

Link to comment
Share on other sites

Πω, πω, δεν θα αντεξω αλλη κλεισουρα! Κλειστηκαμε μεσα στα air condition λογω ζεστης, δεν θα αντεξω και να κλειστουμε επειδη ειναι χειμωνας!

 

Βολτες εξω θελω να τον πηγαινουμε πολλες. Ζεστο ντυσιματακι και εξω. Οπως Φιλανδια:wink: Ομως σε μαγαζια για ψωνια πχ δεν θα μπορεσουμε να πηγαινουμε ε? ( λογω ιωσεων και συνοστισμου ) :?

Link to comment
Share on other sites

Κορίτσια και εγώ Οκτώβρη γέννησα τον γιό μου αλλά δεν με εμπόδισε καθόλου στο να βγαίνουμε βόλτες.

Για να είμαι ειλικρινής τις 40 μέρες τις τήρησα και δεν βγήκαμε καθόλου.

Δεν το ήθελα άλλωστε. Μου άρεσε που ήμουν συνέχεια με το μωρό και δεν χόρταινα να τον αγκαλίαζω και να τον φιλάω.

Αφου γεννήσετε με το καλό θα δείτε πως χρειάζεται και λίγος χρόνος για να συνέλθετε από την γέννα, να προσαρμοστήτε με το μωράκι σας.

Δεν υπάρχει λόγος να αγχωθείτε με το έξω, θα έχετε όλο τον χρόνο μπροστά σας για να πάτε παντού με τα ζουζούνια σας.

Μόλις πήρα την ευχή από τον παπά την επόμενη μέρα ξεκινήσαμε τις βολτούλες μας. Από τότε πάμε παντού μαζί !!!

Με το καλό να πάρετε τα μωράκια σας αγκαλιά!!!

698927w3uri2g9kq.gif + 698925jp6q6xl5uz.gif
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Στην αρχή δεν θα έχεις και πολύ όρεξη για έξω. Χρειάζεσαι χρόνο να ξεκουραστείς και το μωρό θέλει την ησυχία του. Αν όμως έχεις (που σου το εύχομαι), βάλε το σε έναν σάκκο και βούρ!!!! Φυσικά ΜΟΝΟ σε εξωτερικούς χώρους.

Link to comment
Share on other sites

κι εγώ περιμένω την μπουμπού μου τον Οκτώμβρη αλλά τις 40 μερούλες θα μείνω στο σπίτικαι για τον σαραντισμό αλλά νομίζω ότι θα είναι και τέλεια να είμαι με το μωρό μου , άλλωστε θα θέλω και τον χρόνο να προσαρμοστώ στον ρόλο της μαμας :wink:

μετά ανάλογα με τον καιρό θα βλέπουμε αν και νομίζω ότι εκεί που θα πηγαινουμε θα είναι τα σπίτια των 2 γιαγιάδων μας!

σε σπίτια με άλλα παιδάκια ή ακόμη και χωρίς παιδάκια λίγο δύσκολο γιατί χειμώνας είναι και δεν μπορώ να ρωτάω κάθε φορά αν είναι άρρωστοι για να πάω :roll:

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Είδαμε χτες στο Λητω εναν ωραίο ολοσωμο σάκο για τα χιόνια, μωρουδιακό και μου λεει ο άντρας μου να το παρουμε και του λέω βρε Σπύρο μου θα πάμε στην Αράχωβα με 20 ημερών παιδί;;;;;;;

Βέβαια αν μου δώσει ο γιατρός το ΟΚ why not! :lol::lol::lol::lol: Τουλαχιστον στο κρύο δεν υπάρχουν μικρόβια :)

Link to comment
Share on other sites

Α, και εμεις πηραμε απο τωρα σακο παρακαλω. Ο δικος μου κοιτουσε στο ebay κατι μετατροπες που κανουν το καροτσακι να σερνεται στα χιονια με σκι :shock::shock::D ΟΚ, λεω, το εχουμε παρει περιεργα το θεμα. Οποτε πηραμε εναν σακο για να συμβιβαστει ο μπαμπας.

 

Παντως στο κρυο δεν παθαινουν τιποτα. Ισα - ισα. Τωρα για σκι ειναι αλλο ζητημα :lol: Απλα μου την δινει που παλι θα περιοριζομαστε και δεν θα μπορουμε να πηγανουμε οπου θελουμε για μηνες ( κλειστοι χωροι, ολα τα σπιτια φιλων πλεον εχουν παιδια, μαγαζια ).

Link to comment
Share on other sites

Ego gennisa Ianouario kai thn ebgala ameso ekso...kathe apogeuma 6-7 kaname boltitsa. Ta mora den pathainoun tipota apo to kruo...apla kalo einai na mhn ta peigenete se kleistous xorous opou mporei na exei kai alla paidakia. Kalutera balte to mpoufanakia sas kai ekso stous dromous :)

Link to comment
Share on other sites

Θα συμφωνήσω με τη Σοφία.

Εγώ γέννησα αρχές Φλεβάρη. Τις 40 ημέρες έμεινα μέσα - λόγω εθίμου - αλλά από εκεί και πέρα έντυνα το μωρό και είτε με βόλτα είτε με μάρσιπο κάθε μέρα βγαίναμε έξω. Μέχρι και στην παραλία της Γλυφάδας πήγαμε ανήμερα του Πάσχα (2 μηνών ήταν τότε).

Η παιδίατρος ακόμα και όταν ήταν κρυωμένος μου είχε πει ότι καλύτερα είναι να τον βγάζω έξω. Απλά, να μην τον πηγαίνω σε κλειστούς χώρους και για τα τσιγάρα αλλά και για τις ιώσεις κλπ.

Τον πήγαινα λοιπόν σε πάρκα, βιτρινότσαρκα κλπ.

Η γνώμη μου για τις μέλλουσες μαμάδες και ειδικά εκείνες που μένουνε σε περιοχές με κίνηση, μικρά πεζοδρόμια κλπ ότι ο μάρσιπος είναι υπέροχος για βόλτες!!

Επίσης: Χαρείτε τις βόλτες όσο θα είναι μικρά και θα κοιμούνται και δεν θα περπατάνε. Μετά... Θάνου & Κεντέρης σε ένα!!

ZS95p3.png  hcT0p3.png

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...