Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΒΙΒΛΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ EXTRA AND FRIENDS ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ.ΕΚΔΟΣΕΙΣ EXPRESS PUBLISHING ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ?ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ..ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ, ΠΑΛΙΑ?ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΥΤΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ EXTRA AND FRIENDS ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ.ΕΚΔΟΣΕΙΣ EXPRESS PUBLISHING ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ?ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ..ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ, ΠΑΛΙΑ?ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΥΤΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!

Καλησπερα !

Τα βιβλια ειναι πολυ καλα κ εξισου καλο ειναι το υλικο τους για τον διαδραστικο πινακα και το e-book που λογικα θα σας το δωσουν απο το φροντιστηριο !

Ειναι σχετικα καινουρια βιβλια . Αν θυμαμαι καλα πρωτοκυκλοφορησαν το 2010 .

Γενικα η express publishing βγαζει καλα βιβλια αν κ καποιοι τα θεωρουν λιγο πιο απαιτητικα .

Ποιο επιπεδο κανετε ; pre-junior ? junior a' ? junior b' ?

Live like it is heaven on earth ..!

S8vKp2.png?0fKsGsow

bcHCp3.png?2xpjfQKo

ευχαριστω για την απαντηση.ειμαστε a junior.να ρωτησω μηπως θα επρεπε να κανουμε a και b junior σε μια χρονια?δεν μας ειπαν κατι απο το φροντιστηριο σχετικα μ αυτο απλα ακουω απο αλλα παιδια σε αλλα φροντιστηρια που το εκαναν.τι λες επ αυτου?

ευχαριστω για την απαντηση.ειμαστε a junior.να ρωτησω μηπως θα επρεπε να κανουμε a και b junior σε μια χρονια?δεν μας ειπαν κατι απο το φροντιστηριο σχετικα μ αυτο απλα ακουω απο αλλα παιδια σε αλλα φροντιστηρια που το εκαναν.τι λες επ αυτου?

Καλημερα κ παλι !

Στο σχολειο τι ταξη παει το παιδακι σου ; δευτερα ή τριτη δημοτικου ;

Αν παει Β' θα ειναι λιγο δυσκολο οχι για φετος γιατι θα ειναι σχετικα απλα τα πραγματα , αλλα για τις επομενες χρονιες . Δηλαδη του χρονου θα παει Α' senior στα αγγλικα κ Γ' δημοτικου στο σχολειο , ταξεις που ειναι πιο ζορικες απο τις προηγουμενες κ φοβαμαι μηπως πιεστει κ βγαλει αρνητισμο κ για τα δυο .

Αν παλι φετος παει Γ' θα ηταν πολυ πιο ευκολο να κανει και τις 2 junior μαζι .

Ελπιζω να βοηθησα ...

S8vKp2.png?0fKsGsow

bcHCp3.png?2xpjfQKo

• 3 weeks later...

Ποιά νομίζετε ότι είναι καλή σειρά βιβλίων για junior A??

Σκέφτομαι να κάνω μαθήματα αγγλικών η ίδια στο γιό μου που πάει Β δημοτικού. Στο σχολείο κάνουν αγγλικά από πέρσι, του αρέσει πολύ. Μαζί ήδη κάνουμε μέχρι στιγμής τα πολύ απλά βιβλία με λεξούλες και τώρα λέω να τον προχωρήσω λίγο. Εχω Proficiency και παλιότερα έκανα και μαθήματα σε μικρά παιδάκια, αλλά έχω χρόνια να ασχοληθώ και δεν ξέρω ποιά θεωρούνται σήμερα καλά βιβλία για αυτό το επίπεδο.

Περιμένω βοήθεια... ευχαριστώ!!

Διαφημίσεις

Ποιά νομίζετε ότι είναι καλή σειρά βιβλίων για junior A??

Σκέφτομαι να κάνω μαθήματα αγγλικών η ίδια στο γιό μου που πάει Β δημοτικού. Στο σχολείο κάνουν αγγλικά από πέρσι, του αρέσει πολύ. Μαζί ήδη κάνουμε μέχρι στιγμής τα πολύ απλά βιβλία με λεξούλες και τώρα λέω να τον προχωρήσω λίγο. Εχω Proficiency και παλιότερα έκανα και μαθήματα σε μικρά παιδάκια, αλλά έχω χρόνια να ασχοληθώ και δεν ξέρω ποιά θεωρούνται σήμερα καλά βιβλία για αυτό το επίπεδο.

Περιμένω βοήθεια... ευχαριστώ!!

Πολυ καλα βιβλια ειναι το OUR TOWN - JUNIOR A' και το THE CAT IS BACK - JUNIOR A' και τα δυο ειναι της BURLINGTON . Ειναι διασκεδαστικα κ τα παιδια συνηθως τα αγαπανε .

Αν ψαχνεις κατι πιο απαιτητικο μπορεις να κανεις το EXTRA AND FRIENDS - JUNIOR A' της EXPRESS PUBLISHING .

S8vKp2.png?0fKsGsow

bcHCp3.png?2xpjfQKo

Toby, Tom and Lola της oxford!

εγώ είμαι πιο πολύ της burlington και έκανα πάντα το brilliant αλλά της oxford είναι πολύ καλό για a and b junior.Μετά here we go 1,2,3

Καλημερα! Ολα αυτα τα βιβλια καλα ειναι ! Το θεμα ειναι πια βιβλια ακολουθουν στο συγκρκριμενο φροντιστηριο που το στελνεις, και ακομα πιο σημαντικο, ο καθηγητης να ειναι καλος!

Η σειρα βιβλιων για μενα ειναι δευτερευουσας σημασιας...

Διαφημίσεις

• 5 weeks later...

θαλω μια μικρη βοηθεια! δεν ανοιγω νεο θεμα αλλα το βαζω εδω. Ξερει καποια κοπελα εαν υπάρχουν βιβλια αγγλικησ γλώσσας που να ειναι σαν βοηθηματα. Δηλ. για τα Ελληνικα εχουμε καποια βιβλια που ειναι σαν παιχνίδι απο εκδοσεις π.χ. πατακη κλ.π. Υπάρχει κάτι τετοιο για τα Αγγλικα??? ΣΑς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

κοριτσια εμενα η κορη μου κάνει το 'Happy Trails' για Α junior. Ας μου πει καποια κοπελα εαν γνωριζει κατι παραπανω>>>> ειναι καλα? ειναι προσιτα σε ενα παιδι 8 χρονων?? Εμενα μου φαίνονται παντως δυσκολα και ξερω αγγλικα αλλα δεν ειμαι εκπαιδευτικος