Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

HELP αχ δεν ξέρω τι να κάνω , όταν γεννηθεί το μικρό μου γλυκό ζουζουνακι θα είναι στο ίδιο δωμάτιο με μας με τον μπαμπά και την μαμά του και δεν έχω ιδέα τι θα κάνω στο δωμάτιο μας για αυτό βοήθεια please… Αν μπορείτε στείλτε μου φωτογραφίες από τα δικά σας δωμάτια…

Διαφημίσεις

Και εμείς θα το έχουμε τους πρώτους μήνες να κοιμάται μαζί μας....αυτό δεν σημαίνει ότι θα γεμισω το δωμάτιο μας με κουκλάκια! Γενικά εμένα δεν μου αρέσουν και τα πολύ μωρουδιακά πχ κουνιες με αρκουδάκια κτλ.

Εξάλλου όταν ειναι πολύ μικρό στην ουσία δεν χρειάζεται τίποτα...ολα αυτά που μας πιάνουν με την διακόσμηση ειναι καταναλωτική μανία.

Ξέρεις Υogini το σπίτι μας είναι μικρό και δεν ξέρω για πόσο θα μείνει το μωράκι μας στο ίδιο δωμάτιο με μας όποτε σκέφτηκα να το φτιάξω κάπως για να νιώσουμε εμείς όμορφα αλλά και το μωράκι μας που έρχεται. :D

μπορείς αν θέλεις εφ' όσον θα βάλεις κρεβατάκι ή λίκνο στο δωμάτιο σας , σε εκείνον τον τοίχο να πάρεις κάποια παιδικά αυτοκόλλητα ή με διάφορα διακοσμητικά καδράκια εγώ θα πρότεινα φωτογραφίες του μωρού απο τη γέννα σε όμορφα χρώματα

πιστεύω οτι αυτό αρκεί! :wink::D

Διαφημίσεις

ΠΕΛΑΓΙΑ ΕΓΩ ΕΧΩ 2 ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ ΣΤΗ 1 ΜΕΝΗ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΜΕΙΣ

ΟΠΩΤΕ ΕΧΩ ΕΤΙΜΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΩΜΑΤΙΟ

ΤΟ ΕΧΩ ΒΑΨΕΙ ΡΟΖ ΓΙΑΤΙ ΣΕ 15 ΗΜΕΡΕΣ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΗ ΠΡΟΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ

ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΑΥΤΟΚΟΛΙΤΑ ΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΛΑΠΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΙΡΤΑΡΙΕΡΑ ΡΟΖ ΜΕ ΑΣΠΡΟ

ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΕΧΩ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΚΑΙ ΠΕΤΣΕΤΑΚΙΑ ΜΕ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΝΟΥΠΙΕΡΑ

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

ΤΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΟ ΤΗΣ;;

ΦΤΑΝΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΑΥΤΟ ΦΤΑΝΕΙ

ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!