Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Θα ηθελα να ρωτησω το εξης...η μπεμπα μου ειναι 21ημερων....τη θηλαζω αλλα της δινω κ συμπληρωμα ..αρχικα χρησιμοποιουσα τα μπιμπερο nuk first choice....μετα αλλαξαμε κ πηραμε τα step up 1 chicco---ειναι καινουρια με τη θηλη καπως πλαγια πανω στην πιπιλα ....η πιπιλα του μπιμπερο μοιαζει με στηθος....ειπαμε μηπως ειναι καλυτερα για κολικους κ λοξυγγα....παρατηρησα ομως οτι ενω πινει, το γαλα τρεχει κ καποια ποσοτητα της φευγει,,,,οχι παντα....αμα πινει γρηγορα τοτε...ειναι αυτο θεμα λαιμαργιας????Γιατι η θηλη ειναι 0+ ( κανονικη ροη)με μια τρυπουλα στη θηλη..ειναι για νεογεννητα....ή εχουν προβλημα τα μπιμπερο αυτα? Επειδη λενε οτι μιμουνται το θηλασμο...οταν θηλαζω δεν τρεχει παντα γαλα απο το στομα της μικρης παρα μονο οταν τρωει λαιμαργα....τι να κανω???βοηθεια!!:confused:

Διαφημίσεις

δεν ξερω ποιο ακριβως της chicco εχεις αλλα προσεξε στην ροδελα που μπαινει η θηλη εχει μια τρυπουλα κ η θηλη ενα εξογκωματακι αυτα τα δυο ΔΕΝ πρεπει να συμπεσουν. μου το ειχαν πει απο εκει γιατι ειχα κ εγω προβλημα με 2-3 διαφορετικα μοντελα της chicco ειχαν ολα διαροη τους ειχα παρει τηλ κ τα πηγε ο αντρας μου ηταν 7-8 μπουκαλια κ του εδωσαν αλλες ροδελες που βιδωνει η θηλη κ ολα καλα.

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

ναι τελικα οντως βιωνει λιγο δυσκολα...αλλα ειδα σε βιντεο της chicco sto youtube οτι σε αυτα τα μπιμπερο η τρυπα η μεγαλη στην πιπιλα( οχι της θηλης) πρεπει να κοιταζει προσ τα κατω κ οχι προς τα πανω, στη μυτη του μωρου!!!!το εφαρμοσαμε κ ολα μια χαρα...κ πινει ολο το γαλα κ δεν τρεχει!!!