Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Νευρικά μωρά ή απλώς απαιτητικά;

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους! Είμαι μια καινούρια μαμά. Ο γιος μου γεννήθηκε στις 21/7. Η ευτυχία μου δεν περιγράφεται αλλά ούτε και η κούραση μου. Όλα καλά και ανθηρά αλλά ο μπόμπιρας είναι λίγο νευρικός. Τα χέρια του και τα πόδια του κουνιούνται ασταμάτητα. Το βράδυ στον ύπνο του χτυπιέται χωρίς όμως να ξυπνάει. Οι ώρες που κάθεται ήσυχος είναι πολύ λίγες. Καμιά συμβουλή; Εκτός από το να κάνω υπομονή. Ευχαριστώ!!! :?

Απόλαυσε το ή αγνόησε το

Διαφημίσεις

Να σου ζησει ο γιοκας σου. Εμείς ακόμα συνεχίζουμε έτσι. Απλά μας είπαν ότι θα γίνουμε πολύ ζωηρές. Τι να κάνουμε? δεν μπορούμε να τα περιορίσουμε...

tndLp2.png

FgHKp2.png

Να χαιρεσαι το μωράκι σου , να σου ζήσει :D

Να σου πω την αληθεια δεν εχω καταλαβει τον προβληματισμο σου ... :?

Αφου το παιδακι κοιμαται κανονικα , σε πειραζει που εχει τα ποδια και τα χερια στον αερα ? Και οτι θα γινει νευρικο ποιος το γνωματευσε?

Αν δεις φωτο τις μικρουλινας μου την ωρα που κοιμαται θα νομισεις πως χορευει τσαμικο (ζεμπεκικο λεει ο μπαμπας της ) και χτυπαει το ποδι ..ωπααα :lol::lol::lol:

Αλλα μωρακια κοιμουνται με τα χέρια στον αερα , αλλα κουναν τα ποδια ..διαφορα κάνουν :D

Το θεμα παντως των νεων μαμάδων οπως ειμαστε εμεις , ειναι να κοιμαται το μωρακι ..τωρα το πως κοιμαται ... δεν πολυενδιαφερει :D:lol:

VgL7.jpgIgLdp2.png

Αφου δεν τσιριζει ολη μερα να εισαι ευχαριστημενη :lol::lol:

Δεν μπορω να σου πω τιποτα αλλο παρα υπομονη και να ξερεις οτι σε λιγο καιρο θα τον κυνηγας :lol: Υπομονη. Γινονται τα καλυτερα παιδια (καπως πρεπει να παρηγορηθουμε και εμεις με τα ζωηρα) :D

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Ακριβως το ιδιο κ ο δικος μου,αφου δεν μπορουσε να κοιμηθει

απο το πολυ το χτυπημα των χειων κ των ποδιων.

Ρωτησαμε την παιδιατρο κ ειπε οτι

ειναι φυσιολογικο.Ειναι ακομη οι εμβρυικες κινησεις

κ ονομαζονται "σπαστικες κινησεις." Αρχιζουν να υποχωρουν μετα τον 4μηνα περιπου.Ο δικος μου εχει λιγο καιρο που ηρεμησε απο το χτυπημα.

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

Διαφημίσεις

Δωράκλα την ίδια απορία είχα και εγώ όταν γέννησα την μικρή μου. Το λίκνο που την κοιμίζω πήγαινε λες και πάλευαν μέσα 10 παιδάκια :D

Όσο περνάει ο καιρός θα κοιμάται όλο και πιο ήσυχα. Η δικιά μου εδώ και λίγες βδομάδες κοιμάται πια σαν πουλάκι :D

DoUwp3.png

Μια απο τα ίδια.παλεύουμε όταν κοιμόμαστε.Χτυπάμε πόδια και χέρια για να δείξουμε τη χαρά μας.Χτυπιόμαστε συνέχεια μέρα και νύχτα και φυσικα όπως ανάφερα και αλλού δοκιμάζουμε τις φωνητικές μας χορδές και τα δικά μου .... τύμπανα των αυτιών μου ...και οποιος αντέξει!!!!!!!!!!!! :D:D:D

2GxD.jpg2GxDp2.png