Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Έχω αγχωθεί (τοσες μερες εξαγωγες)

Recommended Posts

Δεν ξέρω τι να κάνω με το μικρό μου. Έχει από τη Δευτέρα το βράδυ που κάνει συνέχεια Εμέτους. την τρίτη πήγαμε παιδίατρο, το απέδωσε στη γατροιοσοφαγική παλινδρόμηση που μας ταλανίζει εδώ και μήνες. Αμέσως μόλις φύγαμε από το γιατρό έκανε και πάλι έμετο. όλο το απόγευμα τα ίδια. Το βράδυ τον πήγαμε στο παίδων αφού εμφάνισε και δέκατα. Η γιατρός εκεί είπε οτι τον βλέπει καλά οτι δεν υπάρχει λόγος εισαγωγής και οτι δεν θα δώσουμε φάρμακο εφόσον δεν κάνει πυρετό. Σχεδόν μου την είπε που πήγα το μωρό στο Νοσοκομείο κι έτσι φύγαμε. Με το που γυρίσαμε σπίτι έκανε και πυρετό μέχρι και 39 και οι έμετοι συνεχίζονταν κι ένα κλάμμα δεν σας λέω τίποτα ξεσήκωσε τη γειτονιά, δεν το χει ξανακάνει αυτό το παιδάκι μου και έχω ανησυχήσει. Εχθές το πρωί έπαιρνα και πάλι τον παιδιατρο τηλ καθώς πνιγόταν από το βήχα και δεν είχε κοιμηθεί όλο το βράδυ. Δεν τον έβρισκα το γιατρό κι έτσι τον πήγα και πάλι στο νοσοκομείο (στο ΝΝΑ λόγω του άνδρα μου που είναι στο πολ. ναυτικό). Εκεί τον είδε ένας φοβερός γιατρός ο κ Δαμιανός και τον ευχαριστώ πολύ γιατί ήταν πολύ τρυφερός με το μωράκι μου. Μας είπε ΄οτι είναι ίωση και μας έδωσε ένα σιροπάκι. Από χθες τα πράγματα καλυτέρευσαν ο πυρετός έπεσε και οι έμετοι μειώθηκαν. Πάνω που ηρεμήσαμε κι εμείς σήμερα το απόγευμα αφού ο μικρός έφαγε την κρεμούλα του και κοιμήθηκε και είπα δόξα τω θεώ όλα καλά, ξαφνικά τον ακούω να πνίγεται από το βήχα και φυσικά έβγαλε ότι είχε φάει και το σιροπάκι για το στομάχι που του δίνω και την αντιβίωση και όλα. Τα έχω παίξει τελείως δεν ξέρω τι άλλο να κάνω τον είδαν τρεις γιατροί, του βάζω συνέχεια ορό, του δίνω αντιβίωση αλλά εκεί που πάει να στρώσει ερχεται ο βήχας και τα καταστρέφει όλα. Σημειωτέον, ο κακομοιρούλης μου, έχει βραχνιάσει και ούτε φωνή δεν μπορεί να βγάλει πια κι αυτό φαίνεται να τον τρομάζει πολύ. Σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο και πως το αντιμετωπίσατε? Έχω πελαγώσει τελείως, κλαίει ο μικρός και κλαίω κι εγώ μαζί. Τι να κάνω πώς να τον βοηθήσω?

glitterfy071816980D37.gif 767d1f5390.png

Διαφημίσεις

όλα αυτά το ούτε 6 μηνών μωρό σου? :?

δεν μπορώ να σου πω τίποτα περισσότερο από υπομονή και κουράγιο...

αν είναι ίωση θα κρατήσει το πολύ 3 μέρες... θα βελτιωθεί και θα ηρεμήσει

δίνε του μόνο υγρά με το ειδικό σκονάκι μέσα μην πάθει αφυδάτωση

περαστικά σας και γρήγορα εύχομαι!

Κανε υπομονη και θα συνελθει,σε καταλαβαινω θα ηθελες να γινει καλα αμεσως ομως θελει λιγο χρονο.Μην σε αγχωνει που μενει νυστικος,θα επανελθει μολις γινει καλα.Περαστικα του.

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Προσπαθεί ο καημενούλης μου να συνέλθει. Βάζει τα δυνατά του να φάει το γαλατάκι του. Τώρα τον έχω από κοντά να μη μου ξανακάνει μετούλη. Αχ τι να πω νιώθω τρομερές τύψεις για όσα περνάει το παιδάκι μου δεν ξέρω τι έκανα λάθος ίσως δεν το πρόσεξα αρκετά. Τι να πω εύχομαι όλα τα παιδάκια να ναι γερά και υγιειή. Δεν αξίζει στις μικρές μας ψυχούλες να βασανίζοντα έτσι. Σας ευχαριστώ και πάλι για την ανταπόκριση.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. Σήμερα είναι καλύτερα όσον αφορά τον πυρετό. Ο βήχας συνεχίζεται και από χθες άρχισε και η διάρροια. Κακάκια νερουλά που πρασινίζουν κι έχουν μέσα κάτι άσπρα σποράκια. Κάνει τρεις τεσσερις φορές τη μέρα λίγες ποσότητες. Υποθέτω πως θα παίζει ρόλο και η αντιβίωση σε αυτό έτσι δεν είναι? Συν το ότι έχει τρεις μέρες που ξεκινήσαμε να τρωμε και ριζάλευρο εκτός από γαλατάκι. Εσείς τι πιστεύετε? Ουφ έπεσαν όλα μαζί και τα χω παίξει. :cry: Ευχαριστώ πολύ όλες σας για τη στήριξη.

Μένια μου δεν ξέρω τι να σου πώ κοπέλα μου πολύ σε νοιώθω όμως. Περάστηκα εύχομαι και όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Αν καταφέρεις και δεν βγάζει τα φαρμακούλια του πιστεύω θα περάσει πιο γρήγορα. Φιλιά πολλά να του δώσεις.

καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!!!

Διαφημίσεις

1234957w4n2075wwu.gif

Μένια μου περαστικά στον μικρούλι, εύχομαι να τελειώσει η ταλαιπωρία σας σύντομα. Όσο για τη διάρροια πιστεύω πως σίγουρα παίζει ρόλο και η αντιβίωση. Καλό κουράγιο και να μην ξαναπεράσετε άλλη ταλαιπωρία.

DoUwp3.png

Σε ρωτησα χθες για τα κακακια γιατι την περιμενα τη διαρροια. Πρασινα κιολας για ιωσουλα φαινεται. Θα συμφωνησω κι εγω οτι εφοσον σταματησαν οι εμετοι και κραταει τα φαρμακακια του συντομα θα δεις βελτιωση. Περαστικα του και τα φιλια μου. Ξερω ειναι δυσκολο σε τοσο μικρο παιδακι θα εχεις σκασει απ' τη στενοχωρια... Υπομονη.

Μένια μου περάστικά σας !!!

τον κ.Δαμιανό τον ξέρω και εγώ είναι πολύ καλός γιατρός και πολύ τρυφερός με τα παιδιά....

πάντως αν θέλεις στείλε μου πμ να σου πω για τον δικό μας παιδίατρο που συνεργάζεται με το πολ΄ναυτικό και είναι κολλήτος με τον Δαμιανό , μήπως σε βολέψει και πας απο κει να τον δει....

και πάλι περαστικά

Κορίτσια δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω για το κουράγιο που μου δίνετε. Πριν από λίγο έδωσα τα φαρμακάκια στο μπεμπούλη μου και τον έβαλα για ύπνο. Ο βήχας και η διάρροια παραμένουν αλλά βλέπω τη διάθεσή του να φτιάχνει σιγά σιγά αυτό πιστεύω σημαίνει οτι περνάει η αρρώστεια.

Politimi μου τον ακροάστηκαν τρεις γιατροί δεν του βρήκαν ευτυχώς βροχιολίτιδα γιατί κ εγώ αυτό φοβόμουν. Από ακροαστηκά είναι καθαρός λίγα φλεμματάκια έχει μόνο που του προκαλούν βήχα.

Μια γλυκιά καλημέρα σε όλες σας :)

Διαφημίσεις

Μένια, περαστικά και γρήγορα εύχομαι!

Αφού ταλαιπωρέιται ακόμη από φλεματάκια, θα σου πρότεινα (αν δεν το έχεις κάνει ήδη...) να τον κοιμήζεις υπό κλίση, να είναι ανασηκωμένο το στηθάκι του...

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Ευχαριστώ πολύ χρυσαλίδα μου. Το κρεββατάκι είναι ήδη ανασηκωμένο λόγω της ΓΟΠ που μας ταλαιπωρεί. Σίγουρα αυτό τον βοηθά να μην πνίγεται από το φλεμματακι.

Επιτέλους πέρασε μια μέρα χωρίς εμέτους και πήρα λίγο τα πάνω μου.

Άρχισε να τρώει και κανονικά ήρθε η ψυχή μου στη θέση της. Και πάλι ένα μεγάλω ευχαριστώ σε όλες σας για την πολύτιμη βοήθειά σας. :D:D

Κορίτσια καλημέρα ξέρω σας έχω ζαλίσει με το πρόβλημα μου αλλά θα ήθελα για μια ακόμη φορά τη βοήθειά σας. Ο μικρός μου σήμερα πάνω που είχαμε σταματήσει μου ξανακανε εμετούλη λόγω του βήχα που τον πιάνει έβγαλε κάμποση ποσότητα αλλά όχι όλο. Ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας. 1) την αντιβίωση του την έδωσα στις 8 και στις 9:30 έκανε έμετο πρόλαβε να δράσει καθόλου η αντιβίωση?

2)Σε περιπτώσεις που κάνει έμετο αμέσως μόλις πάρει το φάρμακο τι κάνουμε του το ξαναδίνουμε στο καπάκι?

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Κοριτσακι, οχι, δεν θα ξαναδωσεις αντιβιωση. Συνεχιζεις κανονικα για την επομενη δοση. Στη 1.5 ωρα που μεσολαβησε μεχρι τον εμετο εχει απορροφησει αρκετη ο οργανισμος του.

απ'ό,τι θυμάμαι,σε 20 λεπτά είμαστε οκ,δηλ.αν το κρατήσει 20 λεπτά το οποιοδήποτε αντιπυρετικό ή αντιβίωση δεν το ξαναδίνουμε.

περαστικά σας!

Hello Μένια! Τα φάρμακα δεν τα ξαναδίνουμε ποτέ, ακόμα και αν κάνει εμετό μέσα σε 5 λεπτά. Ποτέ δεν ξέρουμε πόσο έχει ήδη απορροφίσει ο οργανισμός τους,μιλάμε και για μικρά μωρά, οπότε δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να δώσουμε παραπάνω δόση. Ούτως ή άλλως, δίνεις αρκετές δόσεις για αρκετές μέρες, όποτε για μία φορά δεν πειράζει. Ειναι πολύ πιο επικίνδυνο να δώσεις υπερβολική δόση.

Περαστικά στο μικρούλη σου!!!