Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

sos!πεταρισμα στην 6η εβδομαδα!

Recommended Posts

Σας παρακαλω ρε κοριτσια γιατι θα τρελαθω!διανυω την δευτερη εγκυμοσυνη μου μετα απο εξωσωματικη.πρωτη χοριακη 361 δευτερη μετα απο 2 μερες 908.πηγα οταν ειμουν 4 εβδομαδων κ 0 μερες κ ειδαμε εναν σακο.μου ειπε να ξαναπαω στις 14 απο τντε δεν ξερω τι μου γινεται.δεν νιωθω τιποτα!δεν νιωθω εγκυος!αντι αυτου νιωθω ενα πεταρισμα στην νεξια πλευρα ψηλα!τι ειναιο αυτο;το ειχε καμπια;σημαινει κατι κακο;με φοβησε ενας γιατρος γιατι μου ειπε οτι σε καποιπες εξωσωματικες το ενα πιανει ενδομητριο το αλλο εξωμητριο!επιπλεον αν εχει συμβει κατι κακο που το απευχομαι ετσι θα ενιωθα;δεν θα ειχα τιποτα;δεν αντεχω να περιμενω μεχρι την αλλη εβδομαδα κ ο γιατρος μου ειναι διακοπες.επιπλεον κ εγω δεν εχω προσβαση σε ιατρειο εδω που ειμαι:-(.αν γνωριζετε κατι σας παρακαλω πεςτε μου!π

oLP0p3.png

aUQsp3.png

Διαφημίσεις

ειναι πολυ νωρις για να νιωθεις κατι.η χοριακη σου ειναι πολυ καλη.θεωρω οτι αδικα ανησυχεις και ειδες σακο στην τεταρτη εβδομαδα ενδομητριο.ολα καλα.με το καλο.ο γιατρος σου δεν εχει ενα κινητο να τον ενοχλησεις να σε ηρεμησει?εμενα ολα καλα μου φαινονται!

w7ENp3.png

Ντρεπομαι να τον παρω στις διακοπες του κ να του πω οτι νιωθω πεταρι7σματα!κ εξαλλου τι θα μου πει απο μακρυα;δλδ εσυ λες δεν ειναι κατι κακο ε;εντωμεταξυ εχω κ το αλλο μτωρακι που το σηκωνω αγκαλια κ αγχωνομαι κ για αυτο.

oLP0p3.png

aUQsp3.png

συμφωνω πως ειναι παρα πολυ νωρις οχι μονο για να νοιωσεις κατι αλλα λογικα και για συμπτωματα εγκυμοσυνης(ζαλαδα,ναυτια,αναγουλα) και ολα τα χαριτωμενα...εχω μολις μπηκα στον τριτο αρχισαν.

το καλυτερο θα ηταν ενα τηλεφωνακι τουλαχιστον στον γιατρο σου να σε ηρεμησει... μη στεναχωριεσαι ολα καλα θα πανε...:P:p:lol::lol:

δεν υπάρχει ντροπή αυτη ειναι η δουλεια του αν νομίζεις πως θα νοιώσεις καλύτερα καντο... και το να σηκώνεις βαρη δε νομιζω πως ειναι οτι καλυτερο, ειδικά στο πρώτο τρίμηνο...

Διαφημίσεις

κοριτσια τελικα εκανα υπερηχο και εχω τριδυμα! τωρα με πιασαν άλλα αγχη!

δεν το πιστεύω !!!! :o:o:o:o

συγχαρητήρια ολα να σου πάνε τέλεια μέχρι τέλος και να βγούνε 3 υγιέστατα ζουζουνακια.....!!!:P:p:p:p

οσο για το άγχος ούτε χρειάζεται ούτε βοηθάει.....:P:p:p

Διαφημίσεις