Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βαλσαμόλαδο

Recommended Posts

Κανει να το χρησιμοποιούμε κατα τι διαρκεια της εγκυμοσυνης? Κανει πολυ καλο σε εκζεματα που εχω κ 8ελω να ειμαι σιγουρη..

V83Dp2.png

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Φτιαχνουν τα πεθερικα μου και ενω επεμεναν να μου δωσουν εγω προτιμησα μια πανακριβη και παν...αχρηστη κρεμα! μια ξαδερφη μου που το χρησιμοποιησε εχει δερμα σαν το μωρο τησ...

Φτιαχνουν τα πεθερικα μου και ενω επεμεναν να μου δωσουν εγω προτιμησα μια πανακριβη και παν...αχρηστη κρεμα! μια ξαδερφη μου που το χρησιμοποιησε εχει δερμα σαν το μωρο τησ...

Που το χρησιμοποιεί; Ρώτα πώς το φτιάχνουν, πού και πότε βρίσκουν τα λουλούδια κ.τ.λ.

0A53p3.png

oC8dp2.png

απο τοτε που εμαθε οτι ειναι εγκυοσ καθε βραδυ εβαζε σε κοιλια , λεκανη και στηθος. η πεθερα μου βαζει και στο προσωπο να φανταστεισ αντι για ενυδατικη. Το μαζευουν τελη μαιου με αρχες ιουνιου στον παρνωνα πανε αλλα φανταζομαι θα υπαρχει και αλλου εννοω σε αλλεσ ορεινεσ περιοχες.

Διαφημίσεις

ξεχασα να πω πως το φτιαχνουν σε δοχειο σαν αυτα για τη μαρμελαδα τα μεγαλα βαζουν ελαιολαδο και κλωναρια βαλσαμο και το αφηνουν στον ηλιο για περιπου ενα μηνα. Γινεται κοκκινο! Αυτα!

ρε κορίτσια εμένα φτιάχνουν οι δικοί μου κάθε χρόνο και έχω στο σπίτι αλλά τώρα που ειμαι έγκυος φοβάμαι να βάλω στην κοιλιά όπως λέει και παρακάτω. Σήμερα που κάηκα με το λάδι έβαλα λίγο μονο στο δάχτυλο μου...καλά οτι ειναι θαυματουργό δεν το συζητώ!

http://www.agrovillage.gr/%CF%86%CF%84%CE%B9%CE%AC%CE%BE%CF%84%CE%B5-%CE%B2%CE%B1%CE%BB%CF%83%CE%B1%CE%BC%CF%8C%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%BF/

κ εγω το χρησιμοποιω στη κορη μου, ειναι επουλωτικο.αλλα στην εγκυμοσυνη ξερω οτι δεν επιτρεπεται η χρηση του.

AfgIp2.png

our daugher 5/8/2009

our son 2/9/2012

our little girl 11/10/2014 we love you all♥

κ εγω το χρησιμοποιω στη κορη μου, ειναι επουλωτικο.αλλα στην εγκυμοσυνη ξερω οτι δεν επιτρεπεται η χρηση του.[/quote

ναι αλλα γιατι να μην επιτρεπεται αφου δεν περιεχει κατι το χημικο σε αντιθεση με τισ κρεμεσ. δεν εχω ρωτησει γυναικολογο μονο βαση λογικης ρωταω. Εσενα σου το εχει πει γυναικολογοσ?

εγώ φτιάχνω κεραλοιφή με βαλσαμόλαδο και η ξαδέρφη μου μου τη παραγγέλνει σε τεράστιες ποσότητες γιατί τη βάζει στη κοιλιά για τις ραγάδες,ρώτησε το γιατρό και της είπε οτι δεν υπάρχει πρόβλημα,απλά δεν της βάζω συγκεκριμένα αιθέρια έλαια,σε άλλες κοπέλες που πουλάω κεραλοιφή τη χρησιμοποιούν για τις πληγωμένες θηλές κτλ που εννοείται οτι συμβουλεύονται γυναικολόγο.

Το μόνο έλαιο που απαγορεύεται είναι το καστορέλεαιο

Διαφημίσεις

κ εγω το χρησιμοποιω στη κορη μου, ειναι επουλωτικο.αλλα στην εγκυμοσυνη ξερω οτι δεν επιτρεπεται η χρηση του.[/quote

ναι αλλα γιατι να μην επιτρεπεται αφου δεν περιεχει κατι το χημικο σε αντιθεση με τισ κρεμεσ. δεν εχω ρωτησει γυναικολογο μονο βαση λογικης ρωταω. Εσενα σου το εχει πει γυναικολογοσ?

η φαρμακοποιος που μου το εδωσε μου το ειπε.δεν εχω ρωτησει γυναικολογο.

AfgIp2.png

our daugher 5/8/2009

our son 2/9/2012

our little girl 11/10/2014 we love you all♥

οτι ειναι φυσικό δεν σημαίνει ότι κάνει και για την εγκυμοσύνη. Το βάλσαμο ή αλλιώς Υπερικό ειναι πολύ δρασικό φυτό εξου και οι φαρμακευτικές του ιδιότητες. Νομίζω οι γυναικολόγοι δεν θα ξέρουν στην πλειοψηφία τους.

Καλά σε μικρές ποσότητες σίγουρα δεν παθαίνεις κάτι απλα δεν ξέρω για καθημερινή χρήση.

Εδω υπάρχουν βότανα και μάλιστα γνωστά που ειναι εκτρωτικά και δεν κάνει να λαμβάνονται στην εγκυμοσύνη. Το διάβαζα σε ενα βιβλίο ιατρικής όταν περιμενα σε ενα ραντεβού σε εναν γνωστό μας γιατρό αλλά τώρα δεν μου έρχονται ποια είναι.

η μέντα είναι το πιο γνωστό εκτρωτικό και απαγορεύεται σε οποιαδηποτε μορφη,επίσης ο μανδραγόρας,η μπελαντόνα και άλλα.

Το βάλσμαμο δεν κάνει κακό,απ οτι λένε τα βιβλια βοτανολογίας

εγω κατι ειχα ακουσει για τον κισσο οτι ειναι εκτρωτικο. εφριξα! (με τον τροπο που το χρησιμοποιουσαν παλια) παντως το βιβλιο του μπαζαιου απο ο,τι διαβασα δε συνιστα γενικωσ τα βοτανα στην εγκυμοσυνη αλλα δεν ξερω μηπωσ εννοει τα αφεψηματα μονο.

Διαφημίσεις

• 2 years later...