Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

"ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΕΒΡΥΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ&quo

Recommended Posts

Συνοπτικά το ιστορικό: λίγα ίχνη αίματος όταν περίμενα περίοδο, ακολουθεί θετικό τεστ, μετά κολπικό στις 5εβδ. που δείχνει έναν ενδομήτριο σάκο, ακολουθεί επίσκεψη στον γιατρό μου στο Αγ. Όλγα που μου επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνη και μου γράφει εξετάσεις αίματος, μία αυχενική διαφάνεια για τον επόμενο μήνα και τα φάρμακα που μου είχε δώσει τηλεφωνικά την προηγούμενη βδομάδα όσο είχα ίχνη αίματος.

Πάω σήμερα στο Κέντρο Μάνας & Παιδιού για να μου γράψει η γυναικολόγος αυτά που μου έδωσε ο γιατρός μου σε συνταγές του ΙΚΑ και τι μου λέει;;;

"Δεν μιλάμε για εγκυμοσύνη μέχρι να φανεί εβρυική λειτουργία, δηλαδή παλμοί, κι ας φαίνεται σάκος" :shock::shock:

"Δεν ξέρουμε δηλαδή ότι είσαι σίγουρα έγκυος" :shock::shock::shock:

Και ρωτάω εγώ τώρα: Ακόμη κι αν παλινδρομήσει, δεν είμαι έγκυος; Και η "αρχόμενη εγκυμοσύνη" που μου διέγνωσαν στο υπέρηχο, τι είναι;;; Μου έγραψε να κάνω ένα κολπικό σε 2 βδομάδες και με το ζόρι μου έγραψε τα φάρμακα, τα οποία τα χρωστάω στο φαρμακείο απ' την προηγούμενη βδομάδα! Χρειάστηκε να της θυμίσω ότι αφού έχω συνταγή γιατρού και μάλιστα αναπληρωτή διευθυντού δήμοσιου νοσοκομείου, είναι υποχρεωμένη να μου τα γράψει! Μου είπε να τις πάω το κολπικό στο οποίο θα φαίνεται το έμβρυο για να μου γράψει και τα υπόλοιπα! Τρελλάθηκα! :twisted::twisted::twisted: Κακή αρχή κάναμε, σκέφτηκα! Να 'μουνα και πρωτάρα και ανίδεη όπως στην πρώτη μου εγκυμοσύνη, να πάθαινα και τίποτα απ' τη στεναχώρια μου!

5dyVp3.png

Διαφημίσεις

Τι ζορι τραβαει ακριβως η κυρια;

Δεν παμε καλα...

Εγω θα της εκανα καταγγελια στην αρμοδια διαυθυνση για απρεπη συμπεριφορα απεναντι σε εγκυο και υπερβαση εξουσιας. Εστω τηλεφωνικα στο διευθυντη του ΙΚΑ.

Ότι και καλά δεν είσαι έγκυος, τα έχεις κάνει πλακάκια με το γιατρό, πήγες και στήθηκες στην ουρά στο ΙΚΑ, ... α) για να σπάσεις πλάκα

β) για να κλέψεις το δημόσιο

γ) επειδή δεν είχες κάτι καλύτερο να κάνεις εκείνο το πρωί

δ) για να κάνεις τσάμπα κολπικό υπέρηχο (είναι και διασκεδαστική διαδικασία, δε λέω)

ε) για να πάρεις τσάμπα φάρμακα εγκυμοσύνης, utrogestan υποθέτω, γιατί είσαι 'βαποράκι' ή ίσως θέλεις να τα πουλήσεις μαύρη αγορά.

στ) όλα τα παραπάνω, και άλλα πολλά

Θα μας τρελάνουν!

Κουκλα μη μας παρει χαμπαρι κανεις εχω δυομισι κουτια Utrogestan που μου περισσεψαν και τα δινω σε καλη τιμη αν δε θελεις να μπλεκεσαι με Ικατζηδες....... στειλε μου πμ.........

Αχαχαχαχα θα μας τρελανουν τελειως ........ δε σου φτανει η αγωνια, η αιμορραγια (την εχω περασει και ξερω) εχει και τη μ..... του καθενος να ασχολεισαι............ Προσπαθησε να παραμεινεις ψυχραιμη για το φασολακι στην κοιλιτσα σου και τριψτης της στη μουρη οτι χαρτι επιβεβαιωνει την εγκυμοσυνη σου ..

Χριστινα

Διαφημίσεις

προφανως εννοουσε οτι σε ολες τις γυναικες, η αρχη της εγκυμοσυνης ειναι επιφοβη και οσο περναει ο καιρος τοσο σιγουρευει η καλη εκβαση της κυησης... αλλα το ΄πε με ακομψο και χαζο τροπο...

μη δινεις σημασια

ε) για να πάρεις τσάμπα φάρμακα εγκυμοσύνης, utrogestan υποθέτω, γιατί είσαι 'βαποράκι' ή ίσως θέλεις να τα πουλήσεις μαύρη αγορά.

Θα μας τρελάνουν!

χαχαχαχαχα.... φιλαρακι, εχεις ενα ευρωωωωωωωω???? (για να παρω το ουτροτζεσταν μου?????)

προφανως εννοουσε οτι σε ολες τις γυναικες, η αρχη της εγκυμοσυνης ειναι επιφοβη και οσο περναει ο καιρος τοσο σιγουρευει η καλη εκβαση της κυησης... αλλα το ΄πε με ακομψο και χαζο τροπο...

μη δινεις σημασια

Γιατί, πόσες γυναίκες φτάνουν στην 8η-9η-10η... εβδομάδα με ένα φαινομενικά υγιές έμβρυο που ξαφνικά παλινδρομεί; Αυτό τι σημαίνει; Ότι δεν ήταν έγκυες; Ο γυναικολόγος που ήταν πριν 3 χρόνια στη θέση της, τότε που πήγαινα για τον γιο μου, ήταν πολύ ευγενικός, ευδιάθετος και καλοπροαίρετος. Αυτή με κοίταζε σαν να λέει "τι θέλει τώρα αυτή εδώ;"!!!!

5dyVp3.png

Συγνώμη βρε κορίτσια... Για εξηγήστε και σε μένα την άσχετη... Τι είναι το κέντρο μάνας και παιδιού? Εγώ πήγα στο ΙΚΑ της περιοχής μου με το χαρτί του γιατρού που με παρακολουθεί και μου έγραψαν κανονικά φάρμακα και εξετάσεις. :roll:

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Διαφημίσεις

Απλά είναι ωμοί στο Δημόσιο, τίποτα άλλο. Καλό θα είναι να κάνεις έναν κολπικό υπέρηχο 6+ ώστε να ακούσετε καρδιακή λειτουργία.

Αρχόμενη εγκυμοσύνη είναι ότι είναι καθ'οδόν! Με άλλα λόγια αφού δεν είδε έμβρυο, λεκιθικό σάκο ή κάτι τέλος πάντων συστήνουν επανεξέταση. Ξέρεις γιατί αγχωνόμαστε όλες, γιατί τρέχουμε από νωρίς να το δούμε και όταν μας πούν έλα την επόμενη εβδομάδα χάνουμε τη γη κάτω από τα πόδια μας. Επανέλαβε τον υπέρηχο και θα δεις ότι όλα είναι μια χαρούλα.

Το κέντρο μάνας και παιδιού είναι ένας πολυχώρος που έχει πολλούς παιδιάτρους και γυναικολόγους. Αν χρειαστείς άδεια από το ΙΚΑ καλό είναι να πας εκεί παρά στον γυναικολόγο μέσα στο ΙΚΑ γιατί να στο πω ωμά, επειδή δεν σε παρακολουθεί ο ίδιος θα σου σπάσει τα νεύρα για να σου δώσει την άδεια. Πας λοιπόν με τον υπέρηχο σου και με ένα παραπεμπτικό από τον γιατρό σου και τελείωσε. Εκεί αργότερα αν δεν έχεις δικό σου παιδίατρο μπορείς να πηγαίνεις το παιδί σου για εμβόλια, αλλά δεν θα το συνιστούσα προσωπικά όσο είναι το παιδί κάτω από ενός.

"Δεν μιλάμε για εγκυμοσύνη μέχρι να φανεί εβρυική λειτουργία, δηλαδή παλμοί, κι ας φαίνεται σάκος"

Δηλαδή η δική της εγκεφαλική λειτουργία, που αποδεδειγμένα δεν φαίνεται από αυτά που λέει, είναι υπό αμφισβήτηση μέχρι να κάνει εγκεφαλογράφημα;;;; :lol:

Α, ρε κάτι βόδια που κυκλοφορούν....!!

παντως δεν εισαι η μονη... εγω πηγα πρωτα σε ιδιωτικο γιατρο (περιττο να σου πω οτι δεν το πιστευα οτι ημουν εγκυος μετα απο 3 τεστ στο σπιτι, ενα κολπικο και 2 χοριακες αρχισα να το ψιλοπιστευω) αποφασισα λοιπον να επισκεφτω τον γιατρο στο ικα χωρις να αναφερω οτι ειχα κανει ολα τα προηγουμενα. Με στελνει στο μικροβιολογικο για να κανω το τεστ ουρων για να επιβεβαιωθει η εγκυμοσυνη και επιστρεφει ΑΡΝΗΤΙΚΟ επαθα πλακα.... :? μα, αφου γιατρε εχω κανει 3 τεστ στο σπιτι ειναι δυνατον;;; μου απανταει οτι δεν τα εκανα σωστα και οτι ειμαι φαντασιοπληκτη .αν ειναι δυνατον να ηταν το πρωτο παιδι να ελεγα ισως...αλλα στο δευτερο;;

τελοσπαντων, εκανα παραπονα και βγηκε οτι το τεστ που μου εκαναν ηταν προβληματικο και μου ζητησαν συγνωμη τι να το κανω εγω ομως;;ειχα τις αμφιβολιες μου μια ειμαι μια δεν ειμαι ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΙ!!!!!!!!!

Δηλαδή η δική της εγκεφαλική λειτουργία, που αποδεδειγμένα δεν φαίνεται από αυτά που λέει, είναι υπό αμφισβήτηση μέχρι να κάνει εγκεφαλογράφημα;;;; :lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ΖΩΓΡΑΦΙΣΕΣ!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ΖΩΓΡΑΦΙΣΕΣ!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

5dyVp3.png

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...